Hae
Queen of Eve

Vegaanikosmetiikka vain kettutytöille?

toner-906142_960_720

*Sis. kaupallisia linkkejä / Kuvat Bette Box ja ilmainen kuvapankki Pixabay

Vegaanikosmetiikka vain kettutytöille?

Puunhalailu ja kaikenlainen ekohippeily tulee mulle ensimmäisenä mieleen vegaanikosmetiikasta, vaikkakin luonnonkosmetiikka on ollut nousevana teemana jo pitkään kosmetiikan parissa. Osittain tuo mun ajatusmaailma on tietty totta, mutta myöskin hieman huvittavaa. Toki luonnonkosmetiikassa kiinnitetään erityisesti huomiota ainesosien luonnolliseen alkuperään ja ekologisuuteen, mutta miksi ensimmäisenä mun mielen valtaa vaihtoehtotyypit, anarkia, kettutytöt ja sen sellainen kun puhutaan vegaanikosmetiikasta?

Vastaus siihen lienee varmaan siksi ettei mulla ole mitään tietoa siitä, pelkkiä ennakkoluuloja ja kuvitelmia.

Greenbox

Green Box myydään yksittäiskappaleena hintaan 19,90e

Bette Box* lanseerasi juuri ensimmäisen vegaanikosmetiikkaboksinsa nimeltä Green Box*, ja paljasti jo etukäteen sisällön. Helmikuun lopussa toimitettava Green Box sisältää luonnollista vegaanikosmetiikkaa, joista osa on matkakokoisia.

Boxi sisältää:

– Pure Konjac Sponge kasvosieni

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva.

Sienellä on saatu hyviä tuloksia myös iho-ongelmissa: atopia, psoriasis, seborrooinen ekseema. Erinomainen couperoottisen ihon puhdistukseen. Sienet ovat: 100 % luonnonsieniä, kasvikuitua, biologisesti hajoavia, väriaineettomia, pehmeitä ja hellävaraisia iholle sekä pH:ta tasapainottavia ja luonnollisesti syväpuhdistavia. Sienet sopivat hyvin myös herkälle iholle. Suomen terveystuotekauppiaiden liitto valitsi tuotteen vuoden 2017 hoitotuotteeksi!

– Lavera Hand Cream, 20 ml

Syksyllä uudistunut suosittu käsivoide suojelee ja kosteuttaa käsien ihoa luomumanteliöljyn ja -sheavoin voimalla. basis sensitiv on ollut ensimmäinen laveran tuoteperhe ja on säilyttänyt suosionsa tähän päivään asti.

– Korres Guava Body Butter, 40 ml

Virkistävä sekoitus trooppisista hedelmistä. Pehmentävä ja kosteuttava voide kuiville kyynärpäille, kantapäille ja polville. Guava on tärkeä C-vitamiinin lähde, ja se edistää kollageenin synteesiä. Kvitteniuutteella ja karitevoilla on pehmentäviä, kosteuttavia ja ihoa uudistavia ominaisuuksia. Auringonkukka-, manteli- ja avokadoöljy ravitsevat ihoa ja palauttavat sen kimmoisuuden ja pehmeyden.

Vinkki: voidaan käyttää koko vartalolle, mieluiten kostealle iholle kylvyn tai suihkun jälkeen. Ideaali estämään raskausarpien syntyä.

– Madará Nokkonen Daily Defence voide, 20 ml

Neutraalin tuoksuinen DD -voide, joka sisältää pohjoista nokkosta. Ihoa elvyttävä ja kuivumiselta sekä ilmaston ääriolosuhteilta suojaava tehovoide. Nokkosen hoitavat ja ihoa suojaavat ominaisuudet auttavat rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Sheavoi kosteuttaa sekä auttaa ihoa säilyttämään oman suojamekanisminsa ja pehmeytensä. Käytä kasvoille, käsiin, kyynärpäihin, huuliin — koko vartalolle tarpeen mukaan.

– Make-up Blender meikkisieni

Make-up Blenderin ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Meikkisieni soveltuu kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Sientä voi käyttää kosteana tai kuivana. Meikkisieni on valmistettu maatuvasta hydrofiilisestä polyuretaanista. Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille. Hypoallergeeninen ja hajuton.

– Nurme Grapefruit Sugar Scrub kuorinta-aine, 50 g

Raikas vartalokuorinta sisältää greippiä, sokeria ja vaaleanpunaista savea. Mineraalirikas vaaleanpunainen savi parantaa ihon elastisuutta samalla kun C-vitamiinia sisältävä greippi kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä antaa tuotteelle herkullisen tuoksun. Säännöllisesti käytettynä kuorinta-aine vähentää selluliitin muodostumista. Sopii myös kuivalle ja herkälle iholle.

berries-1373852_960_720

Luonnonkosmetiikkaa ei testata eläimillä, mutta jos haluaa täysin eläimistä vapaata kosmetiikkaa niin silloin on valittava vegaanikosmetiikka, koska vegaanikosmetiikassa raaka-aineet eivät sisällä eläinperäisiä aineita esim. hunajaa, eikä eläimillä ole muutoinkaan mitään tekemistä kosmetiikan kanssa. Mä en itse osaisi tuollaisia asioita ajatellakaan ettei esim. mehiläisillä saa olla hommaan osaa eikä arpaa, mutta näin siis on.

Bette Box Green -erikoisbox* oli pakko munkin siis tilata, koska boksin tuotteiden perusteella siihen pakataan luonnollisia kosmetiikkatuotteita pienen kotispan tarpeiksi, ja mä pääsen ensimmäistä kertaa tutustumaan erilaisiin vegaanisiin tuotteisiin, joista toivon mukaan löytyy myös jotain uusia suosikkeja.

Odotan kokeilua todella mielenkiinnolla, sillä mulla ei ole juurikaan kokemusta vegaanikosmetiikasta. Onko mun lukijoissa vegaanikosmetiikan käyttäjiä? Ovatko tuotteet yhtä ”hyviä ja laadukkaita” kuin ns. peruskometiikka?

Bette Boxilla* on nyt myös kivoja tarjouksia jossa esim. 6kk boksit tilaamalla saa 1kk ilmaiseksi, sekä koodilla BOX317 ensitilaaja saa Bette boksistaan 3 euroa alennusta, eli ekan Bette Boxin 13,90e hinnalla (norm. 16,90e, alennus koskee perinteistä Bette Boxia).

Bette Boxin pääset tilaamaan täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Vegaanikosmetiikka ei ole aina luonnonkosmetiikkaa. Itse käytän vegaanista kosmetiikkaa ja pyrin valitsemaan paljon luonnonkosmetiikkatuotteita. Luonnonkosmetiikasta osa, kuten mineraalimeikkivoide, sopii minulle peruskosmetiikkaa paremmin. Ripsarit taas ei niinkään.

    Tavallisella vegaanikosmetiikalla ja ei-vegaanikosmetiikalla en ole huomannut eroa. Tuotteiden valitsemiseen vaan menee vähän kauemmin aikaa, kun incit ja eläinkokeettomuus täytyy tarkistaa. Esim. Goshilta, Joe Blascolta ja Nyxiltä löytyy hyviä vegaanisia meikkejä.

  2. EevaRG kirjoitti:

    Kiva ja odotettu uutuus tämä boksi! Mutta kyllä vegaanikosmetiikasta löytyy ”ihan kaikkea” ja aivan yhtä laadukasta kamaa kuin muualtakin. Esim. lähes kaikki Paul Mitchellin tuotteet ovat vegaanisia, näin jonkun mainitakseni. Ja kuten aiemmin todettu, vegaanikosmetiikka ei tosiaan meinaa aina luonnonkosmetiikkaa vaikka moni vegaani suosiikin luonnollisempaa kosmetiikkaa. :) T. Eeva / Rabbit Glow-blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.