Hae
Queen of Eve

Suunnitelmani on syödä paljon

dav

Tällainen aamupala on huono valinta, sillä se ei todellisuudessa vie nälkää, ja makean syöminen jättää usein tyhjän olon. Tai näin ainakin mun kohdalla: mitkään kreikkalaiset jugurtit, rahkat tai muut hedelmä-, ja marjapanotteiset jutut eivät vaan saa oloa tuntumaan täydeltä ja tarpeeksi energiaa varastoon.

Olen huomannut että ylipäätään makeiden juttujen syöminen ei oikein ole mun juttu, tosin aina olen tiennytkin että olen enemmän suolaisen ystäviä. Ostin itselleni kuitenkin maitorahkaa ja yritin syödä sitä marjojen ja mehukeiton kanssa, mutta ei, ei vaan pysty ja siinähän ei ole sitten kertakaikkiaan mitään järkeä että ostan ruokia joita en todellisuudessa pysty syömään. Pari lusikallista annoksesta ja yökkäys ei ole järkevää ateriasuunnittelua vaikka se kuinka terveellistä olisikin. Se on terveellistä vain syötynä.

Rahka uppoaa hyvin blenderin kautta, ja kiireisiin aamuihin sopii maitorahka ja marjasmoothie. Asiat jotka voin juoda nopeasti ovat ihan jees, ja rahkaa aionkin käyttää jatkossa vain juotavassa muodossa, enkä yritäkään istua siihen muottiin joka lapioi rahkaa lusikalla. Se ei vaan ole mun juttu.

dav
Selkeästi paras aamupala itselleni on suolainen, ja mietinkin millä saisin tarpeeksi suuren määrän aamupalaa syötyä jotta se todellakin veisi nälkäni ja pitäisi minut erossa epäterveellisistä vaihtoehdoista. Näinpä ajattelin että aamuni voisivat jatkossa alkaa smoothiella kotona, ja sen jälkeen parin tunnin päästä töissä tummalla leivällä, kalkkunalla/kinkulla, ja keitetyillä munilla. Haluan ruokaisaa ja reipasta ravintoa, ja aina ennemmin suolaista kuin makeaa.

Ylemmässä kuvassa mun hätäinen välipala töissä kun ei ollut eväitä ja piti käydä kahviosta ostamassa jotain.

dav

Lounasravintolan antia en jatkossa aio kovinkaan usein käyttää, sillä a) se on turhan kallista ja b) itse saa tehtyä parhaita, sekä mielekkäitä että edullisempia vaihtoehtoja. Itselleni on myös tärkeää se että ehdin rauhassa istua ja syödä, eikä mulle edes tuo puolen tunnin ruokatunti meinaa riittaa jos haluan olla ahnehtimatta. Tuntuu että tulee hirveä kiire ja sitä ruokaa pitä lounasravintolassa lappaa kitusiinsa kuin hullu, toisin kuin jos omassa taukotilassa ottaa valmiin annoksen jääkaapista ja lämmittää mikrossa, tosin silti tykkäisin että ruokailuun voisi käyttää esim. 45min.

dav

Vaikkakin olen nyt parina päivänä syönyt Kokkikartanon valmista kanapastaa niin tämä ruoka on saanut mut kylläiseksi. Mukaan olen pätkäissyt puolikkaan kurkun ja muutama iso ruokalusikallinen raejuustoa. Ihan hyvää on ollut.

Ajatuksenani tosiaan on nostaa ruokamääriä huomattavasti isommiksi, niin että tulisin siitä ihan tavallisesta ruoasta täyteen. Katsotaan mitä saan aikaan, kuvia syömisistä tulee varmasti taas muutaman päivän kuluttua!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

3 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Hyvältä näyttää ja fiksulta kuulostaa!! :) Ihan perus juttuja, mikä monesti unohtuu. Paras tapa estää ahmintaa ja liiallista herkuttelua, on syödä riittävästi kunnollista ruokaa! Nimimerkillä kaikki syömisiriöt koettuna. Kyllä sitä vihdoin ja vähitelen alkaa oppia itekkin, kun on kaiken maailman hullukset kokeillut. :D
  Kiitos huippu hyvästä blogistä. Vaikutat ihanan aidolta ja täyspäiseltä tyypiltä. Ja ihanaa kesää!! ;)

 2. Tiina kirjoitti:

  Siis syömishäiriöt! Ja kiva tosiaan kuulla sun ajatuksia syömisestä, samoja ajatuksia itellänikin. Näitä sun juttuja kun lukee, niin saa vahvistusta ja muistutuksen siitä, että mikä se loppujen lopuksi on tärkeintä. Kiitos Eve. :)

 3. Jenni kirjoitti:

  Sama täällä! Suolainen on aina mullekin parempi ja oonkin ottanu tavaks syödä aamulla kaks palaa ruisleipää kananmunasiivuilla ja juustolla, pitkään kitkuttelin just rahkalla ja marjoilla ja hyi helkkari. Töissä kunnon lounas (yleensä kotoa tuotuna ihan perus makaronilaatikkoa tms kunnon kotiruokaa), välipalaa välissä ja illalla toinen satsi rehtiä kotiruokaa. Pysyy paljon paremmin ”ruodussa”, kun syö hyvää ja normaalia ruokaa säännöllisesti, heti jos lähden salaattilinjalle esim. lounaan suhteen, niin siinä on iltapäivästä jo pieni taka-ajatus, että nyt kun oon syönyt niiin kevyesti päivän niin mitä jos vähän hakis takeawayta tai siis yhden ylimääräisen iltapalan (eli leipää leipää leipää). Kotiruuallakin tietenkin voi lihoa, mut uskon että jos on joskus ollut vääristynyt suhde ruokaan (nimim. erilaista syömishäröilyä vuosien ajan), niin tavallinen rehellinen kotiruoka on varmaan paras vaihtoehto kuitenkin lähteä liikkeelle. Pitää nälkää ja jossain kohtaa se kalorien panttaaminen -> jossain kohtaa holtiton mässäily helpottaa. Tsemppiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *