Hae
Queen of Eve

Kangaskengät haisee ja Converset on kamalat

Mä rakastan kaikenlaisia kangastossuja kesäisin, niin tennarimallisia kuin ballerinojakin, mutta voi helvetti kun ne haisee! Just tuossa pari päivää sitten kaverin kanssa naureskeltiin että vaikkei mitenkään muutoin jalkahiestä kärsisi (itse ainakaan en) niin auta armias kun heität kangastossut jalkaan tai jotkut juuttipohjaiset espadrillot niin OH MY GOSH sitä katkua mikä ainakin pidemmän ajan jälkeen niihin tossuihin kertyy ja oikein pinttyy!

IMG_20150609_122914Kuvottavat raatokengät, ihanat jalassa mutta tätä kalman katkua ei kestä kukaan :D

Mä oon nyt kuukauden tai puolitoista kulkenut aika aktiivisesti yksissä H&M 5e alennustossuissa kun ne on niiiiiiiiiin mukavat jalassa, mutta juuri äsken alkaessani tässä kahvitunnille kun riisuin ne jalasta, meinasi itseltäkin happi loppua. Siis noi kengät löyhkää kuolemalle :D Pakko heittää roskikseen, koska noita ei freesaa varmaan enää mikään (ellei sitten koneessa pesisi, mutta viitsiikö sitä vitosen tossuja alkaa kuuraamaan?)

IMG_20150609_122938Kiittäkää luojaanne ettei blogissani ole elävöittävää tuoksu-ominaisuutta :D

Onko teillä hyviä vinkkejä kesäkenkiin ja jalkoihin kun paljon ilman sukkia kuljetaan…? Kangaskengät niin tenskut kuin ne baltsutkin tarvii freesausta, olisko joku jalkatalkki tai kenkädödö paikallaan?

Boozt_summer_na_468x60
Boozt.comissa on tänään muuten extrahyvä alennus, ja sieltä saa tänään 25% alennuksen kaikista tennareista. Sneakers -osastolle siis mars, ja katsomaan jonkinlaista marssitaminetta. Iso kenkäkampanja on voimassa tosiaan ainoastaan yhden päivän ajan, ja sieltä saa – 25% alennusta lenkkareista jos ostaa 65€ edestä, koskee merkkejä kuten Puma, Converse, Lacoste, Asics, Vans ym. Koodi: SNEAKERS Suoraan tennari-osastolle pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

picisto-20150609060428-237654Nää on mun mielestä nättejä ja sieviä kenkiä. Semmoisia hyviä merkkejä ja nyt olisi alennuksessa  :)

Mä ainakin meen tänään vielä jossain välissä katselemaan koko valikoiman läpi oisko siellä mitään sellaisia mitkä voisi tilata, noi kolmet on ainakin tosi kivat nyt kun vielä saa alennusta! Ja ei, en aio tilata converseja vaikka kaikki bloggarit niitä hehkuttaakin, sillä mun mielestä ne on ihan kauheen rumat.

picisto-20150609060850-586771Sori, nää on ihan kamalat :D Mut hei, jos sä tykkäät niin on tänään kyllä hyvässä alessa!

Oonko väärässä vai onko mulla huono maku? Ootteko te muut conssifaneja?

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

27 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Hei ja keinonahkaset ballerinat. Jeesuskristus mikä lemu niistä lähtee!! :D
  Mutta oon parit freesannu sillä, että lykkään kengät muovipussiin ja vaikka vuorokaudeksi pakastimeen. Pakastimessa ne hajua aiheuttavat bakteerit kuolee ja oon kyllä todennut, että kengät stinkkaa paljon vähemmän tuon käsittelyn jälkeen.
  Ja oon käyttänyt myös Schollin kenkädödöä, en oo huomannut kyllä sillä juurikaan vaikutusta..

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo nekin kyllä haisee. Sukkia kun käyttää niin ongelmaa ei ole, mutta ans olla kun tulee kesä ja paljasjaloin kulkee kengissä niin yäh. Etenkin kaikki ns. ”halpiskengät” on semmosia kauhistuksia et hyvä kun kehtaa ottaa pois jalasta jos on kovin pienessä tilassa. Onko se kenkädödö semmonen mitä siis suihkutetaan itse kenkään? Tosta pakastamisjutusta oon kuullut kyllä, mutta ehkä sitä ois pitäny tehdä jo aiemmin :D Noi hajut ei meinaan kuole varmaan Antarktisellakaan!

   • Elina kirjoitti:

    Joo se suihkutetaan sinne kenkään sisälle. Mutta joo, tuttu toi tilanne että ainoa pelastava tekijä on enään heittää kengät roskiin. Välillä ollut sellasia tapauksia, etteivät varmaan kaatopaikallakaan haluaisi niitä sinne haisemaan. Pitäiskö näitä alkaa kiikuttaa jonnekkin mihin viedään ongelmajäte? ;D

 2. Punttimimmi kirjoitti:

  Luin just jostain että hiuksiin tarkoitettua kuivashampoota kun sprayaa niihin niin hajut lähtee :D En ole kyllä kokeillut mutta voisi olla kokeilemisen arvoista!

 3. Satu kirjoitti:

  Mullaki ennen oli sama ongelma, mutta ostin scholin suihkutettavan jalkadödön eikä enää haise kesäkengät :) ei tarvi joka vuosi ostaa uusia kenkiä!

 4. Sanna kirjoitti:

  Ehdottomasti avokassukat! Eivät näy kengistä ollenkaan tai hyvin vähän, mutta pitävät kengät raikkaina. Ja ohuet pohjalliset pitävät myös kengät paljon raikkaampina. En voisi enää kuvitellakaan olevani ilman avokassukkia, todellinen pelastus kesällä! :)

 5. Sanna kirjoitti:

  Lisäyksenä vielä, nämä ovat olleet parhaat avokassukat, joita olen käyttänyt: http://www.lindex.com/m/fi/alusvaatteet/sukat-sukkahousut/sukat/7272149/3-pakkaus-avokassukkia-liukuesteellae/?styleId=69139418 eivät näy mistään kengistä ja pysyvät paikallaan!

 6. Miraba kirjoitti:

  Kenkädödöä suosittelen minäkin! Mulla oli toissakesänä H&M:än tekonahkaballeriinat ahkerassa käyössä ja ne hais lopulta aiiiiivan kuolemalta myös. Töissä, avokonttorissa, duunikaveritkin sai kärsiä kyseisestä hajusta ja arvaa hävettikö! Kengät siis lemusivat myös kun olivat jalassa, ei vaan kun otin ne pois. Lopulta tajusin ostaa kenkädödön ja sen jälkeen ei oo hävettäny enää :D

 7. Jans kirjoitti:

  Mulla ei kyllä mitkään avo-kassukat auta mitään, tekonahkaisiin kenkiin tulee hirveä haju sukista huolimatta, vaikka käytän kenkiä vain toimistotyössä enkä reippaile niissä. Täytyykin kokeilla pakastamista ja tuota dödöä.

 8. M kirjoitti:

  Mullakin kangaskenkiä ja ei haise. Käytän niiden kanssa avokassukkia, kun mä en pysty olemaan missää kengissä ilman jonkinnäköistä kangasriepua jalassa. :D

 9. vipe kirjoitti:

  Mun kesäjalkojen pelastus on sellaset fresh-pohjalliset! Ei haise hiki ei! Kenkäkaupat ja esim. Anttilat myy niitä edullisesti. Niitä kun vaihtaa viikon välein,niin avot!

 10. Noora kirjoitti:

  Pakko oli kommentoida, mulla on tän kesän lempparikengät ihan täysin samaiset vitosen kengät henkkamaukalta, valkoisena tosin. Mulla muutenkin hikoaa jalat nii auta armias että näissä vielä enemmän ’:D
  MUTTA jokseenkin olen pärjännyt sillä, että kerran päivässä suihkun jälkeen laitan schollin jalkadeodoranttia (tuoksuu tosin aikalailla mummolle, ei millään pahalla mummoille, mutta sellainen tietty tuoksu kuitenkin ;)) ja sitten aina käytön jälkeen heitän kenkiin ne uusien laukkujen mukana tulevat pienet ”kosteudenkerääjäpussit” (?). En tiedä auttaako ne oikeesti, jotenkin vaan tuntuu että ne keräis nopsaa sieltä sen hien…
  Mutta nää auttaa mulle :)

 11. Mr. Mo kirjoitti:

  Ethän vaan heitä vanhoja kenkiä roskikseen! Voin ostaa sulta ne kaikkein käytetyimmät. :) Oikeesti. Oisko sulla nyt mitään myytävänä? Kangaskenkiä, tennareita, ballerinoja?

 12. Mr. Mo kirjoitti:

  Eli noup… mutta naisten jalkahien haju on mulle ihan järjetön fetissi! Se on vaan niin kiihottavaa. Tää on ihan loistava postaus, ja maksaisin oikeesti sulle hyvin, jos myisit jotkut kengät. ;)

 13. palle kirjoitti:

  Kannattais joskus pestä ne jalat nii ei haise paskahan tunnetusti haisee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.