Hae
Queen of Eve

Adidasfanit huomio!

Silloin kun mä menin yläasteelle osa mun lukijoista oli vaipoissa (ja osa varmaan vasta pilkkeenä isän silmäkulmassa), mutta mä olin Adidaksissa! Kaikilla cooleilla tyypeillä oli Addun verkkapuku ja lenkkarit, ja niitä käytettiin ihan arkisin koulussakin, eli ei vain urheillessa. Seiskalle mennessä mulle ostetiin hieno sinipunavihreä verkkapuku jossa oli vetoketjut lahkeissa, ja Adidaksen ihan törkeeeen kalliit lenkkarit, ne maksoi 700mk (verkkapuku oli vain 499), muistan ton vieläkin kuin eilisen!

Siihen aikaan kun olin yläasteella Adidas oli selkeesti suosituin merkki urheiluvaatteissa, ja niitä yhdisteltiin myöhemmin myös muihin vaatteisiin. Oli Levikset ja Addun lenkkarit ja verkkatakki, tai esim. collegepaita ja verkkarit ja se oli ihan ”muotia”. Mun ikäluokan lukijat varmaan muistaakin nää ihanat ajat :D

283bdc79d656997d1de923bb59bf98ac
Mutta hei, parikyt vuotta mun yläasteajoista on kulunut ja vaikka mä kelaan että ei vitsi, aika menee nopeaan, niin mä kelaan myös että ei vitsi, Adidas on edelleen in :) Mä just taistelen tässä sitä vastaan että mä en ostaisi Ellokselta Adidaksen uusia treenikenkiä, etenkin kun mä just reilu viikko sitten tein sinne tilauksen… Oikeesti mä en tarvi uusia treenikenkiä, sillä mulla on neljät. Monillehan toi määrä ei oo yhtään mitään, mutta mulle se on kun kyse on kuitenkin vain treenikengistä, ja yhtiä niistä mä en ole koskaan edes käyttänyt!

Oon nyt yrittänyt sitten epätoivoisesti perustella että jos mä en ottaiskaan niistä varsinaisia treenikenkiä, vaan mä pitäisin niitä sellaisina lenkkareina joissa voin kulkea parempien vaatteidenkin kanssa, silleen mikä nykyään on taas muotia! Urheiluvaatteita, etenkin lenkkareita saa yhdistellä perusvaatteisiin ja voi olla joku hieno laukkukin käsivarella. Ja joo, nyt mä oon ihan millin päässä siitä etten tilaa itselleni niitä ihanuuksia, koska oikeesti oon etsinyt sen tyyppisiä tennareita jo ikuisuuksia ja nyt ne saisi kotiutettua tarjoushinnalla. Aikaa on kello kahteentoista, sillä tää tarjous on voimassa enää tän sunnuntain.

adidas animalprint

Adidas ZX Flux Decon -lenkkarit täältä

Siis kattokaa nyt näitä! Eikö oo ihan älyttömän ihanat? Mä en kestä! Mulla ois just noiden kenkien kaipuu. Sydän pakahtuu ja mä niin voin nähdä itseni kivoissa mustavalkoharmaissa vaatteissa, ehkä jollain pienellä pinkin, roosan tai persikan twistillä ja noi tennarit jalassa. Sydän haluaa mut järki hokee että et sä tarvi, ja samalla pieni ääni järjessäkin kuiskailee hiljaa että niin, mutta kun ne ois nyt 20% alennuksella…

Ja just toi onkin se huvittava pikku ongelma. Kuinka moni oikeesti pystyy tilaamaan jostain nettikaupasta vain yhden jutun? Ok, useinhan on kannattavaakin tilata enemmän kerralla postikuluja säästääkseen, mutta mitä jos ei ole postareitakaan? Silti sitä huomaa että jahas, kato näiden tennareiden kanssahan sopis tosin hyvin nää ja nää ja nää, ja jos mä ostan noi niin kyllä mä sitten tarvin vielä nää…  Mä uskon että moni ymmärtää tasan tarkkaan mitä mä tarkoitan!

picisto-20150315111540-297891

Tekonahkapaikkainen mekko täältä / My Fav Tote G2 laukku jossa läppärilokero täältä /Kukkakuvioitu tuulenpitävä anorakki täältä / Tekniset värikkäät treenitrikoot täältä / C/D kupin urheilutoppi täältä  / Valkoinen lilakuvioitu pusero täältä

Adidaksen koko valikoimaan pääset klikkaamalla TÄSTÄ :)

Koodilla 315408 saa Elloksella 20% alennusta Adidaksen tuotteista. Kampanjakoodi on voimassa 15.03.2015 asti eli vain tänään sunnuntaina!

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Ostitko? :D
    tosi mageet kyllä!

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      No sikamakeet, ja ihme kyllä, pystyin ainakin toistaiseksi vastustamaan. Ehkä mä ootan jotain mega-alennusta, tyyliin 50% off. Sitten mä tilaan noi varmana! :D Yritän olla vähemmän impulsiivinen shoppailunkin suhteen, joten oon aika ylpeä etten ihan heti ratkennut (etenkin kun olisin tilannut 10 muutakin juttua taas samalla) :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *