Hae
Queen of Eve

Mustavalkoista

Mä oon aika mustavalkoinen tyyppi. Nyt ne huutaa hip hei ketkä yllättyi eikä ole sellaista huomannutkaan? Joo, mä arvasinkin. Vaikka ikää tulee lisää niin en mä siitä ole täysin eroon päässyt vaikka yritänkin nähdä enemmän niitä harmaankin eri sävyjä.

Mulla on monissa asioissa aika jyrkät mielipiteet, oon ehdoton enkä välttämättä anna periksi kovinkaan helpolla. Mä helpostin tulistun ja tuomitsen ihmisiä ja asioita silloin kun mun sisällä leimahtaa. Ylpeys ja kunnia on mulle tärkeitä juttuja, ne on tulleet isältä. Mä en tykkää antaa muiden kävellä yli ja ilmaisen itseäni voimakkaasti jos on tarpeen. Mulla on hyvin vahvat näkemykset ja käsitykset siitä miten asiat tulee hoitaa ja mikä on oikein ja mikä väärin. Joskus on hankalaa alistua siihen ”vääryyteen”. Haen kovasti oikeudenmukaisuutta ja mun mielestä pahan pitää saada palkkansa ja joskus mä voin olla sellaisella fiiliksellä että autan mielelläni siinä palkanmaksussa. Ehkä tulee otettua joskus oikeuksia omiin käsiin ja yritettyä hallita kaikkea ympärilläni.

Tiedän että se välillä ärsyttää ihmisiä, mutta ei sitä voi muuksi muuttua eikä mun mielestä pidäkään. Näistä piirteistä on ollut mulle elämässä paljon hyötyä ja olen pystynyt luovimaan monista vastoinkäymisistä vahvana eteenpäin enkä ole jäänyt tuleen makaamaan. Tokikaan mä en ole mikään supernainen ja mullakin on heikkouteni ja ne missä sitten itse sorrun. Jostain se akilleen kantapää löytyy kaikilta.

Mun vika on tää ja pari muuta juttua. Sulla on omasi. Eikö se oo ihan fine? Ollaan sellasia kuin ollaan.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Ei nyt liity tähän mutta saako udella onko sulla uus tai vanha heila löytynyt? :) On niin piristynyt sun postaukset että vois olla vaik rakkaus ;) ♡

  2. kirjoitti:

    Vahvoja mielipiteensä ilmaisevia ihmisiä tarvitaan aina! Ei se oo vika, pidä toi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *