Hae
Queen of Eve

Paremmissa tunnelmissa

img_20161030_205223_resized_20161102_040653778

*Sis. mainoslinkkejä

Se on jännä juttu kuinka pienellä sitä voi oloaan parantaa. Pari yötä normaalia pidemmät unet koska maltoin käydä aikaisemmin nukkumaan. Suihkun kautta puhtaisiin lakanoihin ja sitä ennen ulkoilua reippaassa syyssäässä. Normaalia kotiruokaa säännöllisin väliajoin. Vain näin pienellä panostuksella muutamana päivänä ja sitä on kuin uusi ihminen.

img_20161030_205154_resized_20161102_040716324
Olen myös siivonnut makuuhuonettani uuteen uskoon. Siellä on liian paljon kaikkea, ja vaikka kauniita asioita rakastankin, oli minulla kaikkea tarpeetontakin, sellaista mitä en ihan oikeasti tarvitse. Rakastan sommitelmia ja sisustusjuttuja, ja vaihtelen niitä fiiliksen mukaan, mutta jotenkin sitä oli tullut hamstrattua taas kaikkea vain siksi että se on kaunista.

Okei, hamstrasin taas uuden valaisimen. Mä rakastan valaisimia. Haluan tunnelmavaloa. Ostin lampunjalan kirppikseltä, varjostin on rikki mutta saa kelvata hetken aikaa kunnes ehdin ostaa siihen uuden. Se on vain vähän vinkallaan eikä se haittaa, ihan niin kuin minäkin ja koko tämä satavuotias asunto.

img_20161030_205207_resized_20161102_040706969
Pakkailin tarpeettomia kausijuttuja pois ja piristin taas makuuhuoneen tyyliä pienin muutoksin. Osa muutoksesta on vielä kesken, joten tässä vain pieni palanen ja osa hyllykköäni. Ylimmällä hyllyllä on ne tärkeimmät: vanhoja kuvia ja äitini esiintyy jopa kahdessa. Niin ja tietysti äidin saama hymypatsas, -60 luvulla ei eroteltu tyttöjä ja poikia.

Taaimmaisena on pieni peilitaulu jonka sanoma on todella arvokas mulle. Olen saanut sen entiseltä kumppaniltani Kimmolta jonka kanssa olimme avoliitossa viisi vuotta, ja erosimme jo aikoja sitten. Sanoma silti pysyy, ja olemme hyvissä väleissä edelleenkin. Silloin kun mieli on kurja niin yritän muistaa tuon viittauksen omaan erityislaatuisuuteeni. Minunlaisiani on vain yksi maailmassa, ja on olemassa ihmisiä ketkä ovat kiitollisia siitä että olen olemassa.

img_20161102_160801_resized_20161102_040807095
Muuten kauniiden valokuvien ja sanojen lisäksi mua rauhoittaa makuuhuoneessa koristevalot ja tuoksut. Yhdet koristevalot juuri taiteilin lasiseen astiaan josta tuovat kivaa tunnelmavaloa. Musta on ihanaa että makuuhuoneessa myös tuoksuu hyvälle. Ellokselta tilasinkin Himlan White Satin -huonetuoksun jonka vahvuutta voi säädellä tikkujen määrällä. White satin  on puhdas tuoksu, jossa on orkidean, jasmiinin, kielon ja seetripuun sävyjä, sopii mielestäni loistavasti makuuhuoneeseen. Minulla itselläni on vain 1/3 paketin tikuista käytössä vaikka voimakkaista tuoksuista pidänkin, mutta mielestäni makuuhuoneessa hajut eivät saa olla liian dominoivia ettei tule tunkkainen fiilis.

Täytyy kyllä todeta että liikunta ja ruokavalio tekevät hiljakseen taas tehtävänsä, ja kun koti on siistimpi eikä makaa missään tunkkaisessa sottapesässä, on olo muutenkin paljon mukavampi! Sisustukseen ja kodin viihtyvyyteen kannattaa panostaa.

Ellokselta saat alennuskoodilla 345403 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Etu koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. 

Huom! Alennus lasketaan vasta kassalla :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *