Hae
Queen of Eve

Vaalennusprojekti – Takaisin tummaksi?

Vaalennusprojekti on jo hetken ollut ”jäissä” kärsineen kuontaloni takia. Vaalentamista ei tälle pörröpäälle voi tehdä edes Olaplexien kanssa ja hiuksen on annettava nyt levätä. Tämä väliaika mennään sävyttelemällä hiusta kevyesti ja tekemällä korjaavia ja kosteuttavia hoitoja. Ongelmaksi onkin nyt vain muodostunut se mistä aiemminkin olen jo kertonyt, eli se ettei hiukseni pidä väriä juuri ollenkaan ja pian kampaamokäynnin jälkeen ollaan pää oranssina.

Mikä siis avuksi?

Takaisin tummaksi?

No ei nyt sentään, mutta vähän sinnepäin kyllä. Kieltämättä pariin otteeseen olen miettinyt että pitäisikö vaan luovuttaa ja vetäistä takaisin tummaksi, mutta en minä sitä oikeasti halua ja sitten tämä hiusten tuhoaminen ja lyhyeksi pätkäisy olisi tehty ihan turhaan. Otetaan siis kaikki ilo irti nyt kun kerran hommaan on lähdetty, haha.

Hiuksiini lisättiin tällä kertaa siis aika reippaasti harmaan ja lilan sävyjä taittamaan tuota epätoivottua lämmintä oranssia pois. Nyt hiukset ovatkin todella kylmän sävyiset, edes nämä kuvat eivät totuutta tuo tarpeeksi hyvin esille, sillä värini on oikeasti hyvin tuhkanruskea. Ash brown jos itse sen määrittelen.

Ja ai että mä tykkään!

Harmi ettei todellista värisävyä saa näihin kuviinkaan ihan asettumaan todenmukaiseksi vaikka ringlightitkin oli kuvatessa käytössä, mutta trust my word, nyt on kiva! Pari pesuakin on jo takana ja vaikka tämä sävy haalistuu ja vaalenee, en ole vielä lähelläkään oranssia. Tyvi meni takaisin tummaksi tosin tumma se on ollut koko ajan, tai siis tummempi kuin muu tukka. Pituuksissa on sitten valeampaa sävyä ja hennompaa harmautta, mutta tyvestä on aika tumma.

Toivoa siis sopii, että tämä väri pysyisi paremmin hiuksissa matkalla kohti sitä vaaleampaa hiuspehkoa!

Mitkä on jatkosuunnitelmat?

Ajatus olisi, että nyt talven ajan kasvatellaan ja hoidetaan hyvin tätä omaa tukkaa, ja värjäillään harmaan/liilan sävyillä ja yritetään pitää kokonaiskuva mahdollisimman kylmän sävyisenä. Pelataan oranssin vastaväreillä jotta lopputulos olisi miellyttävä.

Kevättä kohti sitten katsotaan mikä on tilanne vaalentamisen suhteen, ja ehkäpä sitten voisin hankkia pidennykset ja saada omat pitkät hiukseni takaisin hieman feikaten. Pidennysten avulla myöskin vaaleampi look olisi helpommin tavoitettavissa, eikä omaa hiusta tarvisi käsitellä niin radikaalisti. Katsotaan miten edetään. Projekti päivittyy blogiin joka kampaamokäynnin jälkeen joten olette matkassa mukana :)

Aiemmat hiusteni vaalennusprojektia koskevat blogipostaukset löydät tästä:

Hiusprojekti mustasta vaaleaksi

Hiusten vaalennusprosessi sai jatkoa

Kuinka paljon hiukset kärsii vaalennuksesta

Haastavien hiusten vaalentaminen

Kampaajalleni Gyyliin saa varattua aikoja ajanvarauskalenterista jonka löydät täältä!

 

Psst! House of Brandonilla on meneillään 20% alennus kaikesta, kantsii tsekata heidän valikoimansa ja käydä shoppailemassa! HoBin alennuksiin pääset tästä!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

    Heips!
    Tosi nätin värinen ruskea, sopii sinulle. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *