Hae
Queen of Eve

3 x lahjavinkit äitienpäivään

Äitienpäivä, mitä lahjaksi?

Apua apua, kissa syö rapua! Sehän on kohta äitienpäivä, mitä lahjaksi? Muistitteko, että sunnuntaina vietetään äitienpäivää? Äidit, isoäidit ja anopit ovat siis kukituksen, kahvituksen ja lahjomisen kohteena viikonloppuna vai ovatko? Puuttuuko vielä lahja? Et keksi mitä haluaisit antaa? Monella varmaan on se ainainen ahdistus tästäkin aiheesta. No minäpä kerron jos voisin hieman vaikka antaa vinkkiä!

Tässä parhaat vinkit jotka Matti ja Maija Myöhäisetkin voivat antaa lahjaksi, vaikkapa vielä samana päivänä tilaten!

Interfloran kukkalähetys toimii Suomen lisäksi 140 maassa!

Interflora on maailmanlaajuisesti toimiva itsenäisten kukkakauppayrittäjien vapaaehtoinen organisaatio. Interflora välittää päivittäin tuhansia tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä, jopa muutamassa tunnissa vastaanottajille vaikka toiselle puolelle maapalloa. Äitienpäiväkukat kannattaa laittaa tilaukseen perjantaina 11.5, mutta joillain paikkakunnilla vielä sunnuntainakin tilatut lähetykset pääsevät perille.

Kun lähetät kukkia äitienpäiväksi Interfloran kautta, saat valittua kukkien lisäksi ihania lisätuotteita, kuten suloisen nallen, herkullista suklaata ja tyylikkään maljakon. Kaikkiin tilauksiin kuuluu mukaan valkoinen blanko kortti, johon saat juuri haluamasi henkilökohtaisen viestin. Kukkavalikoimaan pääset suoraan tästä!

Bette Box kauneus- ja kosmetiikkayllätysboksi kerran tai kuukausittain jatkuvana tilauksena!

Bette Box on ollut useampana vuotena osana mun äitienpäivälahjaa ja omalle äidilleni ainakin tosi mieluinen yllätys. Kesäkuussa ilmestyvässä boksissa onkin mm. neljä täysikokoista uutuustuotetta joiden mukana ihana after-sun tuote ja monikäyttöinen hiustuote. Mukana on myös Lumenen uutuusmeikkituote, joten varmasti hyvä boksi taas kyseessä.

Mun mielestä Bette Box on loistava lahjaidea joten ei muuta kuin korttiin ilmoitus saapuvasta lahjasta ja boksi tilaukseen tästä!

Offerillan ihanat tarjoukset!

Mä olen ostanut Offerillan kautta useammankin kauneushoidon, jalkahoidon ym äidilleni, sekä ravintolaillallisia ja muuta kivaa muiksikin lahjoiksi. Offerillalla onkin nyt äitienpäivän kunniaksi 10% alennus osasta diilejä, joten tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10% alennuksen voi hyödyntää mm. 135 minuutin täydelliseen hemmottelupakettiin, 60 minuutin hierontaan tai hankkia äidille vaikka hiusten pesun, leikkauksen ja raidat! Myöskin ravintolatarjouksia ja majoitusetuja on saatavilla äitienpäivätarjouksella. Kannattaa tsekata kaikki tarjoukset täältä!

Toivottavasti tästä saitte jotain vinkkiä :)

Jos haluat seurata matkaani ja meininkiä niin pysy kuulolla blogissa ja siirry virtuaalisesti Espanjaan mun Instagram Storyissä. Eli laitappa queenofeve seurantaan!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *