Hae
Queen of Eve

GUESS what?!?

20150627_101008_resized
Sain pari viikkoa sitten yhteistyökumppaniltani Fashionstorelta* lahjakortin heidän nettikauppaansa, ja voin kertoa että lahjakortti oli käytetty noin viidessä minuutissa, haha. Tälläiset jutut eivät todellakaan jää mulla vanhenemaan ja unohdu käyttämättä, sillä Fashionstorella on aika paljon shoppailtavaa mun makuuni. Olin jo aiemmin selaillut laukkuja ja lompakoita sillä lompakkotilanteeni on yllättävästi päässyt pienenmään, joten pienoinen tarve oli jollekin kesäiselle hankinnalle. Jos joku ihmettelee mikä on ”pienentynyt lompakkotilanne” niin se on vain kolme lompakkoa henkilölle jolla niitä on normaalisti kolmekymmentä… Kyllä, mä siis tykkään erilaisista lompakoista ja vaihtelen niitä eri tyylisten laukkujen kanssa ja käytän myös asusteena, lompakon koosta riippuen.

20150627_101247_resized
Fashionstorella on juuri meneillään ihan hurjat alennukset, ja tästäkin valitsemastani Guess Jizelle Zip Around Organizer* lompakosta on ruskea malli enää jäljellä, mutta hinta normaalin 79 euron sijaan on enää 39,50e. Itse valitsin tämän lompakon tuon hauskan eläinprintin takia (ja olen juuri ostanut Budapestistä tähän mätsäävät kengät, esittelen ne myöhemmin) ja siksi, että tänne tosiaan mahtuu hyvin myös puhelin mukaan.

20150627_101423_resized20150627_101400_resized
Lompakossa on myös tuollainen kiva irroitettava lenkki jonka avulla sitä voi kantaa haluamallaan tavalla vaikka clutchina tai pienenä käsilaukkuna, itse varmaan laitan remmin ranteen ympärille esim. shoppaillessa niin ei tarvitse koko laukkua aina raahata mukana. Yleensäkin olen todella tykästynyt sellaisiin lompakoihin mihin mahtuu juurikin se puhelin, sillä ei ole kivaa olla kädet täynnä tavaraa etenkin kaupoilla pyöriessä.

20150627_101529_resized20150627_101723_resized
Mun mielestä tää on aivan ihana lompakko! Yleensä mä olen aika pelkistettyjen juttujen ystävä ja yhteen aikaan itselleni tuli pienoinen yliannostus Guessista kun se tuntui hieman tårta på tårta -merkiltä, oli liikaa kuosia ja rimpsua ja rämpsyä ja sellaista sekavan oloista muovisuutta mikä teki siitä hieman WT-merkin oloisen ainakin mun silmissä. Nyt tilanne on parantunut huomattavasti ja Guessilla on aika paljon pelkistetympi linja! Me like! Toki kuoseja on edelleen ja eläinprintti on aika paljon esillä, mutta mun mielestä se sopii hyvin kesään ja näin vanhemmiten olen alkanut sille lämmetä. Menneet on kuitenkin ne ajat jolloin oli kaikenlaista kimalletta, blingiä, ketjua ja riipusta, pantterikuosia, poninkarvaa, neonpinkkiä ja keltaista samassa laukussa. Itse en ainakaan niistä enää niin välitä vaikka muuten ovatkin tosi kivoja.

20150614_173917_resizedTämä eläinprintti on mun mielestä ihana. 

Fashionstore toimittaa tuotteita maksutta myös Helsingissä Kampin myymälään ja Espoossa Isoon Omenaan. Itse hyödynsin loogisesti lähellä kotiani sijaitsevaa Kampin kauppakeskusta ja hilpaisin sieltä lähetystä hakemaan. Aika virhe, etten sanoisi, siellä nimittäin alennukset todellakin pomppasi silmille kun tavaroita pääsi ihastelemaan ihan livenä! Miten ois, osta kolme maksa kaksi? Eiks silloin oo vähän niinku pakko ostaa?

20150614_173908_resizedKaikki muu on kivaa, mutta alimmassa laukussa on jo jotain liikaa mun makuun, nuo neonkeltaiset kahvat, pantteri ja käärme sekoitettuna on ehkä bit too much, mutta siellä takana on jo klassisempaa vaikka onkin sitä rokkia mukana ;)

Mun silmät osui useampaankin kivaan asiaan, mutta luojan kiitos mulla oli kiire ja menin liikkeeseen vain 15min ennen sulkemisaikaa sunnuntaina. Ei ollut siis aikaa alkaa sen kummemmin pohtimaan että mitäs sitä ostaisi lisää, mutta kyllä nuo hurjat alennuskyltit joka puolella pisti itsekurin koetukselle.

20150614_173824_resizedAaah… Siis niiiiiiiiiiiiiin ihanat!

20150614_173851_resizedHaluaisin noita ainakin kahdet erilaiset, mutta miten perustelen itselleni että tarvin ne?

Fashionstore sai mut siis hullaantumaan, ja nyt mä sitten jäin jonkun verran koukkuun, tälläinen intohimoinen shoppailija kun olen. Tuolla lompakon hakureissulla mä pysyin vahvana enkä ostanut mitään enempää ja käytin vain lahjaksi saamani lahjakortin, mutta pakko tunnustaa: kotiin mentyäni vietin intohimoisen puolituntisen Fashionstoren nettikaupassa ja hyödynsin uudet alennukset => tilasin matchy match laukun ja lompakon, mutta niistä lisää myöhemmin.

Ja hei, olihan mun pakko. Kahdensadan laukku satasella ja yhdeksänkympin lompakko neljäänkymppiin. Ei tuollaista voi vastustaa!

Nyt Fashionstorella alennukset ovat kiihtyneet ja Outlet-tuotteita on paljon ihan 50% alennuksella. Tuotteet on alennettu normihinnoistaan jo valmiiksi, mutta mikäli lisäät alennuskoodin 9BRHDC1L saat vielä 10% lisää alennusta jo alennettuun hintaan :) Kyseistä koodia voit käyttää myös normaalihintaisiin tuotteisiin saadaksesi kymmenen prosenttia hintaa alaspäin, mutta erityisen hyvän alennuksen saat kun lätkäiset tämän lisäksi jo alennettuihin tuotteisiin!

Fashionstoren SUMMERSALE -tuotteisiin pääset shoppailemaan suoraan  TÄSTÄ* :)


*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

6 kommenttia

 1. TiinaFitfatmama kirjoitti:

  Ite en guessista tykkää enää mut toi lompakko on kyl hauska :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mulla oli monen vuoden paussi Guessiin, mutta nyt on muuttuneet jonkin verran ja niiltäkin löytyy paljon pelkistettyjä juttuja. MK, Guess ja LiuJo on aika samanlaisia nowadays. :)

 2. taika kirjoitti:

  Ai miten ihanat noi yhet tennarit!! Mut en voi ostaa ku just oon haalinu tennareita…

  Miten voi pitää nii montaa lompakkoa :D ?? Siinähän on kauhee vaiva ku aina sit kun vaihtaa lompakkoa niin pitää kaikki kortit ja muut siirtää. Vai pidätkö vaan niin pelkistettynä lompakon ettei oo mitään ylimäärästä sisältöä?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No nyt mulla ei tosiaan oo enää ku muutama, mutta en mä nyt kolmeakymmentä oo koko ajan kierrättänytkään, eli on ne yleensä viikon tms. käytössä. Aika usein mulla on kortit sellaisessa korttijutussa, niin helppo vaihtaa. Mut ei haittaa vaikkei oiskaan, ei siinä mene kuin 5min kun sen tekee :) Kuitteja tms en ota ikinä, eikä käteistä oo koskaan joten mitään muuta siellä ei oo.

 3. Hanna kirjoitti:

  Kiitos vinkistä alennukseen! Olen jo pidempään miettinyt uuden lompakon hankkimista ja nyt tilasin niitä kaksin kappalein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *