Hae
Queen of Eve

Herkkusuun ja diettaajan parhaat kaverit

Tiedättekö mihin mä oon ihan hulluna? Mitä se on mitä ostan heti ensimmäisenä ulkomailta, raahaan kaksi kiloa matkalaukussa ja kinuan kaikilta tuliaisiksi? Ei ehkä ihan äkkiä uskoisi että lomamatkojen ja reissujen yhteydessä mulle kiinnostavimmat hyllyt kaupoissa on purkkahyllyt! Loman aikana mä kokeilen kaikki mahdolliset tarjolla olevat houkuttelevat purukumit ja sitten loppureissusta ostan mooooonta pakettia mukaan kotiin viemisiksi niitä kaikista herkullisimpia!

20150301_133956_resized

Äitini on ammattinsa puolesta hoitanut hampaani hyvin tarkasti jo pienestä pitäen ja niinpä ei tähän ikään mennessä ole vieläkään tullut yhtään reikää. Hampaita on nyt aikuisiällä muutamasti paikattu lohkeaman takia, mutta sellaista sattuu paremmissakin piireissä. Hammaspeikko vaan ei mun suussa viihdy, ja se on hyvä se! Pääasiassa syön Xylitol-tuotteita, mutta kyllä sitten joskus herkutellessa tulee nautiskeltua sokeroituja purukumejakin. Mun suosikkimaut on purukumeissa on ihan perinteinen sininen tai vihreä jenkki sekä extraraikkaat Airwavesit, ja makupurkissa erikoisemmat ulkomaiset kuten vesimeloni ja mansikka-lime tai persikka-appelsiini yhdistelmät. Huomaatteko, mä en osaa päättää tässäkään asiassa, hihi!

20150301_134245_resized
Näin harmaana ja ankeana sunnuntaina järjestelin lipastoani ja huomasin että purkkavarastot ovat aika massiiviset. Löysin noin nelisenkymmentä värikästä pakettia purukumia, tarkastin jokaisesta päiväykset ja huh, vielä on voimassa vuoden 2015-2016 loppuun asti joten ehtiihän noita jauhaa ihan rauhassa. Tälläiset tuotteet toki säilyvätkin useamman vuoden mutta oli parempi kuitenkin tarkastaa etten liian kauan näitä kallisarvoisia aarteitani hilloa ja sitä myöten tee niistä mauttomia kuminpalasia. Purukumivarastoni on kotoisin Turkista, Italiasta, Espanjasta, Kreikasta sekä Virosta.

20150301_134252_resized
Osa purkkapaketeista kasassa keittiönpöydällä. Ja puolet meni tilasta!

Koska kevät on tulossa ja mä tiedän että uusia ulkomaanreissuja tulee talvi-, ja kesälomille, niin nyt mun ei tarvi pelätä että varastot hupenisivat ja voin rohkeasti mässytellä nämä pois. Mulla on kuitenkin kivoja lukijoita jotka aina joskus jotain kommentoikin, joten ajattelin arpoa muutaman herkullisen purkkapaketin jollekin onnekkaalle lukijalle :)

20150301_134301_resized
Arvonnassa voittaneen paketti sisältää kaksi Turkista ostettua First Sensations purukumipakkausta jotka ovat sokeroituja. Maut ovat Tropical ja Mansikkakarkki. Tämän lisäksi paketista löytyy Italiasta ostamani Vigorsol purukumipakkaus jonka makuna on yhdistetty mansikka – vihreä omena – vadelma, tuote on sokeriton, sekä Virosta ostettu Baltian markkinoille tehty Mentoksen Dessert Passion Berry Tart, eli sokeroimaton marjatorttu! Voittaja saa siis kaksi herkkusuun sokeripurukumipakkausta ja kaksi diettaajallekin sopivaa sokeroimatonta purukumipakkausta!

20150301_134658_resized
Voit voittaa ylläolevat purkkapaketit itsellesi kommentoimalla tätä postausta joko anonyymina tai nimimerkilläsi, kunhan sähköpostikenttään kirjoitat toimivan sähköpostin josta sinut tavoittaa (vain minä näen sähköpostin). Aikaa osallistua arvontaan on perjantaihin 06.03.2015 klo 18.00 asti jonka jälkeen illan lauantain postauksessa julkaisen onnellisen herkkusuun :)

Arvontakysymys: Kerro millaisesta purkasta sä tykkäät ja tuleeko syötyä paljon?

34 kommenttia

 1. Maana kirjoitti:

  Oiii rakastan purkkaa! :D
  Itse myös pyydän monilta tuliaisiksi ulkomailta purkkaa.

 2. Hanna kirjoitti:

  Vihreä jenkki ja muumipurkat:D purkkaa tulee syötyä päivittäi!. Nyt oon kyllä yrittäny rajotta ostamista heikon rahatilanteen vuoksi.. Makeanhimon helpottaja!

 3. Ripsu kirjoitti:

  Kiva herkkupostaus :) Mä tykkään eniten Airwavesin purkista, ne kun maistuvat niin vahvasti. Makuina mulle menee kaikki niistä.
  Sokerillisista purkista herkuinta on Colan ja eri hedelmien makuiset purkat, hamstraan niitä juurikin ulkomailta.

 4. Lydia kirjoitti:

  Siis mä tykkään ihan kaikenlaisista purkasta ja purkkaa menee päivittäin ehkä liikaakin :p Ite tykkään lidlin purkista (paras hintataso), mutta kun meen ulkomaille niin hamstraan näitä ihania vesimelooni ja mansikkapurkkia laukut täyteen!

 5. rantsu kirjoitti:

  Purkka addikti ilmottautuu! Kelpaisi tämmöinen paketti paremmin kuin hyvin :)

 6. S kirjoitti:

  Lähes joka kauppareissulta tarttuu mukaan purkkapussi. Mutta ei se mitään, purkkaa ei voi olla koskaan liikaa. :D

 7. eva kirjoitti:

  salmiakki ja hedelmäpurkat on parhaita! tulee syötyä liian harvoin, vaikka koko ajan yritän enemmän :D

 8. tsindi kirjoitti:

  Voi jee mitä hauskoja erikoismakuja! Miks meillä ei oo tääl tollasia… mä muistan kun lapsena yritti saada mahdl monta hubbabubbaa suuhun. Sain kaks paketillista kerrallaan :D

 9. Essi kirjoitti:

  Täällä ilmottautuu purkkafani! :) Purkat auttavat hyvin karkkihimoihin. Salmiakkipurkka on oma lemppari :)

 10. Tiima kirjoitti:

  Nam, purkkaa! Itsellä sama tapa tuoda reissusta purkkaa jemmaan.

 11. Sonja kirjoitti:

  Purkkaa tulee kyllä syötyä täälläkin paljon! Lemppareita on kyllä (sokeriset, köhköh..) makupurkat, mutta arkena pääosin menee terveyssyistä lähinnä ksylitolipurkkaa. :)

 12. Jasmiina kirjoitti:

  Airwaves purkkaa tulee syötyä 5 palaa päivässä, joka ruokailun jälkeen

 13. HeidiHoo kirjoitti:

  Voi ihania purkkia!!! :) Noille olisi käyttöä :)

 14. Kympin kuntoon kirjoitti:

  Terhin kommentti lähes joka kerta: Teija, treenatessa EI syödä purkkaa! Teija, se purkka POIS suusta! Eli purkka poskessa AINA. Oikeastaan oon syöny vaan peppermint-purkkaa ja kaikkea raikasta makua, joten makupurkat tuliski oivaan kokeiluun. :)

 15. helikrista kirjoitti:

  salmiakkipurkka on parasta, mutta myös hedelmäpurkka on hyvää!

 16. Tuuli kirjoitti:

  Salmiakkipurkka on ihan parasta! Oikeastaan mistään hedelmä/”karkki”purkasta en ole vielä tykännyt, joten tässä olisi mainio tilaisuus kääntää sekin kelkka ;)

 17. L kirjoitti:

  Paras purkka tähän mennessä on ollut ruotsista ostettu mentos purkka, mutta ne otti loppu vähän aikaa sitten.. :(( Mutta muuten tykkään syödä jenkki purkkaa, mm. makua ”ice menthol” ja ”mild eucamint” :D Melkein joka viikko ostetaan yksi uusi pussi purkkaa, koska aina ne loppuu.. ;) elikkä kyllä sitä pari palaa päivässä tulee syötyä!

 18. jenny kirjoitti:

  mulle!! :D

 19. Veera kirjoitti:

  Purkka on parasta kun se pysyy raikkaana pitkään eli esim airwaves maistuu. Herkutteluun salmiakkia ja purkka kun purkka niin kaks palaa on parempi kuin yksinäinen surullinen! :)

 20. ulla kirjoitti:

  Täälläkin Airwaves maistuu :)

 21. ghkwlrot kirjoitti:

  Purkkaa tulee syötyä useasti päivän aika, välillä jopa lähemmäs 10 kertaa… tämän päivän aikana on purkkaa tullut syötyä sellainen 8 kertaa

 22. Satu kirjoitti:

  Jee, kiva arvonta! Itsekin syön purkkaa aikalailla paljon. Lemppareita on kans sininen ja vihree jenkki! :) Olis kiva saada maistiaisia ulkolaisista purkista. En oo ikinä maistanu, enkä ylipäätään edes käyny ulkomailla et olisin tollasia käsiini saanut.

 23. saara kirjoitti:

  Mää ostan aina kun huomaan jonku uutuus purkan. Eniten tykkään kyl niistä jenkki pusseista mis on eri makuja sekasi. :) vesimeloni purkkia tulee syötyä sit ulkomailla.

 24. MM kirjoitti:

  Purkka on hyvää…

 25. Marika kirjoitti:

  Ei tuu syötyä paljoa koska maha ei kestä xylitolia ja purkan makeutusaineita mutta mukana ollaan koska purkat on jotain niin täydellistä!

 26. MemmuH kirjoitti:

  Salmiakki/lakritsa purkka menee pahimaan makian nälkään,ah nam !

 27. Jonnamari kirjoitti:

  Ostan aina hedelmänmakuisia purkkia juuri sen takia että korvaavat karkkihimon ja ovat herkullisia.

 28. Aino kirjoitti:

  Lidlin mustaviinimarjapurkka ❤ Tulee syötyä liikaa!

 29. Teija H kirjoitti:

  Jenkkiä tulee ostettua lähes aina ,kun käy kaupassa.

 30. jasmis kirjoitti:

  Purkka on loistava makeanhimon taltuttaja! Migreenin vuoksi en voi purra aina kuin hetken aikaa eli purkkaa kuluu paljon =D

 31. Minna kirjoitti:

  Airwaves purkkaa ostan jos ostan… Mutta olen kyllä maistellut jos jonkin makusia, jotkut on kyllä tosi hyviä ja vie vähän makeannälkääkin pois :)

 32. Matleena kirjoitti:

  Nyt dieetillä purkkaa kuluu kun ne ovat pepsi maxin ja teen lisäksi oikeastaan ainoat sallitut herkut. Tuota kakkupurkkaa haluaisin kovasti maistaa!

 33. mirja kirjoitti:

  Tykkään maistella kaikkia uutuusmakuja, mutta ykkös suosikkina on pysytellyt salmiakki :-)

 34. Jennys kirjoitti:

  Yksi sana: JENKKI! Niin parasta purkkaa, jota nyt ulkomailla asuessa kaipaan kovaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.