Hae
Queen of Eve

Mielenkiintoisimmat tubettajat x 5

Jos sul tylsää on niin kädet yhteen lyö!

Kaikki tietää sen tunteen kun on ihan tosi tylsää eikä millään keksi mitään tekemistä. Tuntuu siltä kuin olisi lukenut koko internetin eikä siellä ole mitään uutta luettavaa. Mutta on siellä, tai ainakin katsottavaa!

Multa on useasti kysytty mitä Youtubettajia mä seuraan ja voin kertoa, mä seuraan monia. Yllättyksellistä on ehkä se, että monet seuraamistani henkilöistä poikkeavat paljon toisistaan. Katselen tubettajia siis aika laajalla skaalalla.

Mietinkin että voisin teidän iloksi listata muutamat mun mielestä hyvät tubettajat joiden videoiden parissa mulla kuluu aika oikein kivasti ja monen heistä videoita odotan kuin kuuta nousevaa. Mulla on seurannassa monia tubettajia, mutta tässä esittelen teille viisi erilaista vaihtoehtoa :)

NÄMÄ TUBETTAJAT KANNATTAA PISTÄÄ SEURANTAAN YOUTUBESSA

Mimi Ikonn on yksi mun lempparitubettaja. Kaunis, freesi, ihana parisuhde ja nykyisin myös pieni lapsi. He kertovat perheenä tekemisistään, matkustelevat paljon, syövät hyvin ym. Heidän videoilla voi nähdä ihan huikeita paikkoja maisemia, saada hyviä vinkkejä terveelliseen ruokaan ym. Ehdottomasti kannattaa tsekata!

Jenkkiläinen Plus size tubettaja Sarah Rae Vargas on myös aika huipputyyppi. Hauska ja rento, tekee myös aika rohkeita aikuisten lelukaupan esittelyjä mikä on ainakin oman tietämykseni mukaan poikkeuksellista, tai en ole ainakaan itse sellaiseen törmännyt. Tykkään hänen rennosta tyylistään.

Överi ja manöövereiltään aivan omaa luokkaansa oleva Jeffree Star on mun meikkiguruni ja todella hauska ja mielenkiintoinen ihminen, tosin jakaa mielipiteitä rajusti. Osa rakastaa, osa inhoaa. Mä tykkään hänen videoistaan ja meikeistään, parempia mattahuulilakkoja ei ole olemassakaan. Jeffree Star on ihan sikarikas ja sellaista elämää on mielenkiintoista seurata, Jeffree kun on köyhistä oloista ja itse tehnyt rahansa. Kaikki kunnia hänelle! Pidän myös tosi paljon hänen poikaystävästään Nathanista joka esiintyy aika usein videoilla.

PatrickStarrr on suloinen, pieni ja pullea ihminen jonka näkeminen aina ilostuttaa mua. Aivan mielettömän hyvä meikkaamaan ja tykkään hänen tyylistään. Tekee myös todella laadukkaita videoita kuten Jeffree Star eikä kaikki ole vain kosmetiikkajuttuja, vaan paljon muutakin kuten esim. matkustelua on mukana videoilla.

Mun all time favorite on Monami Frost, nainen joka on niin kaukana musta tyylillisesti kuin olla ja voi, mutta jota kuitenkin ihailen todella paljon. Laiha, kauttaaltaan tatuoitu, vegaani. Kaikkea mitä mä en ole, mutta jopa hänen ruokavideonsa ovat todella mielenkiintoista katseltavaa. Suosittelen ehdottomasti seuraamaan, paljon hyviä juttuja ihan matkustamisesta meikkaamiseen ja ruokaan. Koko perhe yleensä mukana ja heitä kaikkia on kiva seurata. Ihania ihmisiä ainakin videoiden välityksellä.

Olisi tosi kiva kuulla teidän parhaat vinkit Youtubettajiin ja seuraako kukaan lukijani näitä samoja kuin minä?

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Oo, tässä tulikin monta uutta katseltavaa! Monami Frost on munkin lemppari ja itseasiassa jostain sun postauksesta hänet bongasinkin ?

 2. meri kirjoitti:

  jstar on kyllä rikas mutta samalla mainostaa huumeiden käyttöä, rasismia ja seksismiä ?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä en oo huomannu mitään huumeiden käytön mainostamista, ellei sellaiseksi lasketa siellä laillisen lääkemarihuanan käyttöä joka on heillä myös bisnes jos olen oikein käsittänyt. Mun tietojen mukaan niillä on ihan firma jota Nathan ja veljensä pyörittää, ja siellä homma on laillista, ihan kuten alkoholi. Itse en ole kannabista vastaan enkä puolesta, koen tuon aiheen ihan neutraalina. Olen kyllä huomannut että FB:n NSB ryhmässä jotkut nuoret tytöt seuraa aika paljon näitä juorukuvioita ym mitä tuossa maailmassa tapahtuu ja ovat vihjailleet jotain rasismista ja seksismistä ja moni ei tykkää persoonasta, mutta mua ei häiritse mikään ja tykkään meikeistä. Koen että harva meistä on synnitön ja julkkiksissa vasta kaikenlaista onkin ja tahallisesti kaivetaan kaikkea ja väännellään sanoja. Mä otan lungisti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.