Hae
Queen of Eve

Bette Box syyskuu ja alekoodi

Bette Box syyskuu ja uudistunut sisältö

Syyskuun Bette Box oli todella ihana kokonaisuus lähes kaikkien tuotteidensa osalta. Mä olin tosi iloinen saadessani pitkästä aikaa ihan meikkituotteita, niitä kun ei toviin ole Bette Boxissa näkynyt. Elokuun Bette Box oli hieman laimeampi joten nyt oli ihan mahtava saada oikein riemunkiljahduksia paketin avaamisesta.

Boksista löytyi peräti kolme meikkituotetta ja tuotekorttikin oli kokenut hauskan uudistuksen. Jatkossa tuotekortti tulee olemaan oikean kortin oloinen ja sisältäen aina jonkun mietelauseen tms. Näitä voi halutessaan käyttää vaikka sisustustauluina tai laittaa magneetilla jääkaapin oveen. Mitä nyt kukin haluaa. Korteille tuli kuitenkin heti säilytysarvoa eivätkä ole ihan roskiskamaa.

Kokonaisuudessaan tämä Bette Box syyskuu oli tosi mielenkiintoinen ja uusi tuotekortti muuten aivan ihana idea, mutta toteutuksessa on vielä viilattavaa. Plussaa siitä, että kortissa on kiva teksti ja sitä voi käyttää vaikka sisustuksessa. Plussaa myös siitä, että esim. tässä kortissa Bette Boxin tiimiin kuuluva Mari esittäytyi ja kertoi näistä syyskuun tuotteista. Miinusta taas siitä, että tuotteista oli aiempaa vaikeampaa löytää informaatiota fonttien ja tekstin asettelun takia. Nyt en ollut ihan perillä siitä mikä tuote on mikäkin, mitä maksaa ja mistä ne voi ostaa koska kokonaisuus oli sekava. Mutta, eiköhän tämä korjaannu jatkossa ja on aika pieni miinus loppujen lopuksi. Mulle tärkeintä on paketin sisältö eikä selosteet.

Rexona Maximum Protection Roll On Antiperspirant

”Pohdit nyt, että boksissa oli jokin aikaa sitten jo dödö. Päätin kuitenkin valita Rexona Maximum Protection Confidence Roll-Onin parista syystä. Sarja aiempi tuote on valittu boxin suosikkituotteeksi vuonna 2016 ja pohdin, että arki ehkä kaipaa taas samankaltaista suosikkia. Arjessa kohdataan erilaisia hikisiä tilanteita ja idea tässä deodorantissa on nimenomaan teho. Testien mukaan Maximum on kaksi kertaa tehokkaampi tavalliseen antiperspiranttiin verrattuna. Maximum aktivoituu ruumiinlämmöstä. Voit kokeilla tuotteen levittämistä illalla, kun hikirauhaset rauhoittuvat yöksi. Deodorantti aktivoituu heti, kun heräät ja ruumiinlämpösi nousee. Roll-On versio on helppokäyttöinen, eikä se värjää vaatteita. Jos ihastut uuteen Rexonaan löydät sen hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 9,50e/5oml.”

Joo. Kyllä mä hieman p o h d i n. Tämä deodorantti ei siis herättänyt mussa nyt sitä riemunkiljahdusta jonka osoitin muuten koko paketille, sillä kesällä näitä dödöjä tuli ovista ja ikkunoista. Mun dödövarasto on siis pullollaan eikä varmaan loppuvuonna tarvi shoppailla deodoranttia, haha. Toisaalta, tämäkin tulee käyttöön etenkin nyt kun olen taas oppinut käyttämään roll-on dödöjä. Ennen käytin vain suihkeita.

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Scrub Gel

”Ziajan uusi Acai Berry -sarja taklaa modernin ihmisen ongelmat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet, juuri ne juonteet, jotka korostuvat puhelinta näplätessä. Kyseessä on Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta, joka poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Uutuus sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä joilla on normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Tämä tuote sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Tuotteen koko on 200ml ja sen hinta on 7,90e. Pääset myös testaamaan Ziajan Acai Berry päivävoide -näytettä. Jos rakastut Ziajaan niin löydät  sen Sokokselta tai Emotionilta.”

Tästä mä tykkäsin, jes! Mä katselin näitä Ziajan tuotteita jo Espanjassa kosmetiikkaostoksilla ja ne näyttivät olevan tosi kovassa huudossa siellä. Bette Boxissakin on pariin otteeseen tullut Ziajan voiteita, mutta voiteet ei niinkään ole mun juttu. Juonteet varmaan kohta on ja isot ihohuokoset löytyy jo. Tämä on siis mulle varmaan tosi hyvä tuote.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist

”Kaikille yli 30-vuotiaille Vichy on halunnut toimittaa ennakkolanseerauksena Liftactiv Collagen Specialist uutuustuotteen. Tämä kasvovoide kompensoi kollageenin puutetta josta ikääntymisen merkit usein johtuvat. Tuotteen vaikutus tulisi tuntua heti lisääntyneenä ihon kimmoisuutena. Pitkäaikaisen käytön jälkeen rypyt ja pigmenttimuutokset vähenevät. Tuotetta saa apteekista lokakuusta alkaen. 52e/50ml.”

Tervetuloa vanhuus ja ryppyvoiteet. Niinhän se on että näitä on käytettävä. Silti ehkä vähän masentaa… Haha. Hyvä tuote varmasti, sitä vaan alkaa ahdistaa kun miettii että on jo niin vanha, että tarvii näitä 30+ tuotteita, ja kohtahan se on 40+. Apuva!

Manna Kadar Long Wear Powder Split Duo

”Manna Kadarilta testiin valitsin Long Wear Mineral Powdersin. Saat testiin tuotteen kaksi sävyä. Ajatuksena on, että tätä samaa tuotetta voi käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä. Tuotteen hinta on 21USD/3,4g. Jos ihastut Mannaan, lisää tietoa löydät osoitteesta mannakadarcosmetics.com

Mä rakastan Manna Kadarin tuotteita ja olen tykännyt joka ikisestä mitä boksissa on ollut. Ainoa outous on ehkä se, ettei Manna Kadaria kuitenkaan myydä Suomessa… Myös boksin esittelyteksti oli tainnut mennä pieleen, sillä siinä puhuttiin ihan väärästä tuotteesta. Erikoinen kömmähdys… No, ei haittaa mua.

L.A Girl Pro Prep Primer

”L.A. Girl inspiroi ihmisiä ilmaisemaan luovuuttaan meikkien kautta! Maailmalla suositun värikosmetiikkasarjan alkuperäiset arvot toteutuvat tänäkin päivänä: parasta laatua, ajankohtaisia trendejä ja innovatiivista kauneutta edulliseen hintaan. Saat pitkäaikaistilaajana joko bestselleriksi kohonneen Pro Prep Primer -pohjustustuotteen tai runsaspigmenttisen EyeLux Mesmerizing -luomiväripaletin tässä boxissa. Hintaa 6,90e.”

Mä käytän aina primeria meikkivoiteen alla, joten tämä uutuus on varsin tervetullut. Näiden primereiden kanssa täytyy aina vaan tasapainotella, sillä usein voi käydä niin ettei tietyt meikkivoiteet ja primerit sovi yhteen. Itselläni hyvinä primereina on toimineet mm. Nivean Sensitive partabalsami (kyllä!) ja Smashboxin primer. Testataanpa nyt tätä!

Affect High Pearl Eyeshadow

Pitkäaikaistilaajille kohdennettu tuote

”Erityiskiitoksena valitsin sinulle Affectin luomivärin. Runsaspigmenttinen luomiväri on helppo levittää eikä karise poskille. Väriksi valitsin kauniin luonnollisen helmiäissävyn . Luomivärin hinta on 11,40e, ja sen voi jatkossa tilata kosmetiikkapuoti.fi:stä.”

Aivan ihana luomiväri, ei noin vaaleanpunainen kuin kuvasta saattaisi luulla, mutta päivänvalo ja kuvausolosuhteet aina vaihtelevat. Mä tykkään juuri tämän tyyppisistä luomivärinapeista ja kun en kuitenkaan tee mitään erityisen näyttäviä silmämeikkejä, on pienemmät paletit ja napit mun juttu. Tätä tulen käyttämään innolla!

Kokonaisuudessaan Bette Box syyskuu oli todellakin mun mieleen ja ihan huikea kokonaisuus. Lokakuun paketille luvataan myös kaikkea kivaa joten innolla jään odottamaan. Nyt kannattaa pstää boksi tilaukseen jos Bette Box syyskuu miellytti. Mulla on lukijoille vielä kiva alekoodi superviikon kunniaksi!

Alekoodi lukijoille!

Bette Box

5e alennus koodilla SUPERVIIKKO 
Ehdot: Koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia. Bette Boxin pääset tilaamaan suoraan tästä!

Psst! Käy lukemassa myös edellinen postaukseni blogiportaalin loppumisesta täällä: FitFashion loppuu – Miten meidän käy?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *