Hae
Queen of Eve

Inspiroivat sisustusuutuudet kotiin ja puutarhaan

Sisustusuutuudet joita sain eilen ihastella saivat aikaan pienoista kateutta. Mua alkoi jo hetkellisesti harmittamaan se fakta, ettei meidän keskusta-asunnossa ole parveketta. Mihin mä saan laitettua kaikki ihanat mustat ja harmaat polyrottinkikalusteet, minne mä saan sen ihanan rennon ja urbaanin sohvaryhmän aseteltua? Meillä ei ole tilaa edes pienelle kalusteryhmälle kun ei ole paikkaa. Nyyh. Tämä onkin tämän asunnon harvoja miinuksia. Noh, kaikkea ei voi saada.

Se oman parvekkeen tai asuntokohtaisen pihapläntin puute on varmasti aika yleinen ongelma ainakin helsinkiläisillä keskusta-asujilla, parveke on täällä suorastaan ylellisyys. Ennen Helsinkiin muuttoa oli ihan päivänselvää, että kaikilla on vähintään parveke ellei terassia tai pihaa. Täällä se ei ole sama asia.

Meidän talossa ei yhdelläkään ole parveketta, mutta onneksi sisäpihallemme on laitettu pieni pöytä tuoleineen ja suoraan minun makuuhuoneeni ikkunan alle. Se on se ainoa kohta mihin aurinko yltää korkeiden kattojen päältä ja hyvällä säällä keväisin ja kesäisin siinä voi istuskella vaikka aamiaista nauttien. Kesää odotellessa siis!

Sisustusuutuudet joita JYSK tarjoili torstaisessa kevätmalliston presentaatiossa olivat todella tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Muuten oli todella ihanaa, mutta kun on oma lehmä ojassa niin pitkästä aikaa alkoi vähän harmittamaan se parvekkeen puute, mutta kaikkea ei voi saada. Kevään teemoissa on veistoksellista vintagea, luonnonläheisyyttä ja lempeää kotoilua juuri sopivasti yhdistettynä. Mä olisin voinut ottaa minkä tahansa kokonaisuuden itselleni jos vain olisi mahdollisuus!

Yleensä mä olen sellainen mustan, harmaan ja valkoisen suurkuluttaja, mutta nyt Jyskin suunnittelijat ovat kyllä saaneet munkin päätä vähän käännettyä uusilla väriteemoillaan. Hentoista roosaa ja vaaleanpunaista katsellessa alkoivat nekin houkuttaa! Trendikäs kevätmallisto koostuu kolmesta inspiroivasta teemasta jotka ovat skandinaavisen elegantti Simplified Luxury, luonnonmateriaaleja korotava Urban Roots ja lämminhenkisen rempseä Hygge. Näiden teemojen rinnalle saapuu maaliskuun lopussa myös uusi Scandinavian Sense -tuotesarja joka koostuu orgaanisesta puuvillasta valmistetuista kodintekstiileistä.

Itse olen ollut Jyskin asiakkaana jo viimeiset 20 vuotta, eli heti 18 ikäisestä on ensimmäiset Jysk-hankinnat tullut tehtyä. Mä olen omistanut Jyskiltä tavaraa laidasta laitaan, aina vuodevaatteista, tyynyistä ja peitoista parvekekalusteisiin ja kodin piensisustukseen. Tälläkin hetkellä meillä kotona on monia pienempiä juttuja Jyskin valikoimasta, mm. musta pieni talja joka on vaihdellut aina kuusenalusmatosta sohvakoristeeseen. Nyt mä iskinkin silmäni tuohon vaaleanpunaiseen taljaan, se oli oikeasti hurmaavan söpö eikä yhtään lapsekas onnistuneen sävytyksen ansiosta.

Jyskin uutuustuotteisiin tutustuessa saatiin samalla ehkä elämäni parhaat alkumaljat (ei alkoholia), ne oli todella raikkaat ja keväiset, sekä ravintola Meripaviljongin henkilökunnan tekemiä tapaksia jotka oli todella herkullisia. Siinähän sitä oli kiva jutella sisustamisesta ja istuskella.

Jysk on avaamassa lisää myymälöitä tämän vuoden aikana ja panostaa entistä enemmän uudistuvaan tyyliinsä. Kannattaa siis seurailla Jyskin uutisia!

 ♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *