Hae
Queen of Eve

Syksyllä ajatus kumppanista kiinnostaa

Ajatus kumppanista heräilee hiljalleen

Sen osasinkin ennustaa saapuvan syksylle. Silti en ole menossa Tinderiin koska kaikki on vain ajatuksen tasolla. Se on se pesänrakennusvietti mikä iskee. Ulkona on pimeää ja säät kylmenee. Tuuli ujeltaa nurkissa ja vesisade vihmoo ikkunaan. Kotona olisi kiva käpertyä sohvannurkkaan viltin alle ja halailla. Olisi kiva maata pitkään sängyssä ja kuunnella sadetta samalla kun joku rapsuttaa. Olisi kiva saada jalkahierontaa.

Ikävä kyllä parisuhde on paljon muutakin. Tai siis, varmaan monista on ihanaa että se on paljon muutakin, mutta omalla kohdallani sana ikävä on ihan hyvä valinta. Kaikki parisuhteen tuomat odotukset ja velvollisuudet kun eivät ole minulle tervetulleita, eikä parisuhdetta voi ostaa vain paloina. Ei voi poimia vain rusinoita pullasta ja jos koko pullan syöminen tuntuu ikävältä niin sellaista ei kannata ottaa laisinkaan. Mun täytyisi saada parisuhde paloina, sellaisina minulle sopivina eikä se ole mahdollista.

Miksi ajatus kumppanista jää vain ajatuksen tasolle?

Miltä kuulostaisi mies joka ei näytä millekään eikä oikeastaan kuulosta millekään. Että en oikeasti näkisi häntä saati kuulisi häntä, mutta voisin tuntea ja haistaa? Karheat kovat kädet ja miehinen partavesi olisi ainoat havainnot. Hän olisi paikalla aina kun minulle sopii, minun tarpeitani palvellen. Hieman kuitenkin taka-alalla mutta aina valmiina, haluan sitten laulaa, nauraa tai tanssia. Olisi iltaisin hipsuttamassa sängyssä niin kauan kunnes nukahdan, öisin antaisi mun ripustella raajoja hänen päälleen eikä valittaisi kuorsaamisesta, aamulla hieroisi hartioista ja pakaroista ja antaisi kieppua lakanoissa. Muun ajan sitten olisi kuin ei olisikaan, paitsi jos tarvisin häntä johonkin.

Keneltäkään ei voi näin yksipuolista odottaa, eikä parisuhde voi perustua vain yksipuolisille tarpeiden tyydyttämisille ja omille haluamisille. Tinderissä ja monissa muissakin seuranhakupalveluissa on varmasti paljon itsensä kanssa eksyksissä olevia ihmisiä ketkä luulevat haluavansa parisuhteen, mutta eivät kuitenkaan todellisuudessa ole valmiita siihen. Onneksi itse kuitenkin tunnen itseni ja tajuan, että omalla kohdallani parisuhde on varsin epärealistisen ajatuksen tasolla. Koska minulla ei ole paljoa annettavaa toiselle ihmiselle mutta sitäkin enemmän vaatimuksia, ei parisuhde tällaisella tarjonnalla tule toimimaan. Ne eivät kohtaa.

Toisinaan ajatus kumppanista kiinnostaa, mutta kaikki se mitä parisuhde vaatii ei innosta laisinkaan. Yksin on helppo olla ja se on myös järkevin valinta silloin, kun tietää ettei omat rahkeet riittäisi antamaan, vain pelkästään vastaanottamaan.

Onko teillä muilla sinkuilla millaisia ajatuksia pariutumisesta näin syksyn edetessä? Kaipaatteko enemmän seuraa kuin aiemmin? Aiotteko aktivoitua seuranhaussa?

Psst! Tänään viimeistä päivää voimassa tarjous lokakuun Bette Boxista! Koodilla LOKA10 lokakuun Bette Box 10 eurolla. Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa ja on voimassa 30.9.2018 asti, eli nyt kannattaa napata omasi jos olet miettinyt tilauksen aktivoimista! Boksin voit tilata suoraan täältä

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *