Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Laskujen hallinta kuntoon

Kaupallinen yhteistyö: Clark
*Sisältää mainoslinkkejä

Mun laskujen hallinta on ollut retuperällä

Voin tunnustaa suoraan, että mun laskujen hallinta on ollut jostain aika syvältä ja laskujen maksu on mun mielestä ollut aika ahdistava asia. Mua on vaivannut ihan sama ominaisuus viimeiset kaksikymmentä vuotta, eli kyseessä ei ole mihinkään tiettyyn elämäntilanteeseen sidottu asia. Oli mun henkilökohtainen taloudellinen tilanne mikä tahansa, niin laskujen hallinta ei vaan koskaan ole ollut mulle helppoa. Suoraan sanottuna, mä olen joskus vältellyt laskujen maksua ihan viimeiseen asti ja senpä takia joskus on enemmän tai vähemmän tapahtunut unohduksiakin. Luovassa boheemiluonteessa on siis etunsa ja haittansa.

En ole ollut mitenkään esimerkillinen hoitamaan laskujani. En aina pysy kärryillä mitä laskuja on missäkin ja inhoan erityisesti postitse tulevia laskuja. Meidän ovessa saisikin olla EI MAINOKSIA -kyltin ohella samanlainen EI LASKUJA -kyltti koska mä en voi sietää paperilaskuja. Niitä aina kertyy ties minne vinot pinot lipaston laatikkoon ja sitten unohdan maksaa. Mikä näistä nyt on maksettu, mikä on muistutus ja mitä hittoa? Mun motto laskujen maksun suhteen on ollut hieman ”poissa silmistä, poissa mielestä”.  Mutta eihän se homma toimi niin. Tuo ajatusmalli on suorastaan typerä. Tiedän sen.

Loppu laskuahdistukselle!

Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä tässä asiassa. Mä olen kuitenkin kohta nelikymppinen ihminen, joten jos tässä on kaksikymmentä vuotta maksettu laskuja ja vähintään tuplat on edessä, niin eikö tästä hommasta saisi vähän mielekkäämpää? Laskujen maksu on kuitenkin osa meidän jokaisen arkea, halusi niin tai ei. Miten siitä sitten voisi tehdä mieluisampaa? Kyseessä kun on kuitenkin pakollinen paha ja meidän jokaisen velvollisuus jota ei vaan voi vältellä loputtomiin. Koska mä pidän helposta elämästä, haluan myös tästä ikävästä asiasta tehdä itselleni mahdollisimman helppoa jatkossa. Niinpä mä latasin puhelimeeni Clark -palvelun ja jatkossa laskujen hallinta tulee olemaan huomattavasti helpompaa.

Clark on siis meille kuluttajille luotu ilmainen palvelu, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin mobiililaitteella. Jokainen palveluun rekisteröitynyt voi käyttää haluamallaan tavalla sekä mobiilisovelluksen että verkkosivuston kautta. Nyt mä vastaanotan laskut keskitetysti Clarkin kautta ja sen lisäksi hyödyn monipuolisista talouden hallintaa helpottavista työkaluista sekä muista lisäpalveluista joita Clark tarjoaa. Jopa laskujen maksuun on lisätty pieni porkkana! Clark  nimittäin mullistaa markkinat tarjoamalla maksutapaetua laskujen maksamisesta 0,3 % bonuksen jokaisen laskun loppusummasta. Siis ihan kreisiä! Tämän ohella Clarkista saa myös markkinoiden parhaat bonukset shoppailemalla yhteistyökumppaneiden verkkokaupoissa, eli kyseessä on todella monipuolinen ja fiksu työkalu jolla on mahdollisuus järkevöittää omaa taloudenhallintaa. Clarkin avulla elämä on varmasti huomattavasti stressittömämpää kun laskujen hallinta on kunnossa ja päälle saa vielä muita mahtavia bonuksia!

TÄMÄN HELPOMMAKSI LASKUJEN MAKSU EI TULE!

Oli ihanan vapauttavaa rekisteröityä Clarkin käyttäjäksi kun sieltä saan tilattua laskut suoraan palveluun ja voin jatkossa maksaa ne vaivattomasti omalla pankkikortilla. Kaiken lisäksi Clarkiin saa tilattua niin jatkuvat kuin yksittäisetkin laskut joka on ihan mahtavaa. Nyt mun laskut oikeesti tulee yhteen ja samaan paikkaan ja palvelu ilmoittaa aina uudesta saapuneesta laskusta sekä lähestyvistä eräpäivistä. Näin mä jatkossa säästyn turhilta maksumuistutuksilta eikä mulle myöskään tule lisäkuluja kalliista paperilaskuista.  Muutenkaan mun ei tarvitse miettiä missä mikäkin lasku on kun tiedän, että ne on Clarkissa. Mun ei tarvitse olla koneella eikä kotona ja käydä läpi mitään kirjekuoriviidakkoa, vaan voin tarkistaa mun laskujen tilanteen ihan missä vaan.

Mä haluan ehdottomasti suositella muillekin laskuista ahdisteleville, taloudesta kiinnostuneille ja helppoa sekä vaivatonta elämää arvostaville ihmisille Clarkia. Tämän palvelun käyttöönopastus oli todella helppo heti kirjautumisen yhteydessä ja sovellus on rakennettu simppeliksi. Sinne saa myös helposti talletettua kaikki takuukuitit sekä muut tärkeät dokumentit ja ne kulkee sitten aina kätevästi mukana. Vielä kirsikkana kakun päällä sillä omalla laskujen maksamisella tienaa ihan riihikuivaa rahaa maksutapaetuna jonka voi  myöhemmin tallettaa omalle pankkitililleen. Mitä tässä voi enempää palvelulta toivoa muuta kuin että se vielä tienaisi ne laskuihin tarvittavat rahat mun puolesta? Haha! Yksinkertaista, helppoa ja vaivatonta, sitä mä arvostan!

Saat 5 euron rekisteröitymisbonuksen kun rekisteröidyt koodilla queenofeve

Käy tutustumassa ja rekisteröitymässä maksuttomaan Clark -palveluun linkkiä klikkaamalla: Clark.fi

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Clark

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *