Hae
Queen of Eve

Työpaikkalounaita flunssassa

IMG_20160901_123807_resized_20160902_124346787
Loman jälkeen on laiskottanut, ja itseasiassa olen ollut pari viikkoa enemmän tai vähemmän kipeänä. Vatsani ja suolistoni reagoi Kyproksen todella epäterveelliseen ja rasvaiseen All Inclusive-ruokaan ja solmin kotimaiseen Idoon hyvin läheisen suhteen neljän päivän ajan.

Sen jälkeen olin viikonlopun terveenä ja maanantaina töihin palatessani nappasin täältä flunssan joka keskiviikkona oli jo täydessä kukoistuksessaan. Työpaikallani on ilmeisesti vuosisadan pahin flunssa-aalto, sillä lähes puolet työntekijöistä on ollut tämän viikon kipeänä. Hurjaa.

IMG_20160902_123434_resized_20160902_124358857

Mä raahauduin flunssaisenakin töihin, ihan siksi koska en vain voinut jättää ihmisiä pulaan ja olotilani kuulostaa ja näyttää pahemmalta kuin miltä minusta on tuntunut. Kuumetta ei ole ollut ja olokin on ollut suht jaksava, mutta ääneni on kuin zombien korinaa, yskintäni kuin Kummelin Perintöä Odotellessa -sketsistä ja nenäni tukkoisampi kuin… mikä vertauskuva tähän nyt sopisi?

Ruokahaluun tämä flunssa on vaikuttanut negatiivisesti ja se on oikeastaan positiivista. Ei ole tehnyt mieli herkutella ja on ollut oikeastaan ihan sama mitä syö, kaikki maistuu samalta tai korkeintaan pahvilta.

IMG_20160830_120150_resized_20160902_124326899
Kiinnostusta ruoanlaittoon ei ole ollut, joten pääosin olen tällä viikolla syönyt lounasruokalan antimia tai hakenut terveellistä take-awaytä jotka olen sitten kumonnut lautaselle. Juuri äsken söin lohta ja perunaa, ja niin, olihan se hyvää mutta pakko tunnustaa: puolet ateriasta jäi syömättä ja loppu oli yhtä lautasen ronkintaa.

Ruokahalu ei siis ole täysin ennallaan, mutta toivon että viikonlopun lepo saa mut tervehtymään. Mulla on hieno lista suunniteltuna mitä asioita haluan alkaa tekemään elämässäni, ja ajattelin toteuttaa niitä asioita heti kunhan vaan tästä tokenen.

Toivottavasti tämä flunssa ei ole saanut teitä sairastumaan, tätä todellakin on liikkeellä!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *