Hae
Queen of Eve

Maailman isoimmat ihohuokoset

Ne on todennäköisesti mulla, ja ollut aina. Ihan jo teinistä lähtien. Isoaukkoinen pinta, nenä, otsa ja posket. Ja arvatkaapa takertuuko sinne tavaraa? Kyllä vaan!

Ajattelin tehdä kauneuspostauksen aiheesta millä keinoin hoidan tätä rasvaisuuteen taipuvaa sekaihoani jossa on laajentuneet ihohuokoset. Ketä kiinnostaa? Huutakaa HEP! Tässä myös samalla vastaus kysymykseen: ”Miksi sä photoshoppaat kuviasi niin paljon?”, siksi kun ilman photoshoppia näyttää niin kamalalle, hahaa! Ei vaan, oikeesti mulla on ihan ok kuntoinen iho, toisinaan jopa hyvä, mutta kukapa se meistä täydellinen olisi joten tässä mun vikani: laajentuneet ihohuokoset!

Vaan on tästä yksi hyvä puoli: Kun on rasvaisuuteen taipuva iho niin se on aika paksua nahkaa, ja ihoni on hyvin pehmeä ja kimmoisa, kuin vauvan pylly konsanaan. Ei tule helposti ryppyjä! Viikonloppuna tärskähtää siis kauneuspostausta kaikille keitä kiinnostaa, pääsette lähituntumalta tarkastelemaan mun laajentuneita reikiä naamassa ja ilman phoshoppia! Varautukaa ;)

Ps: Muutama vinkkikin voi tulla, muutakin kuin että käytä paljon filttereitä kuvissa. Postauksen kuvassa on hieman blurrailtu mutta jätetty silti osa näkyviin. Siitä vaan tiirailemaan!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

7 kommenttia

 1. Sara kirjoitti:

  Hep!

 2. Jansku kirjoitti:

  Hep!
  Eikä sulla voi olla maailman suurimmat huokoset, koska ne on mulla… Lisäksi punakankirjavaa aknearpea naama täynnä, ah! Jos mä jotain kadehdin niin ihmisiä joilla on sileä, kuulas iho.

 3. katja kirjoitti:

  Hep, äläkä ota huokosista ahdistusta… on kiva kun on joku johon samastua! Vinkvink! ;)

 4. Tiina/ Fitfatmama kirjoitti:

  Hep! Miullaki hirveet huokoset :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *