Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Vanhat tuolit veke

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi

Luulen, että teillä mun lukijoilla on joskus samanlainen tarve kuin mulla. Se tarve on nimittäin sellainen, että tasaisin väliajoin mulle tulee halu muuttaa jotain. Se muuttumisen halu koskee niin mua itseäni kuin ympäristöäni, ja vaikkakin olen mieltynyt joihinkin tiettyihin asioihin niin haluan aina jossain vaiheessa pientä twistiä ja muutosta entiseen.

Oli aika laittaa vanhat tuolit veke!

Mä en jaksa katsella kauaa samoja tuoleja, seiniä, tyynyjä, mattoja ja sohvia ja uudistankin kotia aika usein, vähintäänkin pienillä asioilla. Naiset etenkin ehkä tajuaa tämän? Ero ei välttämättä ole dramaattinen, mutta se on erilainen kuin ennen ja vaihtelu virkistää. Nyt tuli aika uusia keittiön pöytä ja laittaa vanhat tuolit veke.

davdav

Tuolit lähti veke, mutta mikä kaikki muukin on muuttunut?

Viimeisimmät muutokset meillä kotona on ollut talvilomani aikana olohuoneeseen uusien sohvien hankkiminen nettikirppiksen kautta postauksessa ”Mulla on tarve muutokseen”  . Sen jälkeen seinien maalaaminen Elloksen maaleilla vaaleansinisestä nougatin ruskeiksi, josta kirjoitin jutun ”Hihat heilumaan ja hommiin”

Vähän aikaa sitten mulle tarjoutui todella kiinnostava yhteistyöprojekti liittyen olohuoneemme ruokaryhmään ja mikäs sen kätevämpää kuin hankkia huonekalut netistä, perinteiseen tyyliini! Veke.fi oli mulle uusi tuttavuus, mutta nyt tuttavuuden lisäksi myös aivan loistava shoppailupaikka kätevyytensä ja helppoutensa ansiosta. Veke on todella laadukkaalla ja monipuolisella sisällöllä varustettu nettikauppa ja heidän kautta huonekalut vieläpä kotiinkuljetuksella sekä korottomalla osamaksulla!

dav dav

TEXAS-TUOLIT

Keväisissä sisustussuunnitelmissa oli hieman laajentaa istuinryhmämme kokoa kahdesta pikkutuolista ja pienestä kahden hengen pöydästä isompaan, mutta isoon ruokailuryhmään ei ollut tilaa. Päädyimme sitten ratkaisuun jossa ostimme mieluisen neljän hengen neliönmallisen jatkettavan pöydän. Sen hankin second handina nettikirppiksen kautta ja sitten tilansäästämisen vuoksi varustaa pöytä kolmella tuolilla ja varatuoli eteiseen. Sounds like a plan!

Veken tuolivalikoima saikin mut haukkomaan henkeäni ja olin todella vaikean työn edessä: Millaiset mä tilaisin kun olisi tehnyt mieli hankkia ne kaikki mieluisat kymmenen erilaista? Makuuhuoneeni ollessa mustavalkoinen ja kromilla maustettu, on olohuone ja muut yleiset yhteiset tilat sisustettu hieman lämpimämmin. Ideana on se, että myös Minnan maku huomioidaan (muutenhan täällä olisi kaikki pelkkää mustavalkoista). Näin ollen tuoleiksi ei valittu enää metallijalkaisia, vaan valinta kohdistui näihin Texas-tuoleihin: Moderni ja trendikäs, mutta samalla aikuismainen, pehmeä ja hillitty yhdistelmä joka istuu hyvin kokonaisuuteen ja 100 vuotiaaseen asuntoon.

davdavdav

Nämä ovat paitsi kivan näköiset, myös hyvät istua!

Texas-tuolin istuinosa on muottiin valettua muovia, siinä on erillinen vaahtomuovitäytteinen istuinpehmuste joka on päällystetty tekonahalla, ja jalkaosa on valmistettu tammesta. Tuolit toimitettiin muutamassa arkipäivässä ihan kotiovelle postin toimesta ja tulivat erittäin siistissä paketissa, istuinosat ja jalkaosat erillään.

Vaikken halua vähätellä remonttireiskan taitojani niin haluan todeta että kokoaminen oli todella helppoa, ja on varmasti helppoa kenelle tahansa! Tässä ei kovin kauaa mennyt kun ihan yksinäin pienin kätösin vääntelin pultteja paikoilleen ja ihme ja kumma: tukevat ja hyvät tuli! Homma oli suorastaan helppo nakki!

Eniten mua miellytti se, että sain rauhassa katsella valikoimaa netistä ja vaikka itse Veken Kalusteen liikkeet sijaitsevatkin toisella puolen Suomea (Ranualla ja Rovaniemellä) ei ollut hätäpäivää. Tämä firma toimittaa huonekalut netistä vaikka sillä kotiinkuljetuksella (joka ei juurikaan ole kalliimpi kuin toimitus postiin). Siitä siis täydet kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

davdav
Hyvin pienellä saa muutoksia aikaan, ja harva varmaan ostaakaan enää ihan valmista ruokailuryhmää, vaan tuolit ja pöytä hankitaan erikseen. Pelkkiä tuoleja vaihtamalla saa varmasti jo ihan uuden lookin, joten jos huonekalujen päivitys on mielessä niin voin lämpimästi suositella Veken Kalustetta.

Ainoa ongelma siinä on tosiaan se että valikoima tuoleissakin oli aika laaja, ja tässä alla ihan vain esimerkkinä muutama suosikkini. Näiden lisäksi pyörittelin mielessäni noin kymmentä muutakin tuolia ja olin jo somistamassa kaikkia huoneita ihanilla tuoleilla. Kyllähän tuonne nurkkaan nyt mahtuisi yksi tuoli töröttämään ja toinen tuonne… ja…

BeFunky Collagechairs

Veke huonekalukaupassa on laaja valikoima

Heillä on myös hyvä valikoima jenkkisänkyjä, ja mä olen jo jonkun aikaa unelmoinut uuden sängyn ostamisesta. Nykyinen sänkyni on ihan kiva, mutta sänkyyn kyllä kannattaisi panostaa enemmän. Jotenkin sitä aina sokaistuu ja miettii, että sänky on niin kallis sijoitus ja kyttää pelkkiä hintalappuja, mutta faktahan on että siinä sängyssä tulee vietettyä kolmasosa päivästä! Ei sitä tule mietittyä että hei, tuo on ehdottomasti kodin käytetyin huonekalu varmasti kaikilla, ja siinä nukutaan keskimäärin 8 tuntia vuorokaudessa. Saisi siis luvan olla jokaisen vartalotyypille ja nukkumatapoihin sopiva, sellainen missä mitään paikkaa ei kolota ja joka takaa hyvän levon.

Mun suosikkijenkkisängyt upeine päätyineen olivat seuraavat, koko valikoiman voi tsekata jenkkisängyt-osiosta! Hyvä homma tuolla Vekellä on se, että kalliimmat ostokset (ja miksei toki edullisemmatkin) on mahdollista maksaa osamaksulla jopa 12kk erissä ja ilman mitään korkoa. Näin ollen se mahdollinen isompi hankintakin on helppo tehdä ilman turhia paineita rahankulusta jos budjetti ei ihan salli kerralla kaiken maksamista.

BeFunky Collagebeds

BeFunky Collagedesign

Toinen aihealue mikä mua erityisesti kiinnosti Vekellä oli valaisimet-osio, ja siellä onkin kaikenlaisia ihania valaisimia. Harmi vaan, että mä olen just hiljattain ostellut uusia valaisimia kotiin joten en ehkä ihan heti uusi niitäkin. Mikä lieneekään mussa vikana kun olen aina ostamassa uusia lamppuja?

Veken valikoimista löytyy mm. design-valaisimia joista monet on tälläkin hetkellä alennuksessa. Ylipäätään mitä olen pyörinyt Veken sivuilla niin huomasin, että monet tuotteet on aika edullisia. Eniten mua huvittaa se, että ostin pari vuotta sitten eräästä nimeltä mainitsemattomasta huonekaluliikkeestä olohuoneessamme olevan ison Eiffel-taulun joka oli alennuksessa 120 euroa etukortilla. Vekellä se näyttää olevan ihan normaalihintaisena 59e! Että niin… Harmi vaan etten silloin tiennyt koko kaupasta enkä älynnyt, että sisustustavarat ja huonekalut netistä voi saada kotiinkuljetuksella. Noh, tämä on sitä nykyaikaa.

Ootteko te koskaan shoppailleet mitään sisutusjuttuja netistä? Mitä ootte mieltä meidän ruokapöydän tuoleista? Ingrid se edustaa eteisen tuolilla niin tomerana että… 

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi

2 kommenttia

  1. JK kirjoitti:

    Mä olen tilannut tuolta Veken Kalusteelta lapselle sängyn vuosia sitten, sitä kun ei saanut mistään muualta. Hyvin toimi. Muutoinkin on paljon huonekaluja netistä kun harrastan vanhoja/antiikkia, tuo sänky on ainoa uusi kaluste huushollissa.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä ostin ennen aina kaiken uutena, mutta nykyisin olen oppinut myös kierrättämään. Kaiken ei aina tarvi olla uutta! Mun ongelma tosin on se että nytkin tekisi mieli tilailla vaikka mitä, vaikka kaikkea jo on :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.