Hae
Queen of Eve

Hulluimmat ovat toisia äitejä tai koiraihmisiä

img_20161211_215951_resized_20161212_123500917

Sis. kaupallisen linkin

Mä olen tehnyt nyt hiljattain sellaisen huomion että eniten kiihkoilevia, ehdottomia, ahdasmielisiä ja outoja ihmisiä tapaa pääasiallisesti jossain Facebookin ÄiTyLiT-ryhmässä tai koirapiireissä. Itsehän en ole äiti eikä minusta koskaan sellaista tule, mutta sivusta olen monesti saanut seurata sitä millaista on tulla vanhemmaksi, ja millaisen arvostelun kohteeksi sen jälkeen joutuu. Ihme ja kumma, sama koskee myös koiran hankkimista.

img_20161212_003602_resized_20161212_123608627
Katselin joku päivä sitten Monnan snäppejä ja arvasin, mä oikeasti tiesin jo etukäteen että voi perkele, nyt se meni sen tekemään. Kertoi että vauva oli yhden yön erossa vanhemmistaan! Nyt varmasti joku tulee kertomaan kuinka lapsen psyyke tuhoutuu lopullisesti ja kuinka hirveän huono äiti Monna on. Jo yksistään se imetätkö, käytätkö millaisia vaippoja, onko vauvallasi oma huone vai nukutteko perhepedissä tuntuu olevan ihan hirveitä riitoja nostattavia aiheita.

img_20161208_171519_resized_20161212_123743230
Monien mielestä oma tapa toimia on parhain, ja luetaan erilaisia kasvatusoppaita kuin raamattua. Unohdetaan se että ammattilaisillakin on erilaisia mielipiteitä, eikä kaikki ole ihan niin mustavalkoista. Samaan asiaan olen törmännyt koirapiireissä, ja voi luoja millaisia tomppeleita sielläkin on olemassa. Koirien kautta olen joutunut näkemään hyvin ilkeitä ja outoja ihmisiä keiden mielestä se oma elämä ja oma tapa on ainoa oikea, eikä minkäänlaiselle erilaisuudelle anneta mahdollisuutta.

img_20161119_115203_resized_20161212_123837406
Koirapiireissä ei ihan niin vakavasta asiasta ole kysymys kuin omassa jälkikasvussa ja sen kasvattamistaitojen pilkkaamisessa, mutta esim. chihuryhmissä sisäsiisteyden opettelu, mahdollinen sallittu koirien wc sisällä, koirien ruoat (raakaruoka, eläinkaupan ruoka vai markettiruoka), ja etenkin koirien pukeminen (saako pukea nätisti muutenkin vaiko vain säänmukaisesti) aiheuttaa raivoisaa riitelyä. Useammin kuin kerran olen nähnyt sammakoita suustaan sylkeviä nais-ihmisiä (jännä että he ovat aika usein samoja jotka eri ketjuissa riitelevät ja saavat pahennusta aikaan) ja ovet paukkuen ryhmistä poistuvia ihmisiä jotka ovat ottaneet kunnon marttyyri-asenteen.

img_20161211_202302_resized_20161212_123710199

Tämän kirjoituksen myötä haluan antaa tukeni kaikille äideille keiden äiteyttä on arvosteltu, sekä kaikille koiran omistajille keiden koiran kasvatustaitoja tai tapaa toimia on arvosteltu. Jokainen toteuttaa parasta itseään ja toimii haluamallaan tavalla. Ystävälliset neuvot ovat tervetulleita kun niitä pyydetään, mutta muutoin jokaiselle pitäisi taata rauha toimia omien arvojen mukaan. Kenenkään lapsi ei mene pilalle jos ei rintaruokita tai jos lapsi on hoidossa, eikä kenenkään koira kuole jos sen annetaan maistaa elämänsä aikana muutakin kuin koiranruokaa eikä se ole vain lelu jos sille puetaan jotain nättiä.

Peace out!

ellos_xmas_love

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *