Hae
Queen of Eve

Cheers m8


Rummut jäi pärisemään toviksi pidempään ja jännitys on kohonnut varmaan kattoon asti. Bloggaajien yleiseen tapaan mun kuuluisi pahoitella etten julkaissut eilen illalla lupaamaani Whiter.fi valkaisuliuskojen onnellisia voittajia teknisiin ongelmiin vedoten, mutta en nyt tiedä kuinka tekniseksi ongelmaksi voidaan luokitella se että nukahdin läppäri syliin, valot päällä ja silmälasit päässä heräten siitä vasta puolen yön jälkeen…? Anteeksi siis inhimillinen mokani, maailma ei tähän kaadu ja voittajat ovat voittajia niin eilen kuin tänäänkin!


Arvottavana oli kahdelle onnekkaalle Whiter.fi tuotteista oma suosikkini eli valkaisuliuskat, ja voittajiksi kruunataan Kiira ja Heidi K, wuhuu! *tuuletuksia pompomit heiluen ja vauhdikas saksihyppy*

Laittelen teille sähköpostia pian, olkaahan kuulolla jotta saadaan paketit matkaan!

Niille keille arpaonni ei tällä kertaa napsahtanut voin vilpittömästi suositella Whiter.fi nettikaupan tuotteita, omalla kohdallani ovat toimineet hyvin ja olen erityisen mieltynyt näihin nopeisiin ja helppoihin liuskoihin. Sieltä niitä ja monia muitakin valkaisutuotteta saa edullisesti joten kannattaa uskaltautua kokeilemaan!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *