Hae
Queen of Eve

Kosmetiikkaa joululahjaksi?

Kosmetiikan lahjapakkaukset

Kosmetiikka on mun mielestä aivan loistava lahja lähes kelle vaan, kunhan lahjan valitsee saajansa mukaan. Mä itse ostan joka joulu kosmetiikkalahjoja ystäville ja perheelle ja joskus myös ihan muuten vaan. Kosmetiikan lahjapakkaukset ovat olleet ostoslistallani ihan jo senkin puolesta, että joulun alla monia lempituoksuja ja kosmetiikkatuotteita saa halvemmalla ostamalla jonkun etukäteen kootun setin. Ostan siis lahjapakkauksia myös itselleni pelkän säästön vuoksi.

Äitini kanssa erityisesti harrastetaan kosmetiikkalahjoja jouluna ja ollaan jo vuosia vaihdettu ihania paketteja jotka sisältävät kaikkea mahdollista tuoksuista rasvoihin. Mä olen hyödyntänyt monia eri nettikauppoja erilaisten kosmetiikkalahjojen ostamiseen ja vanhemmilleni osa kosmetiikasta on hankittu Hyvinvoinnin tavaratalosta. Sieltä ostin ihan yksittäisiä juttuja, mm. äidilleni tilasin tämän kasvoille ja kaulalle tarkoitetun kauneusöljyn sekä kollageenia sisältävän puhdistussienen. Isäpuoleni saa puolestaan yhdessä paketissa suihkugeelin joka sisältää minttua ja absinttia! How cool is that?!

Kosmetiikkaa saa kyllä laidasta laitaan ja siihen voi upottaa just tasan niin paljon rahaa kuin haluaa. Kokosin muutaman hyvän vinkin teille ihan halpiksista vähän kalliimpiin tuotteisiin Eleven-verkkokaupan valikoimista, sillä sinne mulla on tarjota EVE11 koodilla 11% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista 18.12.2017 asti!

Budjetti alle 25 euroa

 

Isadora Nail Care Kit
Depend Eyelash Set
Beauty Organizer Cotton Pads
Beauty Organizer Qtips
Gosh Eyebrow Kit
Make Up Store Mascara Kit
VoluSpa luksuskynttilä
NYX Liquid Suede Cream Lipstick Set
Isadora Nude Essentials Palette

Budjetti alle 35e

Make Up Store meikinpuhdistussetti
Yves Saint Laurent mascarasetti
Make Up Store peiteainepaletti
Redken värjättyjen hiusten shampoo + hoitoaine

Budjetti alle 45e

NYX Mattes VS Metals Vault
Hollister tuoksusetti
Yves Saint Laurent valokynä + minimascara
Maria Nila True Soft hiussetti

Budjetti alle 55e

BeautyBlender Gold Mine setti
Bareminerals Nudes setti
Sigma siveltimet
BVLGARI tuoksupakkaus

Kaikista näistä kollaasin esimerkeistä ja muistakin verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista saa EVE11 alennuskoodilla 18.12.2017 asti 11% lisäalennuksen Eleven-verkkokaupassa. Shoppailemaan koko valikoimaan pääset suoraan tästä!

Parhaat silottavat hiustuotteet ja arvonta lukijoille on voimassa vielä tämän ja huomisen päivän, kannattaa siis käydä osallistumassa arvontaan tässä postauksessa!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.