Hae
Queen of Eve

Madafakin darra

Darra – Arvatkaa mitä meillä tehdään tänä sunnuntaina?

Maataan koko päivä eikä tehdä yhtään mitään mikä ei ole pakollista. Tänään on ehdottomasti laiskoin päivä koko viikossa, ja itse olen lähinnä maannut sängyllä tai sohvalla, ja onneksi koiratkin ovat ihan samalla linjalla. Tänään hekään eivät ole halunneet reippailla, ja ulkoilut ovat päättyneet pian asioiden hoitamisen ja pakollisten nuuhkuttelun jälkeen – tytöt ovat siis vetäneet hirveetä kyytiä liina suorana kotiin. Fine. Käy mulle.

Tän viikonlopun mä päätinkin kuluttaa mahdollisimman rennoissa merkeissä. Perjantaina istuin iltaa naapurissa ystävieni luona, ja tuli siinä juotua useampi lasillinen skumppaa. Lauantaina meillä oli taas kaveri kylässä ja Minnan kanssa lähtivät Buddha Bar konseptista nauttimaan Teatteriin. Mä perinteiseen tapaani jäin onneksi kotiin, ja ihme kyllä, kahden siiderin jälkeen olinkin ihan finito.


Mul on ool kuud evrithing

Mut silti täytyy ihmetellä miten ihmeessä ihmiselle voi tulla krapula kahdesta siideritölkistä, ja vielä sellaisesta pienestä!?! Aamulla herätessä oli olotilana ihan kunnon kanuuna, sellainen madafakin darra että ihan kuvotti ja päätä särki. Siinä oksetuksen lomassa pohdin jo että nytkö se noro on minuun iskemässä, mutta ei. Grammaisen Panadolin ja kolmen tunnin jatkounien jälkeen elämä alkoi voittamaan, mutta kyllä sitä silti on Woltista tilattu ruokaa ja vaan lööbailtu ihan koko päivä. Mä alan tarvimaan näemmä aina vaan pidempää ja pidempää aikaa palautua.

Btw, jos haluat hyödyntää Woltista ilmaisia kotiinkuljetuksia niin promokoodilla QUEENOFEVE saa Woltiin rekkautuessaan kolme Wolt-tokenia jolla safkat saa tilattua ilman kuljetusmaksua. Koodilla QUEENOFEVE 3 ilmaista kotiinkuljetusta! http://get.wolt.com/QUEENOFEVE

Toi ylempi kuva on kyllä ihan hemmetin harhaanjohtava. Oikeesti näytän tällä hetkellä ihan kuolleelta. Loppuilta meneekin varmaan Minnan kanssa rentoutuessa ja tuijottaessa aivottomana televisiota, nyt ainakin katsellaan Tanssii Tähtien Kanssa pitkästä aikaa. Yleensä mä myös puoliksi koomassa shoppailen netissä aina sunnuntaisin. Varmaan täytyy vähän taas ”käydä kaupoilla” :)

20, 30 tai 40 EUR alennusta tilauksestasi kun shoppailet täältä*, alennuskoodi 355727

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 20 euron alennus koskee vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron alennusta ja 40 euron alennus vähintään 160 euron tilausta. Alennus on voimassa 17.4.2017 asti.

Shoppailemaan pääset täältä*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *