Hae
Queen of Eve

Alle 20e joululahjat

Jos ei ole aikaa eikä jaksamista, eikä erityisen paljon rahaakaan upotettavaksi joululahjoihin, niin tässä pari mielestäni hyvää vinkkiä!

Offerilla tarjoaa hyviä lahjakortteja moniin eri paikkoihin, ja nehän saa kätevästi samantien omaan sähköpostiinsa (ja voi sitten kotona tai työpaikalla tulostella). Viitseliäs panostaa vielä pikkuisen ja tekee kivan kortin jonka laittaa kuoreen, ja niin on lähes ilman mitään vaivaa tai ainakaan sen suurempaa efforttia saatu kivoja joululahjoja hankittua, etenkin sellaiselle kellä on jo kaikkea.

tarukalenov

Sis. kaupallisia linkkejä

Personal trainer palvelut / kuntokartoitus tai ruokavalio 14,90e

Personal trainer Taru Kalenov tarjoaa kuntokartoituksen tai ruokavalion hintaan 14,90e. Kuntokartoitus sisältää yleistä lihaskuntoa ja liikkuvuutta mittaavan kartoituksen, jonka avulla saadaan tietoa liikunta- ja tukielimistön kunnosta. Kartoituksen jälkeen asiakas saa vinkit myös heikkojen osa-alueiden kehittämiseen. Kuntokartoituksen kesto on 60 minuuttia, ja kartoitus tehdään sopimuksen mukaan esimerkiksi puistossa tai yksityisellä kuntosalilla.

Henkilökohtaisesti laaditun ruokavalion avulla ehtii vielä kiinteytymään kesäksi. Tapaamisessa Personal trainerin kanssa käydään yhdessä läpi mitä syödään ja miksi. Ruokavalio on mahdollista saada myös kasvis- tai gluteenittomana ruokavaliona. Laihdutuksessa ja kiinteytymisessä 80% tuloksista saadaan oikeanlaisesta ruokavaliosta ja 20% liikunnan avulla. Ruokavalio ja kuntokartoituksen yhdistelmä takaa tuloksien maksimoinnin. Tapaamisen kesto on 90 minuuttia.

fitcard
Liikuntakäynnit eri liikuntapaikkoihin (Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku) 15e ja 19e

5 tai 10 liikuntakäyntiä Fitcardilla 15e/19e. FitCardin kautta pääsee kuntoilemaan lukuisiin pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun suosittuihin liikuntapaikkoihin! Valikoimassa satoja eri tunteja. Sisältää mielettömän kattavan valikoiman eri treenipaikkoja ja mahdollisuuksia useissa kaupungeissa.

tanssitunnit

Tanssitunnit 15e ja 19e

3 x tanssitunti 15e ja 5 x tanssitunti 19e. Kuubalaisiin ja muihin etnisiin tansseihin suuntautunut tanssikoulu Tradicion Viva sijaitsee Kaartinkaupungissa Helsingissä. Käytettävä 6vko sisällä ostamisesta.

KAUNEUS

detoxjalkahoito
Koko kehoa puhdistava Aqua Detox jalkahoito 15e

30min jalkahoito 15e. Aqua Detox -jalkahoito on kehoa toksiineista ja kuona-aineista puhdistava hoito, joka kestää noin puoli tuntia. Hoidon aikana jalkoja liotetaan lämpimässä vedessä, johon on veden johtokyvyn lisäämiseksi lisätty merisuolaa. Detox-laitteen avulla veteen luodaan elektrolyysi, minkä seurauksena kehon kudokset ja punasolut saavat uutta energiaa ja happea. Keho reagoi hoitoon ja tehostaa toksiinien eritystä munuaisten ja maksan kautta. Hoidon jälkeen kehon luonnollinen puhdistuminen jatkuu jopa 48 tunnin ajan ihon, suoliston ja virtsan kautta.

jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito 20e

Tunnin jalkahoito 20e. Salon Hanna tarjoaa nyt mieltä ja jalkoja hemmottelevan jalkahoidon. Jalkahoito sisältää kovettumien poiston, jalka kylvyn, kynsinauhojen siistimisen ja kynsien leikkauksen. Hoidon lopuksi jalat hierotaan. Jalkahoidon kokonaiskesto on noin 1h – 1,5h.

kalapedikyyri
Kalapedikyyri 15e

35min kalapedikyyri 15e Kauneushoitola Sailor Moon. Kalapedikyyri on luonnollinen ja hellävarainen tapa palauttaa jaloille terve ja ihanan pehmeä iho. Hoito perustuu Garra rufa-kalojen suorittamaan kuolleen ihosolukon poistoon. Hampaattomat kalat syövät jalkojen ihon pinnalta kuollutta kuivaa solukkoa ja tarjoavat samalla asiakkaalleen jännittävän elämyksen. Kalojen suusta erittämä dietanoli-entsyymi edistää myös ihosolujen uusiutumista. Kalapedikyyri sopii kenelle tahansa, kunhan jalat ovat terveet. Kalapedikyyriin ei voi mennä, mikäli kärsii jalka- tai kynsisienestä. Kalapedikyyrin kesto on 35 minuuttia.

suihkurusketus
Suihkurusketus 14e

Lahjakortti suihkurusketukseen 14e. Kauneushoitola Renesance tarjoaa suihkurusketuksen Solstice Professional Self Tanning -tuotteilla jolla saa upean, tasaisen ja luonnollisen rusketuksen. Tuotteet ovat tuoksuttomia ja saavat ihon hekumaan kauniin ruskettuneena! Solstice-rusketuskäsittelyssä alan ammattilainen suihkuttaa ihollesi käsityönä Solstice Professional DHA 10 % itseruskettavaa ammattilaisainetta. Rusketus kehittyy ihollasi 6-8 tunnissa, jonka jälkeen saat kauniin päivettyneen ihon noin viikoksi.

geelilakkaus
Kynsien ranskalainen geelilakkaus 19e

Ranskalainen manikyyri geelilakkauksella 19e. Maya Beauty & Nails Studio. Ranskalainen geelilakkaus tehdään lakkaamalla kynsien kärjet valkoisiksi ja muu osa kynnestä on luonnollisen sävyinen. Kynsien geelilakkaus on myös tavallista lakkausta vahvempi ja kestävämpi, mutta hellävaraisempi vaihtoehto rakennekynsiin verrattuna. Geelilakkaus tehdään kestävällä päällyslakalla suoraan luonnonkynnelle, joka kestää kynsillä yleensä 3-4 viikkoa, eikä lakka lohkeile tai kuoriudu.

Ja näitä diilejä (sekä tuotteita!) on muuallakin kuin pk-seudulla, eli ainakin Turku, Tampere ja Lahti ovat mukana Offerillan touhussa :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *