Hae
Queen of Eve

Suloinen suukkosuu

IMG_20150414_131824

Viime viikolla Tiina Jylhä juhli 25-vuotista taivaltaan plastiikkakirurgian uranuurtajana, ja sen kunniaksi The Look klinikka julkaisi perjantaina tarjouksen 25:lle ensimmäiselle onnekkaalle jossa sai pistoshoitoja tarjoushintaan. Ei kauaa mennyt kun ystäväni Ida hihkaisi mulle että olenko jo huomannut, ja niinhän mä jonotin Pitkäsen Suville puhelin taukoamatta koputtaen että sain varattua itselleni ajan maanantaille.

IMG_20150414_131901Aikamoiset makkarat tunti operaation jälkeen…

Maanantaina sitten kävin freshaamassa huulitäytteitäni, viimeisestä (ja itseasiassa siis siitä ensimmäisestä) kerrasta kun on jo aikaa. Elokuussa 2014 laitettiin Pluryalia 1ml josta bloggasin jutussa Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin ja vielä 8-9kk jälkeen oli hieman jotain jämiä jäljellä. Huulipielet alkoivat olla kuitenkin aika tyhjinä ja paluu entiseen häämötti. Niinpä sitten The Lookin ihana sairaanhoitaja Susanna hoiti mut lähes kivuttomasti ja muotoili yhdellä millillisellä Revanessea huuleni taas uuteen loistoon.

IMG_20150413_175703 Huulten hieman rauhoituttua illemmalla, pistosjäljet näkyy vielä pienen kuvanmuokkauksen jälkeenkin…

Ja taas on niiiiiiiin paljon kauniimpi olo. Joku ehkä ajattelee että voi turhuuksien turhamaisuus, mutta sellaista se on. Kukin tekee ulkonäölleen mitä haluaa ja mä mieluusti freesaan ilmettä pienillä muokkauksilla. Näin saatiin pehmeyttä ja naisellisuutta ja suupielet taas kohoamaan ylöspäin, muutenkin kuin hymyillessä :)

IMG_20150414_081755
Tänään oli aamulla jo huomattavasti rauhallisempi iho eikä enää juurikaan punoitusta. Ylimääräistä turvotusta on vielä paikoitellen mutta se on normaalia. Hetken päästä sitä on vaan ikävä että voi ei, miksei ne enää ole näin muhkeat!

Pusuja!

4 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Tuo viimeinen kuva, nukkekasvot <3 oon vissiin joskus ennenkin sanonut :)
  Mun makuun tuli kauniit huulet, en läheskään aina pidä täytetyistä huulista…

  http://outikarita.fitfashion.fi/

 2. Nimetön kirjoitti:

  Ekat huulten täytteet mitkä mä nään ja mitkä ei ole rumat. Ehkä kun sulla ne on kohtuudella laitettu eikä sellaiset kammottavat ankkahuulet, kun Suvi Pitkäsellä. Yleensä noi täytteet tekee huulista liikaa pumpatun näköiset. Suurin osa näyttää puhallettavilta nukeilta :D Sulla on hyvän näköiset

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No kiitos :) Mä luulen et sä olet nähnyt paljonkin hyviä laitettuja huulia, sillä usein ne parhaat on sellaiset ettei niistä voi 100% varmasti tietää onko aidosti pulleutta vaiko täytettä. Toki kauneusihanteetkin on erilaisia ja jotkut haluaa ihan tahallisesti laittaa todella paljon, 1-2ml sijaan 4ml ja ylikin, ja ainetta vaan lisätään ja lisätään ja lisätään. Silloin pelkästään huulet eivät pullistu vaan sitten alkaa olemaan ns. ”Homer-turpa”, että jo nenän alta lähtee täytteet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *