Hae
Queen of Eve

11 kuukauden odotus päättyy huomenna!

img_20161130_181130_resized_20161130_061251433

Sis. kaupallisia linkkejä

Huomenna on yksi niistä päivistä mitä mä oon oottanut koko vuoden! Vakiona on tietty aina ne omat syntymäpäivät ja jokin muu tapahtuma, lomareissu tms, mutta toinen synttäreiden tapaan joka vuosi varmasti tuleva juttu on mikäs muukaan kuin joulu!  Vaikka mä oonkin aika kesän lapsi ja rakastan aurinkoa ja lämpöä, niin joulukuu on kesän ohella mun lempivuodenaika. Ei siis talvi kokonaisuudessaan, vaan juurikin joulu ja joulukuu. Mä toivon silloin paljon lunta, valkoista maisemaa, rauhoittumista, vuoden loppuun valmistautumista, hyvää mieltä, kynttilöitä, aikaa itselleen ja läheisille.

img_20161130_181028_resized_20161130_061249352

Mun joulumieli on säilynyt lapsenomaisena ihan tähän ikään asti, ja ainoa missä olen muuttanut toimintatapojani on lahjojen määrä. Edelleenkin ostan paljon lahjoja enkä sitä voi kieltää, mutta verrattuna aikaan kun olin alle kolmekymppinen, on lahjojen määrä vähentynyt ajan saatossa eivätkä ne ole pääasia, tosin eivät koskaan ole olleetkaan.

img_20161130_181019_resized_20161130_061250038

Joululahjapaperit kävin ostamassa Clas Ohlsonilta, sillä ajattelin että tuollainen ruskea/pahvimainen look mustalla olisi kiva pohja. Sen lisäksi tilasin 24 kappaletta lahjapusseja Aliexpressistä Kiinasta jo aika päiviä sitten. Lahjoille perinteisen teipin sijaan tilasin myös ihania tarroja jolla saa kauniisti koristeltua ja kiinnitettyä myös lahjanauhoja pussukoihin. Olen ollut ajoissa liikkeellä.

img_20161130_181034_resized_20161130_061252841

Mun ehdoton lemppari kaikissa joulujutuissa taitaa nyt olla tuollainen peura. Mä rakastan muutenkin bambeja, ja kaikenlaiset antiloopit, kauriit ja muut ovat varsin kauniita eläimiä.

Netistä tilailun lisäksi olen hyödyntänyt myös Facebookissa olevaa Sydämeeni joulun teen -ryhmää, sekä heidän alaosastonaan toimivaa kirpputoria josta olen ostanut itsetehtyjä joulukortteja, pakettikortteja sekä muutaman lahjankin!

img_20161130_175133_resized_20161130_061254933
Nämä löysin kyseiseltä osta/myy palstalta ja tilasin itselleni mieluiset sudenkorentoheijastimet. Mun mielestä todella tyylikkäät ja tekijä valmistaa ne toiveiden mukaan, haluamillaan kivien väreillä. Vaikkakin kolme näitä tilasin niin yhden otankin itselleni, on niin kauniita. Kaksi menee sitten eteenpäin lahjaksi, mutta siltä varuilta että lahjansaajat sattuisivat lukemaan tämän postauksen niin jätän kertomatta keille. Todennäköisesti eivät kuitenkaan lue, mutta eihän sitä koskaan tiedä…

img_20161130_175140_resized_20161130_061248682

Tällä hetkellä en kovin monelle ihmiselle joululahjoja hanki, ja näin sinkkuna säästän huomattavasti kun ei ole sitä omaa mielitiettyä ketä hemmotella. Ehkä se ihan älytön lahjameri palaa jouluihin takaisin sitten kun olen taas rakastunut ja uudelleen parisuhteessa, toivottavasti joskus tulevaisuudessa.

img_20161130_174924_resized_20161130_061252136

Nyt olen ostanut lahjoja pääasiassa äidilleni ja isäpuolelle, hyville ja läheisimmille muutamalle ystävälle, sekä naapurustosta hyviksi ystäviksi tulleille kahdelle ihmiselle, joskin vain jotain pientä mutta kuitenkin. Olen aloittanut joululahjojen hankinnan ajoissa, jo loka-marraskuun vaihteessa, tosin fiksuimmat ja etukäteen hyvin ennakoivat ostavat ensimmäiset joululahjat kuulemma jo edellisen joulun jälkeen alkavista alennusmyynneistä, tai viimeistään tammikuussa tai kesällä. Näin sitä välttää hyvin joulustressin kun ei viimeisenä päivänä ennen aattoa rynni klo 17 jälkeen siihen tajuttomaan jouluruuhkaan tuhansien muidenkin ihmisten kanssa. Siellä sitten toppatakki päällä selkä hiestä märkänä ja tuskastuneena kyynerpäätaktiikan kanssa yrittää hätäpäissään keksiä jotain, ja paniikkikohtauksen sadan metrin kassajonossa saaneena päätyy ostamaan joululahjat aattoaamuna lähimmältä Shelliltä.

Vai… oiskohan kuitenkin fiksua alkaa toimimaan viimeistään nyt, kun huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä?

img_20161130_175104_resized_20161130_061253523img_20161130_174936_resized_20161130_061247820
Nyt jos ne lahjat on vielä hankkimatta, eikä kaupoilla ruuhkissa kiertely innosta, niin suosittelen tekemään samoin kuin minä: Kannattaa tilata niitä lahjoja netistä, ja vielä ehtii oikein hyvin shoppailemaan vaikkapa Elloksen valikoimasta! Kokosin teille muutamia kollaaseja ja kuviteltuja lahjansaajia joista voisi saada inspistä shoppailuun, ja linkitin myös tuotteet kuvien alle. Postauksen lopussa on myös alekoodi jota voi hyödyntää joululahjashoppailujen yhteydessä, joten ei muuta kuin joululahjatilauksia tekemään ja helpottamaan omaa urakkaa :)

Äidille / Vaimolle

ellos_joululahjat

Twist & Tango Leila -silkkihuivi / Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Edp / Makiash Nail Polish Trio / Shiseido Smoothing Eye Mask / Ida Sjöstedt Iris Clutch / Compagnie De Provence tuoksukynttilä

Kummitädille / Ystävälle / Sisarelle

ellos_joululahjat3

Pipol’s Bazaar Crocetta Small kosmetiikkalaukku / Pieces Pilla -laukku / Perfectly Defining Contour Kit / Littlephant avaimenperä / Seger D 21 pipo / Compagnie De Provence tuoksupuikot / Ellos Collection kaulakoru

Teinitytölle / Kummitytölle / Pikkusiskolle

ellos_joululahjat2

Pipol’s Bazaar Velvet Logo kosmetiikkalaukku / Essie Luxeffects kynsilakka / Korres Lipbutter / Himla tuoksupuikot Vanilla Rose / Odd Molly Gilr Power kaulaliina / Odd Molly Gilr Power lapaset / Ariana Grande Sweet Like Candy Edp

Tyttöystävälle 

ellos_joululahjat4

Whyred Wiley -kaulaliina / Beurer kasvosauna / Shiseido Ibuki Quick Mist / Ciate Makeup Melter / Pieces Diana cross body laukku / Triwa Rannekoru 2 Steel M / Sophie By Sophie Two Planet sormus / Triwa Sort Of Black Chrono kello

Poikaystävälle / Miehelle / Isälle / Veljelleellos_joululahjat5

Björn Borg reppu / The Barber Beard & Mustache Wax / Valentino Oumo W Edt / Tweezerman Gear Grooming Kit / Beurer lämpötyyny / Shiseido Cleansing Foam Men

Isovanhemmille / Perhetutuille / Naapureille

ellos_joululahjat6

Ellos Home Little -rasia / Ellos Home View -leikkuulauta / Ellos Home Jonas -esiliina nahkaa / Compagnie De Provence käsisaippua / Compagnie De Provence käsivoide / Ellos Home Sandra -kirjalaatikko

Alennuskoodi Ellokselle!

40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Koodi 345733

Ellokselle pääset tekemään jouluostoksia klikkaamalla TÄSTÄ :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.