Hae
Queen of Eve

Hotellisuositus Kanarialle: Sunprime Atlantic View Osa 3

dav
Nyt kun on lämmin ja aurinko paistaa niin mä oon taas ihan lomamatkafiiliksissä. Haluaisin kovasti päästä etelän lämpöön ja mielikuvissani asunkin jossain ihan muualla kuin Suomessa. Mä rakastan kotimaatani ja tykkään kyllä lumesta ja talvestakin, mutta mun ihannemaailmassa vuodenajat menisi näin: Joulukuu ja tammikuu (saisi olla lunta paaaaaljon), toukokuu (kiva kun on kevät), kesäkuu, kesäkuu, heinäkuu, heinäkuu, heinäkuu, elokuu, elokuu, elokuu, syyskuu (yksi syyskuukausi on ihan ok myös).

Tommosta ei kyllä varmaan ole tulossa? :D

Sillä välin kun mä nautiskelen ihanista kevätpäivistä ja rukoilen että vappuviikonlopun sää jatkuu koko kuukauden ja paranee vaan toukokuun mennessä eteenpäin, ajattelin rykäistä ulos kolmannen osan Kanarianmatkasta. Aiemmat osat 1 ja 2 löytyvät numeroita klikkaamalla, mutta nyt mennään hotellin ja lomamatkan parhaaseen puoleen!

btybtybtybtybtydavdavdavmdedavdavdav
Hotellissa oli aivan ihana SPA-osasto, hoitoja, hierontoja, manikyyrejä, pedikyyrejä, virvoitusjuomia, kosmetiikkaa, höyrysauna, pari erilaista suihkua (joista toisessa kylmävesisanko ylhäällä, brrrr), ja allas missä paljon erilaisia poretoimintoja ja vesisuihkuja.

Tuolla tuli kellittyä useampanakin päivänä ja yhtenä pilvisenä/tuulisena shoppailupäivänä oltiin tuolla pidempäänkin rentoutumassa kun altaalla ei ollut mahdollisuutta olla. Tosi nautinnollinen paikka, ja hotellillahan oli myös hyvinvarusteltu kuntosali ja SATS Elixian ohjattuja liikuntatunteja aina vesijumpasta lähtien (mihin osallistuttiinkin), joten ei voi muuta kuin kehua.

btybtybtybdrdavdavdav
Hotellin piha-alue oli todella viihtyisä ja sieltä löytyi kolme isompaa allasta ja yksi pieni (alunperin varmaan ollut lastenallas mutta nykyisin hotelli on K16). Alue oli vehreä ja kivasti kasveja, palmuja ym, ja jokaisella oli mahdollisuus hakeutua mieleiselleen allas-alueelle.

Toinen allas oli laitettu hieman biitsiteeman mukaisesti ja siellä oli hiekkaa, ja kahteen altaaseen myös pyörätuoliliuskat, eli liikuntaesteiset on todella hyvin otettu huomioon tässä hotellissa. Tarjolla oli myös huoneita joista suora pääsy altaaseen, mikä on kivaa luksusta :)

davdavdavdavdavdavsdr
Tosi kaunis ja viihtyisä ympäristö ja hotelli ihan kaikkinensa. En voi kuin kehua jos suunnitelmissa on lomailu Kanariansaarilla!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *