Hae
Queen of Eve

Ambronite – SUPERMEAL juotavassa muodossa

maxresdefault5*Tuote saatu blogin kautta testiin yritykseltä Ambronite

Mä olen ihminen joka suhtautuu superfoodeihin hieman varauksella sillä rehellisesti sanottuna a) olen laiska selvittämään taustoja ja innoton tutustumaan ravintosisältöihin ja niiden vaikutukseen, b) en innostu helposti orgaanisesta, luomusta, superista ja healthystä eivätkä nämä sanat yksinään saa mua voimaan paremmin, ja c) olen hedonistinen herkuttelija jolle ruoan maku on kaikki kaikessa ja ohittaa sisällön 100-0. Tästä huolimatta tai oikeastaan juuri tämän takia lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan tätä superjuomaa kun oli mahdollisuus testata.

20150713_142338_resized
Kokemukseni superfoodeista on varmasti keskitasoa tai jopa reilusti sitä alempana, riippuen tietysti siitä mihin verrataan. Itselläni on käytössä jotain superfoodiksi luokiteltavia juttuja, kuten esim. MSM, gojimarjat, raakakaakaonibsit, ja kanelinen neitsytkookosöljy vain muutamia mainitakseni. Mikään superfood-intoilija ja niiden suurkuluttaja en missään nimessä ole, mutta olisi varmaan enenmmän kuin aiheellista lisätä sellaisia ruokavalioon, vaan kun olen niiiiin laiska. Pakko päästä helpolla ja nopeasti!

Ambroniten supermeal juotavassa muodossa onkin hyvä ratkaisu juuri tähän ongelmaani. Kun ei (muka) ehdi eikä jaksa miettiä ja sotkea sen sataa ainesosaa ja kasata aterioita, niin mitä jos kiireessä joskus nappaisi tälläisen vitamiinipommin sen hätäisen ja lähes olemattomilla ravintoarvoilla varustetun mikroaterian sijaan?

20150713_142443_resized
Olen kerran jos toisenkin ollut erilaisilla ”pussikeittokuureilla” joiden sisällöt saattavat olla hieman sitä luokkaa että energiatasot on nolla ja ei kaukana ole että hiukset lähtee päästä ja hyvä kun ei hampaatkin suusta, tarkoitus kun on vain pudottaa painoa ja laihtua mahdollisimman nopeasti. Vaikkakin niiden avulla painon pudottaminen on nopeaa siinä mielessä että vaa’an lukemat vain vilisevät silmissä, on yleinen energiataso yleensä hyvin alhainen, eikä ihmekään kun pussikeittoilu on lähes poikkeuksetta VLCD -kuurittelua (very low calorie diet. Suom. ENED, erittäin niukka energinen dieetti). Tämä ei kuitenkaan ole Ambroniten idea vaikkakin voisi jauhemaisesta pussiruoasta niin päätellä, vaan tarkoituksena on jotain juuri päinvastaista. Ravita hyvin kehoa jollain mahdollisimman hyvällä sisällöllä, antaa energiaa aktiviteetteihin ja tukea jaksamista. Laihdutuspusseissa kalorit ovat siellä reilun sadan pinnassa ja kokonaiskalorimäärä vuorokaudelle on noin 500 kaloria, mutta Ambroniten Supermeal -pussit sisältävät jo yksistään kyseisen 500kcal, eli esim. neljä juotavaa ateriaa päivässä tuovat mukavat 2000kcal hyvää energiaa koneeseen.

20150713_142528_resizedAmbronite-recipes
No, sitten tullaan siihen tuotearvosteluun… *rumpujen pärinää*

Varsin erilaista kamaa etten sanoisi, ja tällä tuotteella on selkeästi paikkansa laatutietoisten (ja kiireisten, nopeasti hyvää ravintoa ja energiaa tarvitsevien) ihmisten keskuudessa. Ulkoasu oli perinteinen vihersmoothie, tuoksu kauraisa/jyväisä jos näin voi kuvailla, koostumus helposti sekoittuva, sileä ja notkea, maku… Hmm… Tämä olikin tuotteen ainoa mahdollinen kompastuskivi jos jotain miinuksia pitää etsiä. Minä olen yliherkkä ja menen ruoassa aina maku eikä sisältö edellä, joten arvioni mausta voi olla muita testaajia tiukempi, olenhan itse varsinainen herkuttelija ja nautiskelija. Mutta hei, maku on siedettävä ja tässä tuotteessa se sisältö on tärkein ja vie tuotetta eteenpäin enemmän kuin makunystyröitä hivelevät kokemukset.

20150713_142859_resized
Koska en ole minkään sortin guru, jätän tarkemmat tuotetiedot, ravintoarvot ja niiden tutkiskelun ja niiden arvokkuudesta johtopäätöksen tekemisen sellaisille ketkä paremmin tietävät. Tiedän kuitenkin sen että tämä tuote täyttää päivän ravintosaantisuositukset niin Suomessa, muualla Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin. Ambronite on vegaaninen, GMO-vapaa eikä sisällä lisättyä sokeria, ja jokaisessa ateriapussissa on 30g proteiinia. Tarkat ravintotiedot täältä: http://ambronite.com/product

20150713_142954_resized
Ambronite on saanut kovan suosion maailmalla ja tuotetta hypettää monet eri aktiiviurheilijat ja siitä on kirjoiteltu lehdissä ympäri maailman aina TIME Magazine, Business Insider ja Wiredia myöten, ei siis ihan turha juttu lainkaan. Ambronitea ja lisätietoa heistä pääsee tsekkaamaan osoitteessa http://ambronite.com

Mikäli mielenkiinto heräsi tuotetta kohtaan ja superfoodit ovat lähellä sydäntä, niin alennuskoodilla EVE10 voit tilata Ambroniten nettikaupasta itsellesi supermealeja testiin mukavalla 10% alennuksella :)

Ambronite löytyy myös Instagramista  @getambronite

2 kommenttia

  1. miig kirjoitti:

    Erikoinen yhteistyövalinta Ambroniteltä :D Siis että kaikista blogeista valitsevat tämän??? :D

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä tuskin olen ainoa bloggaaja joka on saanut tuotteita tutustuakseen :) Uskoisin että Ambronitellakin halutaan tuoda tuotetta erilaisille ihmisille tutuiksi, ja ainakin saa rehellistä palautetta mun kaltaiselta kokeilijalta joka ei ole superfood-fanittaja eikä lukijakuntakaan välttämättä… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *