Hae
Queen of Eve

Luminen sunnuntai ja chilli meno

1526136_10153808025831668_372388489533962386_n

Filtteriä filtterin perään ja johan tulee hyvä kuva. Silmien sinisyys, ihon lumikkimainen kalpeus, hiusten musta loisto ja kontrastina valkoistakin valkoisemmat lumihiutaleet sai minutkin tänään näyttämään ihan nätiltä kuunaamoineni. Happy smile, happy thoughts, happy life!

Lunta satoi aamusta asti niin sakeana että hyvä kun näki sisäpihalla naapuritaloa. Aurausauto ei ollut käynyt vielä puoleen päivään mennessäkään joten mä tarvoin maihareissa 20cm kinoksissa sisäpihan poikki ja kävin pyörähtämässä Kampin kauppakeskuksessa. Oli pakko shoppailla hieman muutamia tarpeellisia juttuja, mm. jatkojohto Clas Ohlsonilta, ihanan trendikästä, haha!

Tämän päivän mä olen hullun lailla siivoillut kaappeja jotta saan pistettyä vanhoja tavaroita ja roinaa myyntiin, pitäähän sitä tehdä tilaa uusille. Mulla on sellainen asenne että jos mä näistä kaiken maailman Elloksen alennuksista ym. shoppailen itselleni jotain uutta, oli se sitten vaatetta tai sisustusjuttua, niin jotain vanhaa pitää myös aika ajoin lähteä kiertoon ettei vaan kaapit tursua kaikenlaista turhaa ja itselleen tarpeettomaksi käynyttä.

Tänään onkin viimeinen päivä alennusta, eli Elloksen jo alennetuista tuotteista saa kampanjakoodilla vielä 50% lisäalennuksen. Puoleen yöhön on aikaa shopata ja sitten se on siinä. Enää ei voi hinnat alemmaksi mennä ja tammikuun alennusrytäkkä taitaa olla suurimmalta osalta sitten tehtynä.

*) Sisältää Affiliate-linkkejä sekä 50% tarjouskoodin Ellokselle

Elloksen kaikki aletuotteet saat auki klikkaamalla TÄSTÄ!

Koodi jolla saa jo alennetuista tuotteista vielä lisäksi 50% hinnasta pois on: 335410

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia tuotteita (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 24.1.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, Guest Designer -tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä kampanjahintaisiin tuotteisiin.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.