Hae
Queen of Eve

Vyöryvä lumipalloefekti

Vyöryvä lumipalloefekti ja pieni kevättalven takapakki

Tiedätte varmaan sen tunteen kun tuntuu, että kaikki hajoaa käsiin. Mikään ei toimi, kaikki jutut epäonnistuu, peilikuvakin näyttää rumalta ja olo tuntuu pahalta. Ei kahta ilman kolmatta ja asiat toisensa jälkeen vain jotenkin menevät piloille.

Tuo tilanne on varmasti kaikille tuttu ja usein vastoinkäymisiä kohdatessa tuntuukin siltä kuin hetkellisesti eläisi jotain epäonnistumisten sarjaa. Miten voikaan olla, että samaan aikaan hajoaa pyykkikone, televisio ja hiustenkuivain. Sitä jää näkemättä aamu-uutiset jossa kerrotaan bussilakosta, juokset kiireessä tukka märkänä olemattoman bussivuoron perässä likaisissa vaatteissa ja kaiken kukkuraksi potkaiset varpaasi kivuliaasti tuolinjalkaan. Siinä alkaa pienetkin asiat tuntua suurilta ja vyöryvät eteenpäin aiheuttaen koko ajan enemmän ja enemmän ongelmia.

Mun vyöryvä lumipalloefekti

Mä olen nyt joutunut pienen lumipalloefektin pyörteisiin ja hetken jo tuntui, että tää tykittää ihan täysillä eteenpäin aikomatta pysähtyä ollenkaan. Ensin oli kurkku kipeä pari päivää, sitten hetken terveenä. Sitten meni vatsa sekaisin ja sen jälkeen alkoi hirveä kuumehorkka, flunssa ja nyt yskitään kuin viimeistä päivää. Arvatkaa millaista on olla yskässä ja vatsa sekaisin samaan aikaan. Mun ei varmaan tarvi kertoa. Mitähän sitten seuraavaksi? Oikeesti halkean riemusta jos tarjolla on jotain norovirusta. Sitäkin on nimittäin liikkeellä todella paljon.

Oikeastihan tässä ei ole mitään kovin vakavaa kyseessä ja mun vyöryvä lumipalloefekti on isossa kuviossa aikalailla pienimmästä päästä, mutta kyllähän se harmittaa sairastella ja olla puolikuntoinen pidemmän aikaa. Mä olen joutunut perumaan useita pr-tilaisuuksia sekä työjuttuja viime ja tältä viikolta tämän sairasteluni takia ja nyt puolikuntoisena yritän välillä kuroa jotain hommia kiinni lähettelemällä sähköposteja. Mä en oo ikinä tykännyt tästä helmi-maaliskuusta, enkä oikein huhtikuustakaan. Ne on vuoden rumimpia aikoja kun kelit vaihtelee, lumet sulaa, on likaista, loskaa ja räntää, tienvarret täynnä roskaa ja koiranpaskaa (koirat ovat siihen syyttömiä, ne on ne edesvastuuttomat omistajat jotka eivät kerää jätöksiä). Taudit leviää ja kuralätäköt loiskuu.

Toivottavasti te ootte säästyneet sairasteluilta. Ei käy kateeksi lapsiperheitä tässä norovirus-flunssakaudessa…

Kuvat Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *