Hae
Queen of Eve

Aina ei onnistu

EI ONNISTU AIKAISET AAMUHERÄTYKSET

Mulla se tarkoittaa usein sitä, etten jaksakkaan herätä aamulla kello puoli seitsemän niin kuin suunnittelin. Se väkivaltainen herätys aivan liian aikaisin ei onnistu. Luontaista rytmiään ei voi täysin päälaelleen muuttaa, ei vaikka kuinka haluaisi. Siitä viisastuneena olenkin minimoinut kaikki aamutapaamiset, palaverit ja pr-jutut ja pyrin osallistumaan niihin vain pakon edestä. Muuten tulee hankalaa kun huomaa että ei, taaskaan ei onnistu tämä homma vaikka kuinka yrittäisi.

EI ONNISTU KOKO VIIKON RUOKALISTAT

Mulla se tarkoittaa usein myös sitä, että olen suunnitellut päässäni jotkut ruoat jotka edellyttää ruoanlaittoa. Olen ostanut kaupasta tarvikkeet ja sitten ne mätänee jääkaappiin. Tämä on ollut mun pahin syntini. Olen ostanut jotain ja jättänyt syömättä. Ruokahävikki on joskus ollut ihan järkyttävää. Eihän siinä ole muu auttanut kuin tsempata ja nyt olen oppinut pääsemään eroon tästä aivan älyttömästä ruoan haaskauksesta.

EI ONNISTU KUVAT

Mulla se tarkoittaa usein sitä, että olen kuvitellut näyttäväni erilaiselta ja nähnyt jo vision siitä, millaiset kuvat tulee olemaan, mutta näytänkin ihan oudolta. En yhtään sellaiselta mitä ajattelin. Ja sitten tietysti paistaa aurinko luoden kovia varjoja kasvoille, koirankarvat näkyy vaatteissa vaikka kuinka käytti teippirullaa eikä yksikään ilme ole luonnollinen. Tai sitten jos on niin näyttää hoopolta. Mutta toisaalta, sekin on vain elämää ja olen oppinut sitä sietämään.

Mutta hei, onneksi on koirat. Kuvataan sitten niitä. Ne onnistui parissa kuvassa ja näyttää söpöiltä.

Parasta siinä ettei asiat onnistu on ollut se, että sitä on oppinut sietämään. Eipä se elämä muutenkaan mene käsikirjoituksen mukaan, joten mitä sitä turhia stressaamaan? Ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille. Nauttikaa elämästä vaikkei aina hommat onnistukaan omien kuvitelmien mukaan. Mennään sillä mitä on!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *