Hae
Queen of Eve

Mitä mä en x 5

En pysty nukkumaan alushousut jalassa. Ajatus alushousuista saa mut kiemurtelemaan epämukavuudesta. Paikkojen pitää hengittää yöllä. Tästä syystä kuukautisten aika on mulle todella vaikeaa kun silloin en uskalla nukkua alavartalo nakkena. Yhtä tuskaa aina taistella useampi päivä alushousut jalassa.

En pidä kattovaloista. Jos kyseessä on jokin upea valaisin niin ymmärrän sen, mutta pääasiallisesti keltainen, ylhäältäpäin tuleva valo on mielestäni rumaa. Se käy häiritsevästi silmiin (mulla on ehkä hieman herkät silmät) ja koti näyttää rumemmalta kelmeässä valossa. Liian kovaa ja paljastavaa. Pidän enemmän useista pöytä-, ja jalkavalaisimisista sekä matalammalle sijoitetuista valonlähteistä. Niin ja kynttilöistä. Niin saadaan ihanaa tunnelmaa! Tämä onkin asia missä Minnan kanssa eletään joskus hieman ristiriidassa. Hän kun sytyttelee kaikkialle kattovaloja ja haluaa kirkkautta ja räikeämpää pystysuoraa valoa, minä taas hämärämpää ja utuisampaa fiilistä. Joskus kuljen siis perässä räpsien valoja pois ja Minna sytyttelee uudelleen, haha.

Kuva Unsplash

En käytä sukkia kuin talvella ja mieluusti en silloinkaan. Mä haluan että mun varpaat hengittää ja jalat saa olla ilmavasti ja vapaalla. Kammoan kaikkia sellaisia kenkiä minkä kanssa on pakko pitää sukkia ja välttelen sukkien pukemista viimeiseen asti. Paukkupakkasilla ja talvella sukat on usein pakko pukea etenkin koirien kanssa ulkoillessa, mutta riisun ne heti kotiin tullessa.

En pysty syömään korianteria. Inhoan korianteria niin pahasti etten pysty kunnolla edes haistamaan sitä ilman oksennusrefleksiä. Mikäli korianteria jotenkin salakavalasti eksyy suuhuni saan aivan järjettömän huuto-oksennuskohtauksen ja vatsani kääntyy väkisin ympäri veden lentäessä silmistä. Korianteri-inhoni on suorastaan hämmentävää enkä voi ymmärtää miten kehoni käyttäytyy sitä kohtaan kuin myrkkyä joisi, hengenhädässä vastaan taistellen.

En osaa kihartaa mun hiuksia tai tehdä kampauksia. En ole koskaan kihartanut hiuksiani (ellen ihan väärin muista) ja mua ärsyttää kaikenlainen hiustenlaitto. Kerran olin jopa vuoden (believe it or not) harjaamatta mun hiuksia. Luonnonkiharoilla selviää vain sormin haromalla jos haluaa (edellyttää että hiukset on hyvässä kunnossa). Hiukset on kuitenkin mulle tosi tärkeä juttu ja tykkään siitä että ne on kauniisti laitettu. En vain osaa itse.

Onko kellään samoja? :)

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *