Hae
Queen of Eve

Pussi päähän vai photoshoppia?

Se on vissiin laitettava ihan tosissaan photoshoppi laulamaan. Tai joku Pixl Express. Tai Picasa. Tai mikä vaan kuvankäsittelyohjelma. On opeteltava smoothit ja blurrit ja healit ja spotit ja shadet. Tai laitettava joka kuvaan vähintään joku vastaava kuin Instagramin Amaro, Rise tai Walden.

Eilen juuri hehkutin kuinka on satasen tökötit naamassa ja iho on niin hoidettu että. Ei riitä ei. Kolmevitoseksi olen kyllä täysin rypytön. En tiedä onko mun ikäsillä normaalisti ryppyjä. Kai on. Nuoremmillakin on. Mulla ei ole yhtään.

Mutta sen sijaan mulla on aina ollut paksu nahka, jonkun verran epäpuhtauksia (lähinnä mustapäitä) ja laajentuneet ihohuokoset. Ihoni on sekaiho, tai oikeastaan selkeästi rasvaisuuteen taipuva. Mikään huonoihoinen en kuitenkaan ole koskaan ollut eikä mua mitkään paisefinnit ole vaivanneet jotain yksittäisiä hormonikutteja laskematta, joten kaikesta huolimatta ihoni on sileä ja pehmeä, kuin vauvan peppu konsanaan.

IMG_20140713_163023

Kuinka paljon täytyy laittaa blurria että alkaa näyttää hyvältä…?

Ilmeisesti aika paljon. Arvatkaas sainko hepulin kun tulin Royal Esteticasta kotiin ja aloin katsomaan niitä muutamaa kuvaa jotka olin pyytänyt Annelin ottamaan. EIIIII VVVVVVVVIIIIIIIT…!!! Taitavia kuvia otti. Todella tarkkoja. Yksityiskohtaisia. Liiankin tarkkoja.

Menin ripsihuoltoon loogisesti ilman meikkiä, mutta en varmaan mene enää, tai sitten sen 1000 kertaa zoomaavan työpeilin sijaan ripsiteknikko saa katsella mua korkeintaan joidenkin sumentavien hitsauslasien takaa. Mun on alettava maksamaan sille enemmän. Se näky mitä se katselee on karmaiseva. Anteeksi Anneli, en minä pahalla!

20150226_170059_resized 20150226_181630_resized
Näiden kuvien suurentaminen ja lähempi tarkkailu omalla vastuulla…

Siis HYI SSSSSAA… !!! Mun oli vain tarkoitus laittaa joku kaunis kuva blogiin, sellainen ripset ennen huoltoa ja huollon jälkeen, mutta mä postaankin tänne ihan jotain horroria. Noh, jos ajatellaan hyviä puolia niin normaalisti käyn ripsihuollossa 2vko välein, ja nyt Annelin loman takia huoltoväli oli 3vko, ja siltikään ei ihan katastrofi ollut. Itseasiassa ripsistä lähti nuo kolot pois vasta eilen illalla kun tein niitä kasvohoitoja ja värjäsin hiuksia ja kulmia, päätin että nyt lasken paineella suihkusta vettä kasvoille ja annoin ripsienkin kastua kunnolla. Ehkä ihan vähän hinkkarinkin niitä, niin lähtipä kaikista heikoimmat kävelemään ennen huoltoa.

Nyt on paikattu räpsyttimet taas kuntoon, ja huomaa hyvin että vaikka mulla on volyymiripset jotka on tuuheimmat ripsipidennykset, niin varsin tavalliset ja vaatimattomat omat ripseni laittavat kuitenkin överiydelle aika hyvän stopin. Ei pelkoa että mun ripset olisivat mitkään megatuuheat, sillä eipä tuon enempää pysty mulle laittamaan. Nätit ne on kuitenkin aina, ja aloin jopa miettimään että pitäis vaihtaa snadisti lyhyempiin, vaikka ihan milli tai pari. Nyt Annelilla on vapaat kädet ja olen sanonut että tee siten miten ammattilaisena tiedät olevan mulle sopivinta ja paras pysyvyys, ja taidolla ja tunteella hän on aina tehnytkin.

20140714_140727
Vasemmalla ilman meikkiä ja kuvankäsittelyä, oikealla meikillä ja kuva käsiteltynä. Näemmä kauempaa ei näytä niin pahalta… Tämä kuva on viime kesän ”luomuhaasteesta”, siinä ei ollut vielä huulitäytteitäkään ja mentiin omalla duckiksella.

Mutta takaisin siihen valitukseen. Mä järkytyin tuota kuinka kamalalle mun naama näyttää. Siis todella rasvaisen näköisenä kiiltävä otsa, laajentuneet ihohuokoset kaikkialla, ja mustapäitä ja jotain kuivia ihonriekaleita näkyy nenässä. Miten voi edes olla tollanen pottunokka joka on samaan aikaan reikäinen, turvonnut peruna, täynnä rasvaisia mustapäitä ja kuivana hilseilevää ihoa? Voi morjens. Saa oksentaa.

Nyt mä kyllä alan tekemään ihan hulluna jotain syväpuhdistuksia ja ihohuokosia supistavia hoitoja kasvoille että saan tuota kamaluutta minimoitua. Ja jos ei auta niin sitten tosissaan opettelen photoshoppaamaan. Ihan saa hävetä muiden hienojen ripsipidennyskuvien rinnalla.

Nii että ei mulla muuta. Kiitos ja anteeksi.

9 kommenttia

 1. Minä kirjoitti:

  Ite oon kokeillu vaikka mitä oman naamani kanssa ja nyt kuukauden ajan käyttänyt kasvovetenä etikkavettä ja kuorintaan ruokasoodaa. Iho on kuukaudessa muuttunut todella hyväksi! Etikkavesi tasoittaa ihon pH:ta sekä puhdistaa epäpuhtauksia ja ruokasoodalla kuoriminen poistaa mustapäitä. Kannattaa kokeilla! :)

 2. Minä kirjoitti:

  Eli etikkaveden suhde tulisi olla jotain 1/10 tai 1/8luokkaa, eli 1 osa etikkaa 10 tai 8 osaa vettä. Ettei ole liian jytyä. Itse käytän valkoviinietikkaa, omenaviinietikka sopii myös. Etikkavettä vaan vanulapulle ja käyttö niinkuin kasvovedellä. Rasvaus päälle! Kävin ihotautilääkärillä joka sanoin myös etikkaveden olevan oikein hyvä :) Ruokasoodalla kuoriminen ihan vaan niin, että kostutat kasvot, jonka jälkeen hierot ruokasooda-vesi tahnaa. Poistaa sen mustan hapettuneen rasvan siitä ihohuokosen päästä. Kerran viikkoon kuorinta ruokasoodalla, etikkavesi käytössä n. joka toinen ilta.

 3. MariA kirjoitti:

  Sä olet sentään tyyppi joka keskittyy naamavärkin hoitoon, mutta miltä näyttäiskään mun naamani samasta perspektiivistä, kun on myös sekaiho joka näin talvella on melko kuiva ja lisäksi löytyisi pari oikeaa finniäkin niiden mustapäiden lisäksi :)

  Eikä okseta yhtään tuo lähikuva, lähinnä sormet syyhyää päästä nyppimään kun katselee noita mustapäitä. Joo, mulla on halvat huvit :D

 4. Jonna kirjoitti:

  No mä olen kans manannut kun tän ikäisenä tulee vielä mustapäitä ja näppyjä :( Ärsyttävää! Kosmetologilla kun käy ihonpuhdistuksessa niin hetken on iho hyvänä ja sit taas samanlainen.. Pitikö munkin alkaa etikkavettä ja ruokasoodaa kokeilemaan!

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Ja mä mangaan puolestani mun ryppyjä…. :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *