Hae
Queen of Eve

Epäsuositut mielipiteeni

Sis. kaupallisia linkkejä

Epäsuositut mielipiteeni olikin astetta vaikeampi blogihaaste toteuttaa. Mä olen varmaan monestakin asiasta eriävää mieltä jonkun toisen kanssa, mutta se onko mielipide ns. epäsuosittu onkin sitten ihan eri juttu. Yritin kuitenkin miettiä muutamia suosittuja juttuja mistä oisin eriävää mieltä, ja sain kasaan muutaman esimerkin. Here you go!

Vaaleat nudehuulet

Mä en ole koskaan ymmärtänyt todella vaaleiden huulipunien käyttämistä, etenkin jos itse on todella paljon tummempi ja käyttää esim. paljon itseruskettavaa. Maksamakkarahuulet ja ns. pyllynreiän värinen suu on mielestäni kamala, etenkin nykyisissä mattaväreissä rohtuneilla ja ahavoituneilla huulilla. Ai jestas… Mutta, mä olen aika yksin tämän mielipiteen kanssa, sillä vaaleat nudepunat ovat muodissa ja niitä näkee paljon.

Converset

Ihan hirveen rumat kengät, hyi yök. Sopii mun mielestä vaan vihervassareille ja sellaiselle punkahtaville tyypeille, ja niillä ne onkin ihan ok. Mutta se että muun tyyppiset ihmiset pukeutuu niihin niin ei ei ei. Mun mielestä ei sovi sellaiseen siistiin asukokonaisuuteen mitenkään. Voi myös olla että tämä on mulle liian läheinen muisto 90-luvulta, jolloin näitä kenkiä nimitettiin ”korppareiksi” ja yhdistettiin esim. mustiin pillifarkkuihin. Niitä piti sellaiset rähjäiset laihat liuhulettirokkarit.

Kookosvesi

Aivan kammottavaa juomaa. Ensimmäisen kerran kun maistoin niin lähestulkoon oksensin ja nopeasti syöksin kookosvedet ulos kitusistani, sillä luulin että tuote oli pilaantunut. Vaan ei, ne on siis oikeasti sellaisia haljuja, valjuja, harmahtavia ja todella kämäiselle haisevia litkuja, kaukana raikkaasta eikä niissä mikään muistuta kookosta. Ei tuoksu eikä maku. Olen maistanut useita eri merkkejä ja kaikki yhtä kamalia, syljen nopeasti pois. Ilmeisesti kuitenkin nämä ovat pidettyjä tuotteita koska niitä myydään paljon!

Lapsien tekeminen (alle 30-vuotiaana)

Mä oon hieman sitä mieltä ettei nykypäivänä lapsia ehkä kannattaisi tehdä tähän muutenkin ylikansoitettuun maailmaan. En ymmärrä miksi pitää omia lapsia tehdä ja laittaa ne kärsimään tänne, sillä maapallon tulevaisuus ei näytä kovin hyvältä. On koko ajan enemmän ja enemmän pahenevia ympäristöuhkia, luonnonmullistuksia, sotia, terrorismia, ja suorastaan odotan että vielä minunkin elämäni aikani pääsen seuraamaan ydinsotaa televisiosta. Jos kuitenkin lapsia päätyy haluamaan, niin mielestäni kannattaisi odottaa ainakin kolmekymppiseksi. Ei lapsille lapsia.

Osa eriävistä mielipiteistäni saattanee ärsyttää, mutta tällaisia me ihmiset ollaan. On niin monia mielipiteitä kuin ihmisiä, eikä mielipide voi olla väärä. Se on vain oma näkökanta, eli ei poroja nekkuun ;)

Elloksella on muuten ihan super-alennuskoodi, 25% alea koko tilauksesta koodilla 345450

ellos_tilaus_joululahjat

25% alennusta tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 11.12.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Shoppailemaan pääset suoraan bannerista tai klikkaamalla tästä!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Noissa asioissa mitkä listasit olen täysin samaa mieltä kanssasi! Ja sitäpaitsi sen lisäksi että Converset on rumat niin ne yleensä aina alkaa hiertämään ellet ota neljää kokoa normaalia isommat.

 2. Dina kirjoitti:

  Jos lapsia tekee, niin kannattais tehä ne alle kolmekymppisenä, biologiselta kannalta kaikki riskit kasvaa, kun äidinkin ikä nousee ja nuorempana jaksaa paremmin hoitaa lapsia. :) Mielestäni esim. 25-vuotias ei ole enää mikää lapsi. :D mutta ymmärrän mielipiteesi :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Biologiselta kannalta se hedelmällisyyskin taitaa olla parhaimmillaan noin 20 ikävuoden jälkeen ja välittömässä läheisyydessä, ja siitä sitten laskee tasaisesti. Osalle sopii lapsien tekeminen nuorena, osalle taas vanhempana, ja molemmilla on hyvät perustelut yleensä, että eipä siinä. Minusta niitä ei kannattais tehdä ollenkaan ;)

 3. Tiia kirjoitti:

  Tismalleen samaa mieltä converseista! Niissä kaikkien jalat näyttää myös extra suurilta ja sitä kautta kömpelöiltä.

  Eri mielipide taas lapsista. Itsellä on aina ollut ajatus, että ensimmäinen lapsi pitää olla ennen kuin täytät 25. Ja tuo ei lapsille lapsia riippuu ihan omasta luonteesta, yli 40 vuotiaitakin näkee, jotka käyttäytyvät kuin 15vuotiaat.

  Onneksi mielipiteitä saa olla monia. Olisi tylsää jos kaikki ajattelisivat samalla tavalla :)

 4. Veera kirjoitti:

  Kookosvesi, hyi hitto! Mut consseista tykkään :D

 5. meri kirjoitti:

  ihanaa, joku muukin on samaa mieltä tuosta lapsiasiasta…. en pahemmin kuuluta omaa mielipidettäni siitä ääneen, ihmiset lähinnä pitää sua heti saatanana :D todellakaan tulevaisuus maapallolla ei ole kauhean valoisa, lapsia syntyy jo vähemmin kehittyneissä maissa liikaa, ja jos niin kovasti haluaa lapsen, niin adoptoi… onko väärin sanoa ihmistä itsekkääksi, kun vänkää vastaan ja saa silti lapsia tähän 7 miljardin ylikansoitettuun asuinpaikkaamme?

 6. Anna kirjoitti:

  Siis hämmästelen myös tosi vaaleita ja vielä mattapintaisia huulipunia tai lakkoja. Sopii todella harvalle…helposti tulee sellainen tunkkainen tyyli.
  Mistäköhän lähtenyt sekin villitys liikkeelle. Moni näyttäisi paljon paremmalta luonnollisella tummalla punalla mielestäni. Mulla on ongelma vielä se, että en voisi kuvitella pistäväni vaaleaa sävyä, koska oma huulien pohjaväri on niin tumma. Paistaisi läpi rumasti.

 7. erika kirjoitti:

  Samaa mieltä kaikessa :D. Mä puollan myös sitä että lapset mielellään yli 30-vuotiaina. Vaikka se keho palautuukin paremmin parikymppisellä, niin mites tuo henkinen puoli… Vaikka kolmekymppinenkin vo olla täysi kakara (tai minkä ikäinen vaan) niin uskon että suurempi prosentti on kuitenkin vähän kasvaneempi ja omia traumojaan käsitelleempi kolmekymppisenä kuin parikymppisenä. Mietin siis tätä lähinnä lapsen kehityksen kannalta. Kyllä sille jälkikasvulle on enempi antaa kun ei niitä traumojaan laita kiertoon, vaan on kypsytellyt päässään ja pystyy tarjoamaan lapselle tasapainoisemman kasvuympäristön.

  Näitä on aina kiva lukea! Epäsuosittuja mielipiteitä täytyisi olla useammin!

 8. Mirtsi kirjoitti:

  Kun miettii historiaa ja maailmaa Suomen rajojen ulkopuolella, niin nyky-Suomi on varsin turvallinen paikka kasvaa. Syntyvyys on laskenut kymmeniä vuosia joka puolella maailmaa, myös kehitysmaissa. Syy väestön määrän kasvulle on se, että myös kuolleisuus laskee eli ihmiset elävät pidempään. Ihminen toki on uhka muulle luomakunnalle, mutta siinäkin kohtaa elintavat painavat vaakakupissa vähintään yhtä paljon kuin ihmisten määrä. Jos yhden jenkin hiilijalanjälki vastaa 200 swazimaalaisen hiilijalanjälkeä, niin sen yhdenkin jenkin elämäntapa punaisen lihan syömisineen, lentomatkailuineen yms. vaikuttaa ihan hirveän paljon yhteiseen hiilijalanjälkeen. Mun mielestä pitäisi ylipäätään koittaa löytää ratkaisu jossa ihminen ja muu luonto voisi elää rinta rinnan niin ettei kummankaan tarvitsisi kuolla pois toisen tieltä. Huh, tää on aihe mistä voisi keskustella ikuisuuksiin.

  Mutta toki se on jokaisen oma päätös haluaako lapsia vai ei, ja millä perusteella. Enpä ole varma itsekään, tulenko koskaan lapsia saamaan. Muista kohdista taas olen samaa mieltä kanssasi, conssien suosio on mullekin mysteeri, varsinkin yli 25-vuotiaiden kohdalla. Ja ne nudehuulet joihin itsekin sorruin yläasteella ja jotka menivät sittemmin pois muodista, ovatko ne tulleet takaisin!? Täytyykin vähän vilkuilla ympärilleen kaupungilla käydessään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.