Hae
Queen of Eve

Kauneuden kaksi viimeistä tuntia

Kauneuden kaksi viimeistä tuntia alkoi nyt!

Hetki sitten bloggaajamiitissä tutustuessani uusiin ihmisiin, Ennin Kengissä blogia pitävä Enni kysyi minulta olenko kauneusbloggaaja. Hersyvän naurun kera kerroin etten, mutta olin kovin kiinnostunut kuulemaan mistä tällainen ajatus oli noussut pintaan. Vastaukseksi sain yleisen mielikuvan minusta, kiinnostukseni kauneudesta ja kosmetiikasta joka oli tullut esiin jo heti ensikättelyssä meidän jutellessamme pöytäseurueessa ja mm. puhelimeni takakannessa olevan peilin, kuinka loogista!

Vaikken mikään kauneusbloggaaja olekaan, on lukijoilleni varmasti käynyt selväksi että kauneus ja kosmetiikka ovat lähellä sydäntäni ja yksi blogissani toistuvasti esiintyvä teema. Olen tehnyt yhteistyötä useiden eri kauneusalan yritysten kanssa ja kertonut kokemuksistani niin esteettisten pienkirurgian kuten huulitäytteiden ja botoxin osalta, erilaisten kauneushoitojen kuin kosmetiikankin puolesta, ja yksi ehdoton lempiasiani kuukaudesta toiseen on ollut Bette Box.

Meikit ovat kiinnostaneet mua pienestä tytöstä asti, ja se on aina kiva laittautua ja kokeilla uusia juttuja. Itselleni laittautuminen ei pelkästään kohenna fyysistä olemustani vaan antaa mulle henkisesti paljon. Ihan pienikin määrä sävyttävää päivävoidetta tai CC-voidetta, kulmien laittaminen kuntoon, ripaus ripsiväriä ja sipaisu värillistä huulikiiltoa tekee paljon. Se parantaa itsetuntoa ja itsevarmuutta ja saa olon tuntumaan hyvältä, naiselliselta ja kauniilta.

Bette Boxista on löytynyt paljon suosikkeja joita rakastan ihan yli kaiken, ja vain harvoin on tullut huteja. Niidenkin kohdalla olen saanut tuotteet nopeasti kiertoon tai pistettyä myyntiin, joten turhia puteleita ei juurikaan ole jäänyt nurkkiin pyörimään.

BETTE BOXIN HINTA NOUSEE JOTEN TILAAMINEN VANHALLA HINNALLA ONNISTUU ENÄÄ HETKEN!

Bette Box* kannattaa siis pistää tilaukseen vähän äkkiä tai mieluummin nyt heti, sillä kesäkuun bokseja myydään tällä hetkellä loppuun ja seuraava boksi sisältääkin sitten VIISI TÄYSIKOKOISTA TUOTETTA!

Toinen erittäin tärkeä huomio on se, että hinta nousee 22.5 eteenpäin 16,90e => 18,90e. Ennen 22.5 tehdyt jatkuvat tilaukset saa siis vielä vanhalla hinnalla, joten nyt kannattaa toimia!

1kk tai jatkuva tilaus 16,90e
3kk tilaus 50,70e
6kk+1kk kaupan päälle 101,40e 

Bette Boxin pääset tilaamaan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Kiki kirjoitti:

    Bettebox on ihana!
    Osaatko kertoa miten toi toimii, ostavatko Betteboxin kasaajat valmistajilta/maahantuojilta tuotteita joiden menekkiä halutaan lisätä / joita halutaan tehdä tutuiksi kuluttajille ja sitten myyvät niitä boxeissa eteenpäin? Bettebox saa tuotteet edullisesti, kuluttajat edullisesti ja valmistajat saavat mainosta ja oiken kunnollista semmosta kun kuluttajat pääset itse testaamaan tuotteita?

  2. Enni kirjoitti:

    ;) jeah! meni vähän aikaa löytää tämä postaus :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.