Hae
Queen of Eve

Viimeisin kehu jonka sain ja unelmieni reissu

Viimeisin kehu jonka olen saanut

Kolme ihmistä totesi mulle pari päivää sitten mun näyttävän tosi hyvältä ja jotenkin freesiltä. Hassua että olin todellakin käynyt vain suihkussa, laittanut värivoiteen ja kulmakarvani, yhden kerroksen ripsiväriä ja huulirasvan. Se minusta teki yhtäkkiä poikkeuksellisen ”freshin”, eli kannattaa siis välillä peseytyä, haha.

Mitä ajattelen horoskoopeista

En usko horoskooppeihin tai lue mitään iltalehtien päiväennustuksia jotka on joku työharjoittelussa oleva Kesä-Esa vääntänyt kieli poskella. Luonnehoroskoopit sen sijaan vaikuttavat olevan harvinaisen paikkansapitäviä (mitä en ymmärrä, mistä se oikein juontaa?). Monet ihmiset ovat helposti tunnistettavissa tietyn horoskooppimerkin tyypeiksi, niin kuin minäkin. Itsehän olen leijona, eli paras kaikista, kuningatar!

Minkä ikäisenä pysyisin koko elämäni ajan

Ehkä olisin nelikymppinen. Silloin ihminen ei ole nuori eikä vanha, vaan jotain siltä väliltä, ja elämää voi elää monella eri tavalla, monen eri ikäisten ihmisten kanssa. Nuoruus olisi jo eletty mutta vanhuus vielä edessä. Tosin, musta tuntuu siltä että ihminen vastaa aina suurinpiirtein sen iän minkä ikäinen itse on, se kun mielletään parhaaksi?

Kolme tämän hetken suosikkikappaletta

Elämäni viiden vuoden päästä

Bloggaan täysipäiväisesti ja saatan tehdä lehtijuttuja tai jotain sisällöntuottamista SoMeen noin yleisesti. Olen hankkinut kolmannen chihuahuan ja olen vähintäänkin yhtä onnellinen ja tyytyväinen elämääni kuin nyt. Varmasti olen myös viidessa vuodessa matkustellut todella paljon, ja uusia kokemuksia ja elämyksiä on kertynyt. Olen taloudellisesti hyvässä asemassa ja menestynyt.

Oudointa mitä olen syönyt

Varmaankin sammakonreidet Espanjassa, muistikuvani mukaan maistuivat ihan kanalle, eli makukokemus oli positiivinen ja miellyttävä. Olen myös maistanut vasikan aivoista tehtyä uutetta, ja se oli kamalaa. Loppujen lopuksi en ole tainnut syödä mitään kovin kummallisia asioita, enkä ole maistanut edes ostereita tai etanoita.

Monelta herään

It depends. Vaihtelee siis paljonkin sen mukaan millainen ohjelma on, mitä työkuvioita jne. Kuvailisin itseäni illan virkuksi ja aamun torkuksi, ja mun paras vireystaso on usein illalla/yöllä, ja silloin mulla on luovuus parhaimmillaan kun ollaan niillä yön hiljaisilla tunneilla ihan omissa oloissa. En mielelläni herää ennen kello kahdeksaa, ihanteellinen aika ylösnousemukseen on varmaankin klo 9-10 välillä.

Unelmieni reissu

Tällä hetkellä ajattelen että olisi ihana viettää pitkää, 3-4 viikon lomaa hyvällä porukalla, läheisten ystävien ja perheeni kanssa. Ottaisin mieluusti reissuun mukaan useita ystäviäni ja myös vanhempani, vuokraisin esim. Italiasta Amalfin rannikolta jonkun upean luksushuvilan aidatulla pihalla, omalla uima-altaalla ja parilla vuokra-autolla koko elokuuksi. Olisi mahtavaa saada olla lomalla pitkään itselleen tärkeiden ihmisten kanssa, ja tietty myös koirat mukana! Voisi tehdä vaikka reissuja ympäriinsä ja nauttia maisemista ja hyvästä ruoasta, uimisesta ja auringonotosta.

Mitä haluaisin tietää tulevaisuudestani

En ehkä mitään. Mua pelottaa ajatus siitä että tietämällä asioita etukäteen se voisi muuttaa liikaa nykyhetkeä ja valintojani. Mä haluan mennä ennemmin niin etten voi ennustaa tulevaa.

Lempikoomikot

Suomalaisista mun suosikit on Sami Hedberg, Niko Kivelä ja Ilari Johansson. Jokainen heistä omalla erilaisella tyylillään, tykkään aina niiden jutuista ja mua naurattaa. Hyvää viihdettä! Ulkomaisista esim. Kevin Hart on tosi symppis.

Kolme omituisinta katsomaasi elokuvaa

The Lobster, Evolution ja Human Centipede ovat kyllä olleet oudoimmat katsomani elokuvat. The Lobster oli ihan pimeä, tuntui kuin olisi läpällä tehty ja ihan saatanan ankea kehitelmä, Evolution oli myös aika taiteellista kukkuu-kamaa, ja Human Centipede taas niin sanotusti ihan fucked-up leffa. Että siitä vaan katsomaan, tai jos ootte katsoneet niin kertokaa mitkä fiilikset jäi?

Cheek vai Elastinen

Che-che-che-CHEEK! Mä tykkään Jaresta, siinä on sellaista salaperäisyyttä ja jotain seksikästä. Kiva ulkonäkö ja tyyli, todella miellyttävä ääni. Pikkuisen semmoista pahaa poikaa, mutta sillain rikkaalla ja coolilla tavalla, ei elämäMkoulun tavalla. Elastinen on liian iloinen/leikkisä/lapsellinen ja semmoinen unelmavävy että ei iske. Jos Cheek olisi 10cm pidempi ja 30kg painavampi, voisin ottaa siitä miehen itelleni. (Huom! Ottaa, ihan tuosta noin vaan).


Leppoisaa lauantaita tyypit!

Kantsii käydä tsekkaamassa myös postaukset Kivat kesävaatteet kolme kahden hinnalla ja Parhaat lahjavinkit äitienpäivään ♥

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Laura K. kirjoitti:

  Hih, hauska postaus :D. Mäki voisi vaan ottaa Cheekin itelleni.

 2. Henna kirjoitti:

  EIEIEIEI se human centipede…näin vaan parin minuutin pätkän ja traumatisoiduin iäksi. En ikinä, ikinä halua nähdä mitään vastaavaa. Ja sen jälkeen olen vaan miettinyt että kuka ihme haluaa sellaisen leffan tehdä ja miksi, ja miksi ihmeessö joku katsoisi sen? Osaatko avartaa? Mulle tulee kamala olo tollasesta hirveästä aika helposti, vaikka jännäreistä tykkään niin tuo vaikutti olevan jotain ihan käsittämätöntä…olen jostain syystä aikanaan päätynyt katsomaan hostelin elokuviin ja se oli hirveimpiä kokemuksia ikinä. Niitä näkyjä ei vaan ikinä unohda, vaikka onkin pelkkä leffa ja kädet silmillä suurimman osan ajasta.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mun mielestä se idea oli aika nerokas, ja mä katsoin sen (ja oon muuten katsonut kakkos-osankin) silkasta uteliaisuudesta. Onhan se ihan hemmetin sairas ajatus, ja siinä on sellaista kauhua mitä ei normaalisti voi kuvitellakaan, ilman että varsinaisesti on mikään kauhuleffa.

   Silkkaa hulluutta se kyllä on, mutta onhan niitä hulluja elokuvia koko maailma täynnä. Hostellit on kyllä aivan kamalia myös, niissä on niin sairas se julmuus ja ihmisten sairas mieli ja eläimellisyys, ja monet asiat oli niin pahoja etten pystynyt katsomaan, oli pakko pistää silmät kii. Yäk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *