Hae
Queen of Eve

Sunnuntain satunnaiset

Sunnuntain satunnaiset

Kesä saapui ainakin yhdeksi päiväksi, ja Helsingissä on ihana ilma. Mä olen nauttinut täydestä tekemättömyydestä ja rentoillut (argh mikä sana) koko päivän. Sunnuntain kunniaksi ajattelin laittaa muutamia satunnaisia juttuja teille viihdykkeeksi, jos joku sattuu eksymään blogeja lukemaan näin kauniilla ilmalla :)

Sunnuntain satunnaiset tulevat tässä, joten let’s go!

Kenen kanssa olet viettänyt aikaa viimeksi ainakin kahden tunnin ajan?

Vanhempieni, eli äitini ja isäpuolen. Meille on muodostunut ”lauantaiperinteeksi” että menen koirieni kanssa iltapäivästä porukoille syömään ja viettämään aikaa illaksi.

Milloin liikutuit viimeksi?

Liikutun lähes päivittäin. Viimeksi illalla katselin Youtubesta videoita joissa oli ihmisten onnellisia hetkiä ja se liikutti mua. Roska meni silmään.

Mieleenpainuvin lapsuudenmuistosi?

Mun lapsuus on täynnä hyviä muistoja joita muistelen usein. Puhun aika paljon lapsuudestani ja menneistä niin ystävien kuin vanhempieni kanssa, niitä on hauska muistella. Viimeksi muistelin sitä kun noin 5 vuotiaana olimme entisellä mökillämme pienellä saarella, ja kesällä kiipesimme sisällä olevasta kattoluukusta vintille jossa oli pieni ikkuna päädyssä. Siellä me patjalla köllöteltiin ja selailtiin sarjakuvia ja katseltiin järvelle ukkosilmaa ja sadetta. Oli ihanan tunnelmallista.

Millainen ystävä koet olevasi? 

Multa voi kysyä neuvoa ja kuuntelen mielelläni muiden huolia. Multa saattaa saada joskus ihan viisaita sanoja ja neuvoja kiperiin tilanteisiin, tai ainakin erilaista näkökantaa jos ei muuta. Olen rento ja hauska ystävä joka ei ota asioita turhan vakavasti ja osaan nähdä asioissa positiiviset puoletkin. Mun kanssa ei tarvitse murehtia vaan mennään reippaasti eteenpäin.

Kuinka usein käyt elokuvissa/teatterissa/konserteissa?

Elokuvissa varmaan kerran parissa kuukaudessa, mutta katselen kyllä muuten paljon leffoja. Nyt mulla on ainakin kymmenen lippua elokuviin joten pitäisi aktivoitua ja käydä useammin lähiaikoina etteivät vanhene. Konserteissa käyn todella harvoin, mutta tykkään kyllä niistä. Vappuna käytiin Minnan ja ystävämme Piian kanssa katsomassa Profeetat Hartwall Areenalla.

Vaikuttavin lukemasi kirja?

Justin Cronin trilogian ”Ensimmäinen siirtokunta” sekä kakkos-osa ”Linnake”. Odotin kirjoja vuosia, ja nyt vihdoin ja viimein sarjasta ilmestyi kolmas osa nimeltään ”Peilikaupunki”. Menen ostamaan sen ensi viikolla ja aloitan lukemisen jotta saan tarinan päätökseen. Teos herätti suurta huomiota jo ennen ilmestymistään, sillä elokuvatuottaja Ridley Scott hankki filmausoikeudet koko trilogiaan pelkän lukunäytteen perusteella. Odotan kovasti että tästä tehdään vielä elokuva, sillä kirjat ovat fantastisia.

Aikakausi jolla haluaisit elää, jos tätä hetkeä ei lasketa ja miksi?

Tulevaisuus. Vähintään 1000 vuotta eteenpäin, jopa 10 000 jos mahdollista. Olen utelias ja haluaisin tietää miten maailma ja maapallo tulee muuttumaan, niin hyvässä kuin pahassa. Mikäli aikakausi olisi menneisyydessä, niin kiinnostavimpana aikakautena pidän muinaista Egyptiä ja faaraoiden aikakautta.

Mitä tekisit miljoonalla eurolla?

Ostaisin itselleni asunnon, lisäksi sijoitusasunnon/asuntoja ja auton. Matkustelisin paljon ja tarjoaisin matkoja myös ystävilleni. Vanhemmilleni ostaisin loma-asunnon/osakkeen ulkomailta ja uuden auton. Ystävilleni kaikkea pientä apua kuten uusia huonekaluja tms mitä he tarvivat. Lahjottaisin rahaa myös Helsinki Missioon yksinäisten ja köyhien auttamiseksi ja panostaisin hieman hyväntekeväisyyshommiin.

Sunnuntain satunnaiset oli siinä, ja niiden lisäksi mulla on teille alennuskoodi Ellokselle jolla saa…

25% ALENNUSTA TILAUKSESTASI ELLOKSEN VALIKOIMASTA KOODILLA 365401 VAIN TÄNÄÄN*

Tarjousehdot alennuskoodi 365401* Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 9.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

SHOPPAILEMAAN SUORAAN TÄSTÄ!*

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.