Hae
Queen of Eve

Yön hiljaisina tunteina

IMG_20150619_102958
On lauantain ja sunnuntain välinen yö kun kirjoitan tätä. Kello on puoli yksi yöllä ja mä makaan sängyssä läppäri sylissä. Koira nukkuu ja ujeltaa hiljakseen unissaan, näkee kai unta leikkimisestä. Mun sälekaihtimet on avoinna ja ikkuna reilusti auki koska päivä on ollut hautova. Pakko saada tuuletettua. Näen sisäpihalle, vain muutamissa ikkunoissa on valot mutta kuulen että joku meni tupakalle tuuletusparvekkeelle vaikkei saisi. Sytkärin äänen kuulee hyvin keskellä hiljaisuutta, ainakin tällainen entinen tupakoija. Mannerheimintieltä kantautuu välillä yksittäisten autojen ääniä. Oudon hiljaista. Tänä viikonloppuna kaikki on poissa.

IMG_20150912_182901
Oon ollut koko viikonlopun yksin kotona. Se on nykyään harvinaista. Mä oon tottunut seuraan ja siihen että usein täällä on joku. Etenkin viime aikoina väkeä on ollut enemmän, kun vierashuoneessakin on majoittunut väkeä tiheään tahtiin. Meillä astianpesukone ja pyykkikone jauhaa lähes päivittäin, ja ovi käy kuin saluunassa. Kun joku tulee niin toinen lähtee, mutta yksinkin saa olla jos haluaa. Enkä oikeastaan edes halua. Suomessa on ihan liikaa yksinäisiä ja olen jo päättänyt etten enää koskaan aio asua yksin. Vaikken olisi parisuhteessa niin haluan jakaa kotini jonkun toisen kanssa. On seuraa, on joku olemassa. Se on myös turvallista.

Jotenkin hassua että täällä mä vaan oon ja mietiskelen kaikenlaista. Odotan että tulisivat nyt kaikki omilta teiltään takaisin kotiin. Meille mahtuu, niin ystävät kuin ystävien ystävät. Kun ei kellään vaan olisi yksinäistä.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *