Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

WKND -festariliput alekoodilla

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Weekend Festival 2019 on taas pian!

Kiinnostaako liput WKND festareille huimaan alehintaan? Nyt sulla on siihen mahdollisuus ja ehdit vielä lunastaa myös jo muualla loppuunmyydyt PRIORITY-passit jos hieman tasokkaampi festarimeno kiinnostaa. Offerilla* myy lippuja alehintaan ja jo annetun alennuksen lisäksi saatte vielä 10% lisäalennuksen käyttämällä mun alekoodia! 

Mä itse rakastan konemusiikkia ja olen sitä kuunnellut monessa muodossaan jo 25 vuoden ajan ellen jopa 30 vuoden edestä. Viime aikoina on taas Spotifyssä mun EDM-listat jauhaneet tunteja päivässä, niistä vaan tulee niin hyvä ja energinen fiilis! Weekend Festival siirtyy tänä kesänä Helsingin Suvilahteen massiivisempana kuin koskaan! Samalla festarien ajankohta muuttuu paria viikkoa totuttua aiemmaksi, 19.-20. heinäkuuta. Weekend festareilla on viisi lavaa, massiiviset dekoraatiot ja lavarakennelmat jotka tekee tapahtumasta varmasti yhden vuoden suurimmista musiikkikokemuksista.

Yhtenä festiarien päätähtenä on elektronisen tanssimusiikin huippunimi Swedish House Mafia, joka on Weekendin kaikkien aikojen suurin artistipanostus. Yhtye tuo mukanaan myös festivaalin historian suurimman teknisen tuotannon. Muita Weekend festareille saapuvia artisteja on mm. hollantilainen Armin Van Buuren, yhdysvaltalainen Lil Uzi Vert, brittiläiset Scarlxrd ja Zomboy, hollantilaiset Afrojack ja Headhunterz, liettualainen Dynoro, kanadalainen Killy sekä yhdysvaltalainen rap-duo Suicideboys ja ikisuosikki Tungevaag & Raaban. (Mun henkilökohtaiset suosikit boldattu!)

PERUSLIPPU ALEKOODILLA

  • Offerilla tarjoaa nyt 2 päivän lipun WKND Festival -tapahtumaan 124e (arvo 165e) ja lisäämällä alekoodin QUEENOFEVE saat vielä 10% lisäedun, eli 2 päivän tavallisen lipun hinnaksi tulee vain 111,60e

OSTA PERUSLIPPU TÄSTÄ LINKISTÄ*

PRIORITYLIPPU ALEKOODILLA

  • Offerilla tarjoaa 2 päivän PRIORITY-lipun WKND Festivaleille 143e (arvo 179e) ja lisäämällä alekoodin QUEENOFEVE saat vielä 10% lisäedun, eli 2 päivän prioritylipun hinnaksi tulee vain 128,70e

OSTA PRIORITYLIPPU TÄSTÄ LINKISTÄ*

Offerilla tarjoaa nyt kaikkialla muualla loppuunmyydyn kahden päivän PRIORITY-lipun, johon sisältyvät:

– Oma jonotuskaista festivaalin portilla PRIORITY-asiakkaille
– Oma baari
– PRIORITY-alue, josta on hyvä näkyvyys festivaalialueelle
– Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

Ei muuta kuin nauttimaan festareista ja konemusiikista, toivottavasti sää on silloin parempi kuin nyt!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *