Hae
Queen of Eve

Olo kuin lottovoittajalla ja mä voisin vain huutaa

bty

Mä oon ihan liekeissä. Oon saanu mahtavia uutisia ja fiilis on ihan superhyvä. Musta tuntuu että tää on heittämällä tämän vuoden paras perjantai, ja paras päivä pitkään aikaan, sillä mua on siunattu mitä parhaimmilla jutuilla.

Lomailen nyt reilun viikon ajan ja kesäkuun alusta aloitan uudet työt eräässä isossa media-alan yrityksessä, ihan huippua! Olen yli yhdeksän vuotta ollut ICT-alalla ja teleoperaattorimaailmassa tavalla tai toisella, joten nyt on todella ihanaa päästä tekemään hieman toisenlaisia juttuja. Käytännössä toki samanlaista toimistossa istumista ja tietokoneen ääressä naputtamista, mutta uusi aihealue on aina kiinnostava juttu ja mä haluan päästä elämässä eteenpäin ja kehittyä.

Toinen ihan tajuttoman ja älyttömän ihana asia on se että mun vanhemmat ilmoittivat allekirjoittaneensa tänään paperit jotka tarkoittavat sitä että muuttavat ihan muutaman kuukauden sisällä Helsinkiin kunhan asunto on vaan muuttokunnossa. Siis en kestä! Ihanaa!

Tää voi kuulostaa todella oudolta hehkuttamiselta, mutta mulle sekä uudet työkuviot kuin vanhempien muuttokin on todella tervetulleita muutoksia. Itseasiassa tuo vanhempieni muutto on vieläkin parempi asia kuin uusi työpaikka tai esim. raha. Mulle maailman tärkein asia on mun äiti (ja toki myös isäpuoli), ja me soitellaan monesti viikossa. Siitä lähtien kun 16-vuotiaana muutin pois kotoa en ole asunut vanhempieni kanssa edes samassa kaupungissa, ja viimeiset nelisen vuotta selvästi kauempana, eli yli 100km päässä. Ei me olla päästy tuosta noin vaan huolettomasti kyläilemään tai käymään kaupoilla tai ravintolassa, vaan aina on pitänyt etukäteen suunnitella ja varta vasten matkustaa. Nyt asiat tulee muuttumaan kun vanhempani kaiken lisäksi muuttavat ihan tänne Helsingin keskustaan/kantakaupungin alueelle, ja meille tulee välimatkaa vain pari kilometriä. Oon ihan pähkinöinä!

Mä voisin vaan huutaa koko ajan ja kiljuinkin innosta jo niin kovaa että Minna tuli makuuhuoneeni oven taa koputtelemaan että olenko voittanut lotossa. Ja hei, oonhan mä! Olo on kuin lottovoittajalla :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

t (1) t

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.