Hae
Queen of Eve

Ystävä ilman ikärajaa


Ystävä ilman ikärajaa

Perjantai-illan tämä sinkkunainen vietti villisti naapurini, 84-vuotiaan ystäväni Ullan ja hänen 48-vuotiaan tyttärensä Carolinen kanssa. Me oltiin kolmistaan, kaikki toistemme ystäviä, ja katseltiin koiriemme leikkiä huvittuneina ja juteltiin elämästä, ajatuksista ja tunteista. Me tehtiin hodareita, juotiin teetä ja siiderit, syötiin viinerit, kuunneltiin musiikkia ja laulettiin, ja ennen kaikkea naurettiin. Illanvietto alkoi seitsemältä  ja olin kotona yöllä kahdelta, se kertoo jotain siitä kuinka hyvin aikani kuluu näiden ihmisten parissa.

On tärkeä omata hyviä ihmisiä elämässään. Oon todella kiitollinen siitä että mulla on elämässä sellaisia henkilöitä jotka oikeesti välittävät musta.  Välit omiin vanhempiini on todella läheiset ja he ovat aina minusta huolehtineet, mulla on ehdottomasti maailman paras äiti ja isäpuoli. Vanhemmilta rakkauden saaminen on tavallaan automaatio (tai ainakin sen jossain määrin pitäisi olla), mutta sen ohella elämässä on paljon muutakin. Hyvät ystävät ovat myös korvaamattomia.

Musta on todella mahtavaa että läpi elämän uusia ystävyyssuhteita syntyy, ja mitä vanhemmaksi olen tullut olen saanut lisää uudenlaisia, erilaisia ystäviä. Ikäerot ystäviin ovat alkaneet kasvamaan, ja esim. koiraharrastus on tuonut muutamia todella ihania ihmisiä elämääni. Työpaikat ja harrastukset sekä kaverien kaverit ovat niitä hyviä paikkoja solmia uusia kontakteja, ja joidenkin kanssa sitä vaan natsaa erityisen hyvin.

Oon todella kiitollinen että mulla on tällaisia ihmisiä ystävinä, ja toivon että elämä antaa vielä paljon vuosia ja hyviä hetkiä heidän kanssaan. Arvostan jokaista hetkeä.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *