Hae
Queen of Eve

Vaikeuksista voittoon viinin avulla

IMG_20170131_221339_resized_20170131_101347388Vituttaa? Vastoinkäymisiä?

Onko vastauksena viini? Surut ja murheet uppoaa hyvin tuopin pohjaan, ja ilmasen viinan bileissä kannattaa kaataa tuoppiin sitä punkkua. Itse olen kuitenkin ollut aina sellainen etten juo suruuni, enkä oikein iloonikaan. Juon silloin kun huvittaa. Joskus olen ollut vuosia juomatta pisaraakaan, ihan siksi kun ei ole huvittanut. Tänään huvitti.

Alkoholi ei ole mulle ongelma

Pieni määrä alkoholia, esim. laadukasta punaviiniä voi kuitenkin olla hyväksi vaikka vähän vituttaisikin. Mielestäni on ihan ookoo nostaa jalat pöydälle, asettautua rentoutumis-moodiin ja nautiskella lasillinen hyvää viiniä. Tai sitten vaikka korkata se siideri, olut, tai mikä kellekin parhaiten maistuu. Se mikä omasta mielestäni tekee sen hienoisen eron asiaan on se, onko se pakollista, tarpeellista, janoatko sitä, ratkaisetko kaikki ongelmat siten, onko siitä muodostunut sinulle huono tapa?

IMG_20170131_192821_resized_20170131_101305396

Endorfiinejä vapauttava vaikutus

Tänään tarvitsin sitä, ja päätimme yksissä tuumin Minnan kanssa avata illalla pullollisen punaviiniä. Molemmilla meillä on ollut erilaisia haasteita ja kuormitteita elämässä lähiaikoina, ja tuntui hyvältä idealta istua alas sohvalle, sytyttää pari kynttilää ja parantaa maailmaa. Oma ahdistukseni ja vastoinkäymiseni, sekä viikkokausia jatkunut päänsärkykin jäivät hetkeksi taka-alalle vaikkeivat loppuneet kokonaan.

Rentouttavaan fiilikseen ei kuitenkaan kannata jäädä koukkuun

Se että tänään join lasin viiniä, ei tarkoita ettenkö voisi juoda huomennakin, mutta en juo. En juo joka ilta, en joka viikko, en aina edes joka kuukausi. Tänään tämä tuntui hyvältä.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *