Hae
Queen of Eve

Pikkujouluasut kaiken kokoisille

*Sisältää mainoslinkkejä

Pikkujoulujen aika alkaa olla käsillä

Ja aika monen mielessä pyörii varmaankin pikkujouluasut! On firman bileitä, harrasteporukan pikkujouluja, kavereiden omat kemut ja vaikka ja mitä. Moni miettii kuumeisesti mitä ihmettä sitä oikein voisi pukea eikä kaapeissa tietystikään ole mitään sopivaa.

Kasasin Elloksen valikoimista* hyviä vinkkejä kaiken kokoisille ihmisille ja valitsemani vaatteet löytyvät jokainen ihan pienistä koista isoihin. Osa on välillä 34-52 ja osa kokoon 60-62 asti. Kaikenmallisille ja kokoisille ihmisille löytyy varmasti jotain kivaa päälle laitettavaa ja tässä vain murto-osa valikoimista!

Mä en itse ole mikään suuri värien fani ja luotan usein mustaan, mutta nyt myös vihreä miellyttää. Nämä kollaasien pikkujouluasut ovat ehkä eniten oman makuni mukaan eivätkä niin värikkäitä, mutta monia näistä löytyy kuitenkin muissakin värissä Elloksen sivuilta.

Pikkujouluasut kaiken kokoisille

Musta nahkajäljitelmästä tehty kynähame on hyvä vaihtoehto erilaisten juhlavien yläosien kanssa ja sitä kautta monikäyttöinen jatkossakin. Mun mielestä tuollaiset smokkikaulukselliset ja korkeakaulukselliset paidat on aika kivoja vaikken itse yhtään sellaista omistakaan ja tuo paljettipusakka on ihan mahtava. Pitsin ja sametin yhdistelmä Zizzin mekossa on aika luottokamaa. Korkkareissa mun mielestä paksummilla koroilla on helpoin kävellä ja mukavimmat jalassa. Nuo korot on ihanasti niitein koristeltu!

Näiden satiinimaisten kietaisumekkojen ulkoasu oli mun mielestä todella ihana ja vaikken sinisestä ja vihreästä niin erityisesti pidäkään niin näissä mekoissa värit on todella ihanat. Sininen mokkainen pyöreän mallinen olkalaukku olalle ja todella makeet roach killerit jalkaan ja menoksi!

Tässä on sellaista jotain ylellistä tyyliä mistä pidän. Erityisesti samettipilkuilla varustettu kietaisumekko iskee mun silmään. Nämä kietaisumalliset mekot näyttää olevan nyt muotia ja niitä on aika paljon valikoimissa.

Söpö kokonaisuus. Ihana röyhelömekko ja avokkaat, väripilkuksi vihreä tekoturkistakki and you are good to go! Tämä on yksinkertaisuudessaan tosi kiva kokonaisuus miun maun mukkaan.

Läpikuultava hopeinen ruutupaita pomppasi heti silmille (hyvällä tapaa) kun selailin juhlavaatteita. Monikäyttöinen ja sopii varmasti myös housujen kanssa, mutta tässä valitsin pariksi tuollaisen hapsuhameen. En tiedä onko hieman tårta på tårta, mutta kivat ainakin erikseen ellei jopa yhdessä. Timanttikoristeella varustetut matalapohjaiset avokkaat on myös hyvä vaihtoehto jos ei ole korkokenkien käyttäjä.

Tässä parit pikkujouluasut inspiraatioksi. Lisää pikkujoulumekkoja löytyy Elloksen sivuilta suoraan täältä*!

30% ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA – MYÖS MERKKITUOTTEISTA

Tarjousnumero 385725* koskee naisten, miesten & lasten tuotteita ja on voimassa 3.12.2018 asti!

Koko valikoimaan pääset suoraan tästä*!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. hanna kirjoitti:

  Aivan ihania kokonaisuuksia! Varsinkin tuo viimeinen sekä ylimmän kuvan ensimmäisen linkin paita iski muhun todella lujaa. Oon jotenkin kriisissa jo uuden vuoden mekosta, sillä haluaisin jonkin kivan mekon mutta en kuitenkaan käyttää siihen taas omaisuutta :D Pikkujoulujahan mulla ei tänä vuonna ole yksiäkään.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Mulla on kai parit pikkujoulut, mutta myös UV ois kiva pukeutua hienommin :) Tuolla Elloksella oli kyllä paljon kivoja vaatteita, sellaisia mun tyylisiä aika paljon!

 2. Inka Nitta kirjoitti:

  Ihana tuo oikeanpuolimmainen satiinimekko! Monia muitakin ihania juttuja ja kokonaisuuksia tässä postauksessa, mutta ihastuin nyt palavasti kietasumekkoon :)

  http://www.inkanitta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *