Hae
Queen of Eve

Hotellisuositus Kanarialle: Sunprime Atlantic View Osa 1

Saako lähteä takas? Voisko ottaa taas töistä lomaa ja lahjottaisko joku mulle ylimääräisen tonnin? Tulis tarpeeseen ja voisin käyttää hyvään kohteeseen, nimittäin Kanariansaarten Playa Del Inglesiin ja Tjäreborgin kohteeseen Sunprime Atlantic Viewhin.

Tässä oli ensinäkymät huoneesta alas, vasemmalle ja oikealle. Kyllä silmä ja sielu lepäsi noissa maisemissa kun keskellä harmainta ja loskaisinta (ja rumasti sanottuna p*skaisinta) vuodenaikaa maalis-huhtikuun taitteessa tuonne ystävän kanssa matkattiin.


Sunprime Atlantic View on K16 hotelli, eli vain aikuisille. Rauhan ja nautintojen tyyssija. Ei kirkuvia lapsia, ei sekasortoa ja älämölöä buffetissa. Ei vain nakkeja ja ranskalaisia ja epämääräistä laitosruokaa vaan kauniisti aseteltuja tarjoiluja, jopa ihan a’la carte tasoisia.

Atlantic View sijaitsee Playa Del Inglesissä Maspalomasin rajalla, kilometri tai pari dyyneiltä ja rannalta, rauhallisessa kohdassa lähellä Yumbo-ostoskeskusta. Hotellissa oli kaikkea ihanaa ja huoneet erittäin hyvin varusteltuja. Mahdollisuus oli olla pelkällä aamiaisella ja kokata itse ruokansa ja syödä ulkona, tai sitten esim. all inclusive josta me halusimme nauttia.

Huone oli siisti ja siivous päivittäin. Kylpyhuone tilava ja varustettu myös pyykkikorilla. Keittiö hyvin varusteltu pienellä (mutta tilavalla) jääkaapilla ja mikrolla sekä keittolevyillä, ja myös kokkausvälineitä oli kattavasti. Ihaninta oli reipas kaappitila sekä selkeästi sellainen oleskelutila johon oli panostettu. Huoneessa oli reippaasti tilaa liikkua ja kahden hengen sohva sekä kiikkustuoli lisäsivät mukavuutta. Extraplussana parveekkeella olevat laadukkaat mustat korituolit raheineen ja pöytineen (joista tietysti unohdin ottaa kuvan). Tässä kuvia ihanan raikkaasta ja siististä sisustuksesta!

dav


Tälläistä Sunprimessa. Palailen hotellijuttuihin vielä toisella osalla, eli lisää itse hotellialueesta myöhemmin :)

Kannattaa muuten tsekata aiempi hampaidenvalkaisua koskeva posti ja osallistua hammasvalkaisun arvontaan. Postiin pääset klikkaamalla tästä ja arvonta-aikaa on vielä sunnuntaihin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. Elina kirjoitti:

    Oi vitsi mikä ikävä tuli!!! Tuttuja näkymiä…. Oltiin tuolla just talvilomalla ? Haluun takaisin…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.