Hae
Queen of Eve

Suhteeni ruokaan on alkanut muuttumaan

Härän sisäfilee openburger ja paistettua sipulia, bataattihöystö
Paahdettuja possun pikkupotkia makeassa sipulikastikkeessa ja rapeaa perunaröstiä, libanonilaista riisiä, ananasrahkaa ja piparimurua
Pyttipannua paistetulla kananmunalla sekä paahdettua raitajuurta, paistettu muna, marjainen tiramisu
Tuorepuristettua omenamehua ja siemensämpylä kinkulla, juustolla ja kasviksilla

Myslisuklaamuffinssi
Luomuherukkamehua ja croisantti juustolla ja kasviksilla

Tässä ei suinkaan ole kaikki mitä olen syönyt, mutta jotain valmiita juttuja mitä olen hiljattain syönyt ja ostanut. Olen poikkeuksellisesti käynyt lounaalla enkä ole vienyt omia eväitäni töihin, sekin on ollut kivaa vaihtelua.

Olen huomioinut että ruokaa ottaessani otan aika suuren määrän hiilaria, ja prodet meinaisi jäädä vähille. Ylipäätään annokseni ovat paljon suurempia kuin loppujen lopuksi syön, ja mulla jää kaikista lautaselle kootuista annoksista noin 2/3 syömättä. Tiedä sitten miksi en osaa mitoittaa…

Salaatit eivät oikein maistu, ja tuntuu että ne pilaavat ruoan kuin ruoan. Syön mieluusti kurkkua sellaisenaan, mutta liikaa rehuja lautasen reunalla saa ruoan maistumaan pahalta. Olen kuitenkin yrittänyt saada kokonaisuuteen väriä ja jotain sieltä popsia, ja on se ainakin siinä määrin toiminut että olen tullut kylläiseksi ja se ruoka on minut ravinnut ja pitänyt poissa hulluista mieliteoista.

Tällä hetkellä tunnun pärjäävän aika hyvin sellaisella perusruoalla eikä se syöminen ole koko ajan ylenpalttista nautinnon hakua. Syön koska on nälkä ja ihan normaali ruokakin tuntuu tyydyttävän tarpeeni aika hyvin. Mielenkiintoisia muutoksia ettenkö sanoisi!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

5 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Oon vilpittömän iloinen sun puolesta! Oon seurannut sun matkaa täällä blogissa ja voi kun on mahtavaa, että tällaisia ”mielenkiintoisia muutoksia” on tapahtumassa. Huippua! Paljon energiaa tähän muutoksien matkaan :)

 2. Hanna H kirjoitti:

  Taidetaan käydä samassa lounaspaikassa, on niin tutun näköiset annokset jälkiruokia myöten :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No se on kyllä mahdollista, mikäli paikka sijaitsee Ruoholahden/Kampin tienoilla? :) Siellä on tullut nyt ruokailtua useampanakin päivänä.

   • Hanna H kirjoitti:

    Joo, kyllä vaan :) Hyvät sapuskat mun mielestä, itse käyn jos nyt en päivittäin niin useita kertoja viikossa kuitenkin kun työpaikka on viereisessä talossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *