Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Kolmen ruokalajin pohjoismainen menu

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla
*Sisältää mainoslinkkejä

Ravintola Skogul

Mä käyn ihan liian vähän ulkona syömässä vaikka rakastan ravintolaruokaa, mutta nyt pitkästä aikaa tuli kokeiltua jotain ihan uutta ja vielä todella edullisesti. Offerillan kautta löytyy kolmen ruokalajin pohjoismaalainen menu kahdelle 49e* (tai 3-6 hlö) ravintola Skogulissa ja kävin lauantaina ystäväni Idan kanssa tuon menun nauttimassa.

Skogul sijaitsee Jätkäsaaressa, ihan vastapäätä nro 9 sporan pysäkkiä ja kivenheiton päässä hotelli Clarionista, joten sinne pääsee suitsait sukkelaan ihan oven eteen vaikka rautatieasemalta. Ravintola Skogul tarjoaa pohjoismaiseen tyyliin valmistettuja ja kaudenmukaisia annoksia. Ravintolan tilat on mustanpuhuvat ja aika trendikkäät mutta pelkistetyt ja siellä oli tosi kiva tunnelma.

Kolmen ruokalajin pohjoismaalainen menu

Kolmen ruokalajin pohjoismaalainen menu koostui alkupaloista, pääruoasta ja jälkiruoasta. Alkupalat oli valmiiksi valittu Skogul Platter joka sisälsi fenkolisalaattia ja paahdettuja siemeniä, savustettua lohtaa ja porkkanapyreetä sekä uunisipulia ja créme fraiche. Fenkolista en pitänyt (ei ravintolan syy, en vain siis pidä fenkolista), mutta lohi, porkkanapyree ja etenkin tuo uunisipuli oli taivaallista. Niitä olisin voinut syödä enemmänkin!

Skogul pääruoka – liha

Pääruoaksi sai valita liha tai kalavaihtoehdon ja itse valitsin lihan. Tarjolla oli lauantaina naudan filettä sekä lanttukroketteja, valkosipulipyreetä kauden kasviksia ja rakuunakastiketta. Annos oli todella maistuva, tosin multa jäi puolet lihoista syömättä sillä lihaa oli mun makuun todella paljon. Olen hieman huono syömään lihaa vaikka se kuinka hyvää olisikin, jotenkin täytyn lihoista ihan älyttömän nopeasti. Kaikki nuo höysteet oli erityisesti mun mieleen. Lanttua, bataattia, porkkanaa ja mitä kaikkea. Aivan mielettömän hyvää! Tuo että lihaköntsä oli kunnon kokoinen on tietysti vain pelkkää plussaa. Ruokaa saisi aina olla mun mielestä ennemmin hieman liikaa kuin liian vähän.

Skogul jälkiruoka – kermaviilipannaria

Jälkiruoaksi menussa sai valita joko tyrni- ja salmiakkipannacottan sekä vadelmakompottia ja makeansuolaisia muruja, tai sitten kermaviilipannukakkua uuniomenan ja kinuskikastikeen kera joka oli mun valintani ja ihan täys kymppi. Todella hyvää pannaria! Olisin voinut syödä enemmänkin.

Summa summarum

Kokonaisuudessaan ravintola Skogul saa multa kyllä 4/5 pisteet ja oli tosi hyvä paikka. Menu maistuva, tunnelma hyvä ja kyllä tuolla kelpaa iltaa istua. Suosittelen ehdottomasti ostamaan tuon menun mikäli ette ole sitä vielä testanneet, harvoin pääsee noin edullisesti kolmen ruokalajin menua kahdelle testaamaan.

Alennuskoodi kaikkiin offerillan tarjouksiin

Koodilla QUEENOFEVE saatte kaikista Offerillan diileistä 10% lisäalennuksen, eli esim. tämä kolmen ruokalajin pohjoismaalainen menu joka normaalisti on 49 euroa kahdelle on vain noin 44euroa kun hyödynnätte antamani alennuskoodin. Skogul tarjouksen pääset ostamaan suoraan tästä*!

Edun voi käyttää myös kaikkiin muihinkin diileihin aina kauneus ja kosmetiikkapalveluista hierontoihin ym. Kaikkiin Offerillan diileihin pääset suoraan tästä*!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *