Hae
Queen of Eve

Paskanpuhumiskulttuuri

IMG_20160629_082226

Adlink

Nyt seuraa rankkaa avautumista kera hyvin asenteellisesti kuvitetun kuvan. Mua vaivaa eräs asia minkä kanssa mä olen väkisinkin sivustaseuraajana ollut tekemisissä, ja se on aivan suoraan sanottuna tämä nykyajan paskanpuhumiskulttuuri. En yleistä ja sano että kaikki tekevät niin, sillä eivät todellakaan tee eikä suurin osa minunkaan tutuista, mutta tätä eloa kun tulee seurattua niin että lonkerot ulottuvat myös minun lähipiiristäni muiden ystäväpiireihin niin kaikkea tulee nähtyä ja kuultua.

Omassa elämässäni en onneksi tälläisiin ikäviin ihmisiin ole hirveän usein tutustunut, tai ainakaan eivät ole jääneet siitä kiinni, mutta ihan tiedoksi niille jos sellaisia on ketkä jotain jauhavat ja oikeasti minut tuntevat: En arvosta paskanjauhantaa. Ole ystävällinen ja anna palautetta suoraan, ensin hienovaraisesti ja asiallisesti ja jos viesti ei mene perille niin sitten rautalangasta vääntäen, mutta älä esitä ystävää/kaveria ja sen jälkeen puhu selän takana pahaa tai jopa itse keksittyjä valheellisia asioita.

Mä olen onnekseni vain muutaman kerran elämäni aikana törmännyt henkilökohtaisesti sellaiseen ihmiseen joka on arvostellut minua ihmisenä ilkeämielisesti yhteisille ystäville tai käyttäytynyt jotenkin asiattomasti, mutta harmikseni olen huomannut että tällainen on kuitenkin kovin yleistä nykypäivänä. Mulla on ilmeisesti ollut hyvä säkä kun en ole kovinkaan usein joutunut kuulemaan ”totuuksia” ystäviltäni joita minusta olisi puhuttu, mutta kaikilla ei asiat ole ihan näin onnekkaasti.

En tarkoita tällä saarnalla sitä etteikö kukaan (minä itsekin) joskus jupisisi jotain ärsytystäni ääneen jonkun selän takana, mutta silloin kun niin teen yritän yleensä hakea vertaistukea itselleni tai vahvistusta, tai yleensä vain mielipidettä siihen mitä asian kanssa tulisi tehdä ja olen myös asianomaiseen itseensä yhteydessä. En valita selän takana asioista jotka minua häiritsevät ilman että kerron niistä myös suoraan kohteelle, sillä siinähän ei ole mitään järkeä. Mikään ei muutu jos ei puhu suoraan.

Sen sijaan yritän tällä sanoa sitä että se on not cool olla negatiivinen ja valittava pahanilmanlintu jonka suurin elämäntehtävä on rääkkyä ja raakkua muiden asioista ikävään sävyyn. Tiedän että tästä paasaaminen tuskin muuttaa yhtään mitään, mutta saipa ainakin päästellä höyryjä. Ei voi muuta sanoa kuin että mikäli paskanjauhaminen tuo itselleen sisältöä elämään ja hyvää oloa niin se on todella surullista. Säälisin jos jaksaisin.

Onko teillä kokemusta tälläisistä pahanilmanlinnuista ja paskanpuhujista? Mä toivoisin ettei mutta taidan olla väärässä…

 

ellos

Ellokselta -50% lisäalennus ALE-tuotteista!

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. 

Alennuskoodi: 335478 ja pääset käyttämään sen TÄSTÄ!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *