Hae
Queen of Eve

Matkakuume – Ensimmäistä kertaa Enkkuihin

phone-booth-203492_1280

Mulla on aina matkakuume. Yksi parhaimpia tunteita elämässä on se kun on matka varattuna, ja tietää minne on seuraavaksi menossa. Sitä on vaan niin ihana odottaa, ja on kiva edelliseltä lomalta palattua alkaa suunnittelemaan seuraavaa.  Mulle matkaminen on todella tärkeä osa elämää, ja viimeisen parin vuoden aikana olen matkaillut aika ahkerasti, tosin enemmänkin voisi. Ekaa kertaa ikinä on seuraavana kohteenani Englanti, ja sen pääkaupunki Lontoo.

Mitä mulle tulee mieleen sanasta Lontoo?

Anarchy in the UK. Sateinen sää. Fish and chips. Iltapäivätee. Sex Pistols. God save the Queen. Olut ja siideri. Jalkapallohuligaanit. Big Ben. Kaksikerroksiset bussit. Punaiset puhelinkopit. Oxford Street. Piccadilly Circus. Prinsessa Diana. Nurinkurinen liikenne. Oikeasti toki paljon muutakin, mutta tässä jotain mitä mieleni syövereistä pulpahti.

london-206474_960_720Mä en ole koskaan käynyt Englannissa, mutta Norwegianin tarjotessa upeita alennuksia black fridayn ja cyber mondayn kunniaksi, koin suorastaan velvollisuudekseni ostaa lennot Lontooseen. Menopaluun hinta oli vain 38 euroa, joten tätä voisi kutsua lähes ilmaiseksi. Ei tuollaista tarjousta vain voi vastustaa, joten niinpä pääsen taas näkemään ja kokemaan jotain ihan uutta.

london-206114_960_720Lontoossa niitä nähtävyyksiä riittäisi vaikka muille jakaa, mutta pakko tunnustaa etten ole erityisen kiinnostunut ravaamaan monumentilta toiselle. O Big Benin, London Tower Bridgen, London Eyen, Buckinghamin palatsin ja muita suosittuja nähtävyyksiä, mutta pääasiassa mua matkustelussa kiinnostaa se itse fiilis. Olla vaan ja katsella vieraan maan ja kaupungin menoa ja ihmisvilinää. Nauttia siitä itse fiiliksestä kiireettä ja jonottamatta kymmeniin nähtävyyksiin.

london-441853_1280Haluan kokea kuuluisan Lontoon metron ja ehkä jopa matkustaa kaksikerroksisella bussilla. Käydä Camdenissa ja shoppailla Oxford Streetillä. Mä haluan juoda kupin englantilaista iltapäiväteetä, ja syödä lounaaksi fish&chips -annoksen. Illalla voin kumota kurkkuuni pitkän lasillisen englantilaista omenasiideriä ja fiilistellä pubikulttuuria.

london-1365339_960_720Lähdemme Britteihin hyvän ystäväni ja henkisen pikkusiskoni Jaanikan kanssa kevättalvella, joten säät saavat olla mitä ovat. Ei harmita jos on kylmä ja sataa. Sehän suorastaan kuuluu Englannin meininkiin.

Onko vinkkejä Lontooseen?

Kuvitus ilmainen kuvapankki Pixabay

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Tiina/ Fitfatmama kirjoitti:

    Matkustaminen on parasta <3. Oho hitsi omoa halvat lennot löytyny :). Ite oon käyny Englannissa New Castlen pikkukaupungissa ja Fish&Chips tuli syötyä,oli ihan jees :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *