Hae
Queen of Eve

Miksi vihjailla jos ei aio kertoa?

Mua on aina ärsyttänyt sellaiset Facebook-päivitykset missä selkeästi kerrotaan että ai ihanaa tai voi kamalaa, jotain on tapahtunut tai tapahtumassa mutta vain ne tietää ketkä tietää ja muille ei kerrota. En ole oikein koskaan tajunnut mistä siinä on kyse, ilmeisesti vain halusta huomiohuorata ja saada ihmisiä kyselemään ja kommentoimaan? On varmaan kutkuttavaa pitää jotain juttua salaisena ja jaella jotain pieniä vihjeitä ja nauttia kun muut utelevat. Dunno.

Mä itse en harrasta tuota vihjailua, tai jos niin kerron että kohta on jotain kerrottavaa, vähän sama kuin nyt täällä blogissa. Olen puhunut tovin pahasta olostani haluamatta sitä sen tarkemmin selventää, mutta loppujen lopuksi kuitenkin avasin salaisuuden verhoa sen verran että edellisessä päivityksessä tuli ilmi mikä mua monen muun asian ohella on kaihertanut.

imagine-a-new-story-for-your-life-and-start-living-it-quote-1
Nyt puolestaan mä aion olla ihan piruuttani sellainen pikkuisen vihjaileva, ihan vain kumotakseni koko otsikon idean ;D Mulla on tosi kiva juttu elämässä tapahtumassa, ja oon ehkä niiku ihan SUPER-innoissani! Mä haluaisin kovasti paljastaa mistä on kyse, mutta en vielä voi ennen kuin asia on varma. Toki täällä siitä kerron heti kun voin, mutta siihen voi mennä päivä, viikko tai hieman enempikin. Pian toivon kuitenkin voivani kertoa jotain kivoja juttuja, ei ehkä lukijoille niin kovin kummoisia mutta itselleni oman elämäntilanteeni kannalta merkittäviä muutoksia. Minä ikuinen pohtija ja en-ota-riskejä-Eveliina olen repäisemässä nyt oikein kunnolla! Pitäkää peukkuja! :)

Jottei tämä jäisi vain tyhjän tynnyrin kolinaksi niin yhden kivan jutun haluan näin keskiviikon kunniaksi kertoa. Mä varasin aamulla neljän päivän reissun elokuulle, ja on taas joku kiva matka mitä odottaa! Norwegianilla oli ihan huipputarjouksia eri kuukausille eri kohteista, ja niinpä mä menin ja ostin lentoliput Pariisiin! Kelatkaa, wuhuu \o/ Kyllä sitä ihmisen on Eiffel livenä nähtävä, juotava viiniä ja syötävä patonkia ja juustoa. C’est la vie!

flat,550x550,075,f

6 kommenttia

  1. joee kirjoitti:

    Se on kyllä oikeesti ihan tajuttoman ärsyttävää jos joku alottaa kertomaan jotain juttua, ja sit ei kerrokkaan loppuun, tai just noi ”mystiset” päivitykset, joita ei voida selittää sen tarkemmin jos joku erehtyy kysymään !:D Mulla on pari tuttavaa jotka tekee just tota että alottaa kertomaan jotain juttua mut ei voi paljastaa jotain tiettyjä yksityiskohtia/henkilöitä tms.. ihan v’ttuillakseni esitän etten mukaa huomaa suurta salamyhkäisyyttä =D Ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle Eve!

  2. Jonna kirjoitti:

    Jos otat mut matkalaukkuus Pariisiin niin paljastan sulle yhden tosi mehukkaan salaisuuden. Jotain mitä oot halunnut aina tietää… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.