Hae
Queen of Eve

Oli pakko pistää shopaten kun halvalla sai!

Joojoo, mä tiedän mä tiedän. Ei aina pitäis ostella kaikkea mut nyt oli ihan pakko. Mainitsin eilisessä kirjoituksessani että Elloksella on vielä HintaHulinat menossa ja tänään tosiaan on viimeinen päivä kun noita tarjouksia voi hyödyntää. Pyörittelin koko eilisen mielessäni noita tennareita ja muita, ja päädyin tekemään tilauksen!

Noiden tennarien lisäksi matkaan lähti kyllä vähän muutakin, mutta hei, mun mielestä olisi ollut hullua jättää ostamatta kun nää kaikki oli 40% alennuksella. Koska muulloin saa tennareita 21 eurolla, collegetakkia hintaan 21,50 ja kaikkea muutakin pientä kivaa? Nii just, harvemmin on tarjolla!

Mä siis päädyin tilaamaan kaikki nää:

Pinkit urheilurintaliivit joissa KAARITUET <3 Ihanaa! Ja löytyi kuppikoko F jotta pitäis meikäläisellekin mennä… Nämä oli normihintaan 29,95e mutta ei todellakaan paha… ei paha! Jos nää on hyvät niin tilaan sitten mustat, turkoosit ym. lisää. Katsotaan…

Liivit täältä
17-1420
Hahaha. Nauran itseni tärviölle jo nyt kuvitellessani itseäni stringeissä :D Mutta siis, niissä on kuulemma hyvä treenata, mitä kyllä epäilen, mutta nää oli samaa settiä ja alessa 2kpl 12,50e kun normaalisti 17,95e joten koin olevani velvoitettu ostamaan… *tyrskis*

Stringit täältä

29-2085_X
TÄMÄ! Tämä oli super-ihana löytö, 21,50e alessa (kelatkaa kuinka hullun halpa). Oli muitakin värejä mutta päädyin tähän kun oli jotenkin niin ihana :)

Huppari täältä

56-4806
Tuplatoppi oli myös alennuksessa. Nyt hinta 17,95e, normaalisti 29,95e eli -40% tästäkin. Ylläri että valitsin taas pinkkiä…

Toppi täältä

57-7388
Nämä oli ihan pakko poistaa sieltä kuljeksimasta. Perusmustille treenitrikoille on aina käyttöä. Alehinta oli 23,95e.

Trikoot täältä

58-0294H
Ja sitten nää mitä jäin eilen miettimään! Nää mä nyt otan. Normikäyttöön. Harjoittelen. Ostan sitten jotkut toisenlaisetkin jos osaan olla. Ja nämä maksoi vain 21e!

Tennarit täältä

60-1030
Mä halusin vielä hyödyntää sen lisä-alennuksen missä 50e ostoista saa 10e alea, 100e ostoista 20e alea ja 150e ostoista 30e alea, joten koska noi rintaliivit oli normihintaiset niin ostin vielä muutamat perusleggarit useammassa värissä (musta, valkoinen ja sininen) sekä capripituudessa (oli jotain 11e kpl) koska niille on aina kesällä käyttöä. Näin mä sain hyödynnettyä myös lisäalen ja yhdet leggarit tuli siinä niiku ihan ilmaiseksi (haha, näin mä aina näitä itselleni järkeilen)…

Tosiaan jos jollain on tarvetta niin puoleen yöhön asti on aikaa. Meiksi hoiti jo homman kotiin ja uutta kivaa vaatetta on tulossa ja HALVALLA!

Edit: Tää mun posti on ihan kuin jossain piripäissään tehty, että ei varmaan huomaa kuinka innoissani oon kun löytyi kaikkea kivaa, haha :D

Kertakäyttöinen koodi: 315712 voimassa 6.4 asti

10,- alennusta* kun tilaat vähintään 50 eurolla
20,- alennusta* kun tilaat vähintään 100 eurolla
30,- alennusta* kun tilaat vähintään 150 eurolla

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *