Hae
Queen of Eve

Hyvä olo, paha olo

Tuli tuossa eilen puheeksi eksän kanssa että miten on mun syömisten laita tällä hetkellä, ja huomasin siinä joutuessani miettimään vastausta etten ole ajatellut koko juttua. Syöminen, syömättömyys, ahmiminen, paastoaminen, mikään sellainen ei ole ollut toviin mielessä, ja tajusinkin miksi: Siksi koska mikään niistä ei tällä hetkellä ole ongelma.

Välillä unohtelen syödä ja ruokavälit venyy pidemmiksi kuin olen suunnitellut, mutta vain muutamaa poikkeusta lukuunottamatta langan päästä on kuitenkin saatu kuin saatukin kiinni. Syöminen ei ole hallinnut elämääni ja olen kohtalaisen hyvin pysynyt ruodussa. Mitään en ole itseltäni kieltänyt mutta en myöskään ole mielin määrin herkutellut, ainakaan päiväkausia putkeen. Syön mitä syön, silloin kun huvittaa. Ei stressiä, ei sääntöjä tai paineita.

Olen onnistunut tekemään niitä parempia valintoja joiden perään olen kuuluttanut. Ei oikeaoppista, ei clean eating ja healthy fitness lifestyle, mutta aina parempi kuin se vaihtoehto mitä olin ensimmäisenä ottamassa. Viimeksi herkkunälässä siis herkkuhimossa sen unelmoimani jättikokoisen karkkipussin sijaan söin tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita, ja koska ne eivät yksinään olisi himoani sammuttaneet kaadoin sekaan 12% vaniljakastiketta muutaman ruokalusikallisen verran. Ei huonoa omatuntoa kastikkeista, mä en ole mikään kurinalainen fitnessihminen vaan ihan tavallinen nainen.

IMG_20150710_141116
Yksi hyvä yhteys on tullut havaittua. Hyvä olo, paha olo. Se riippuu todella pitkälle siitä mitä ja miten syön.

3 kommenttia

 1. Aino kirjoitti:

  Oi ompa ihana kuulla tällaisia kuulumisia! Rennolla otteella tästä eteenpäinkin! :*

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ihan rennoin ottein mennään nyt. Oon itseasiassa aika ylpeä ettei esim. ero ole ajanut mua johonkin mielettömään ahmimisputkeen, se kun olisi ollut ihan oletettava lopputulos. Hassua että oon suht ookoo siis :)

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Rento meininki on paras meininki ja kun ei ota paineita/stressiä sitä saattaa huomatakin löytävänsä sen tasapainon syömiseen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *